FIV 104

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vigi_lentu spune:

MONI atunci sa fie luni si cat mai divizati si lasa omul sa vada ca doar participa si el. Week-end placut si astept luni vesti fff bune.

Vigi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

monistiu cum e iubita sa te rogi noaptea pt. puisorii tai!! Si cred ca nu ai rabdare!!Dar eu zic dupa ET in pat cu tine..si niciun efort!!! cand suni sa vezi cum sunt?? Si fa ET luni..nici eu nu-l mai fac la 48 de ore!!! Am ajuns la concluzia : cu cat sunt mai mari cu atat mai bine!! Endometrul cum e??? Te pup si sunt langa tine..cu gnadul!!
vigi lentu puteti face testul de sange in Z11 dupa ET..ziua ET nu se pune. De urina nu e concludent asa repede..eventual in Z12 puteti incerca si urina, dar sa cumparati 2-3 teste diferite ca producator(au sensibilitate diferita la Bhcg)

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi, din multitudinea de ovocite am obtinut 3 embrioni buni si unul mai putin bune dar depinde cum evolueaza, daca ar fi sa o citez pe biolog. Celelalte 4 ovocite se pare ca nu au rezistat la ICSI. Mi-a sugerat sa vorbesc cu dr. sa vedem cand facem ET. Ea poate si duminica si luni. Eu as face luni dar daca se opresc din evolutie? Ma mai gandesc ca daca ei (bioloagei) ii este totuna cand face cred ca stie mai bine daca rezista sau nu. Oricum voi face cum zice dr. Sunt usor dezamagita dar tot e mai bine decat data trecuta cand am avut 2, unul mai bun si unul mai putin bun. Important e sa se prinda unul.Doar pentru asta facem tot tratamentul. As fi stat mai linistita daca erau mai multi pentru ca ar fi rezistat din ei pana la 72 ore.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Moniland, eu sunt in curs de a face primul fiv si nu sunt in masura de a da sfaturi, dar sunt alaturi de tine si iti tin pumnii sa se termine totul cu bine
Fetelor, eu nu scriu prea des pentru ca nu am noutati, dar sunt la curent cu toate discutiile de pe acest forum.
As avea o intrebare sa va pun... pentru o histeroscopie de control cu cat sa viu pregatita? Va multumesc anticipat!
Trimite-ti un raspuns pe PM
S-auzim de bine!
Anyko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Moniland,sa nu fi dezamagita ca sunt singura ca cei trei de calitate sunt suficienti si ca bb al tau se afla acolo.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Moniland, iti tin pumnii sa reziste bebelusii si dupa aia sa-si faca cuibusor in burta ta.
Liana, felicitari pentru gemeni, sa ai o sarcina usoara.

Fetelor, eu azi trebuia sa incep injectiile cu diphereline (z.21), vroiam sa-mi fac la 7:30, insa cand m-am dus la baie am observat niste pete rosii (cred ca se numesc spottinguri). Sunt intr-o totala ceata acum. Eu de obicei am spottinguri maronii cu cateva zile inainte de ciclu, am considerat intotdeauna ca ziua 1 este cea in care sangerarea e abundenta. Dar de data asta vad ca petele sunt rosii. Si stau si ma gandesc daca e bine sa incep inhibarea cu petele astea.
A mai patit cineva asa ceva?
Pe de alta parte, fetele care incep inhibarea in z.2 o incep tot pe sangerare, asa ca ma gandesc ca poate n-are nici o importanta. Incerc sa mai sun la Giulesti, si daca tot nu-mi raspunde nimeni, o sa-mi fac injectia deseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Monilland e foarte bine si asa, vorba ta unul si bun sa fie, sa iasa bebe!Bafta!

Fetelor eu m-am logat foarte greu,am incercat de "n" ori sa ma loghez,dar imi venea mesajul:parola sau numele de utilizator sunt incorecte,am tot incercat si pana la urma am reusit sa ma loghez,acum insa am vrut sa intru la profilul meu personal si nu pot desi sunt logata,iarasi imi zice ca parola sau numele de utilizator sunt incorecte.Voi ati patit asa ceva?E vreo defectiune sau ce se intampla?
Scuze ca sunt in afara subiectului,i-am scris si moderatoarei,dar inca nu mi-a raspuns.
O zi frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

MONI nu conteaza cantitatea ci calitatea,peste aprox 2 sapt o sa fii o mamica fericita!!!

MADALINA
si maine e o zi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Madalina28,ce faci, ce a spus sotu?

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Monilandio zic sa stai linistita, ca daca as fi avut si eu macar vreo 3 - 4 ce bine ar fi fost. Din astia si ai chiar sanse si de gemeni, dezvoltati sa fie. Si eu cred ca injectia de la mine trebuie sa iti poarte noroc ca asa m-am gandit eu...
LianoFELICITARI DUBLE inca o data. In cate saptamaani esti deja?
Sheritaesti in pat de nu ne scrii?
Mirela-1poate ti se deregleaza CM si atunci e clar ca nu mai esti in Z 21. Nu stiu ce sa zic daca o fi bine asa. Nu ai mobilul dr. ? Deranjeaz-o sau za-l ca doar de asta ni se da mobilul, daca nu ar vrea sa fie deranjati nu ni l-ar da!

Mergi la inceput