FIV 104
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
quote:Sisleysi eu am fost la fel,dar si mai groaznic a fost sa am burtica plina de gaze si sa nu se poata evacua...am suferit enorm 3 zile asa..stateam in tot felul de pozitii ca sa poata iesi ceva si nimic...si ca sa merg la toaleta nici cu supozitoare nu am reusit...doar cu o clisma pe care am facut-o de 2 ori..sper de data aceasta sa nu se mai repete....deci daca nici cu supozitoare,incearca o clisma..se vind la farmacii...numai bine
Originally posted by sisly
Fetelor,
Ati avut pb cu constipatia pe perioada punctiei si Et?
Cum ati rezolvat?
Credeti ca poate influenta digestia proasta FIV-ul?
Eu in mod normal nu am pb dar in ultimul timp, mai ales dupa ET, nu mai ieseam decat cu supozitoare. Si in plus am avut si gaze cat incape de la Urogestan.
Nu e un subiect prea palcut dar sunt sigura ca multe fete se confrunta cu el si ar bine de stiut ce sa facem, cum sa facem....
Va pupaceste Sisley
![](pupic.gif)
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
zouzounaki spune:
Lianooo ce bucurie pe voi...ce fericireeeasa da!!!sa-ti creasca sanatosi si frumosi bebelusii, sa va faca parinti mandri si fericiti...
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
Cris ce veste buna...pina la urma maca si-a facut efectul...am sa iau si eu neaparat...cum se ia??dupa rusii de dinaintea stimularii la cite zile???...iti tin pumnii strinsi de tot pentru miercuri
![](pupic.gif)
![](grup.gif)
![](pupic.gif)
Parintele Arsenie Boca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stuart/stuart.jpg)
stuart spune:
aurel_cris, asa este ai dreptate, aici poti astepta pana la 2 ani sa-ti vina randul la FIV platit de asigurare. Citisem despre o tipa careia dupa 2 ani de asteptari i-a venit randul dar intre timp o parasise barbatu! Era disperata ca in UK legea nu permite femeilor singure si lesbienelor sa faca FIV sau IA cu donator!
Bafta la examene si la analize si sa fie cu noroc ultima IA!
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
![](images/user_woman.png)
dj_mama spune:
Liana, sa traiti, sa fiti toti sanatosi!
Pai cred ca de-aia sangerai, ca se elimina al treilea, nu?
Dupa ce se elimina vei termina cu sangeratul.
Mai dar ce inseminare cu raspundere se face acolo in Ungaria. Bravo lor!
Sotul ce zice ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
STUART si eu am auzit ca trebuie sa astepti vreo 2 ani,sunt anumite criterii dupa care se iau cei din UK.Sa vedem ce vor zice iarasi pt ca eu am facut 2IA acolo,una a fost reusita dar sarcina sa oprit in evolutie.Sunt sigura ca imi vor zice sa mai incerc IA,nu cred ca vor lua in considerare ce am facut in Romania.Iti doresc bafta multa si tie
dana p. spune:
Moni, super veste!!Sa iasa niste embrioni frumosi sa ai ce congela!
Zouzou, tu ce faci , cand incepi?
![](images/user_man.png)
vigi_lentu spune:
MONI felicitari si sa ai cat mai multi embrionasi. Odihneste-te ca ai nevoie. O sa fie bine. Daca te cheama duminica la ET este mai bine pt ca este mai putina harmalaie.
Multumesc Sheri si sa fie bine si la voi. Probabil ai dreptate pt ca eu am zis din ce mi-a spus el.
Multumesc Marrina. Voi cred ca sunteti obisnuite cu tanti Getuta. Probabil ca daca nu ar fi asa infipta ar fi un haos total pe holul ala.
Mersi Stuart
Banuiesc ca nu am nicio sansa sa aflu mai devreme de 2 saptamani cum sta treaba.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stuart/stuart.jpg)
stuart spune:
aurel_cris, eu cred ca iau in considerare IA-urile facute in Ro, nu-ti fa probleme, spune-le ca nu ai nimic de pierdut! Poti sa-i ceri si dr. din Ro sa-ti dea ceva scris, sa le dovedesti ca le-ai facut! Criteriul dupa care se iau ei la asteptatul cu anii este ca nu vor sa investeasca in inmultirea populatiei "in eprubeta", s.a.m.d.! Oricum ei te sponsorizeaza un singur ciclu asa ca, decat sa astepti 2 ani si apoi tot la privat sa ajungi mai bine te duci acolo direct! Aiurea este ca desi iti platesti tu singur tot trebuie sa ai recomandare de la GP sau ginecolog! Mie cel putin mi se pare total aiurea! Multumesc de urari, iti doresc si tie la fel!
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Moniland spune:
Liana nu stiu ce inseminari fac ungurii dar cu siguranta le-au descantat. Iti dai seama daca faceai FIV cati se prindeau? Grasu` a fost la inaltime. Tu vei fii si mai departe oricum . Acum sunteti 3 in 1. Frumos. Cred ca esti mai linistita acum si cu scurgerile.
Pussi, deocamdata totul e ok. Mai putin azi noapte cand ma trezeam si ma si gandeam la puiutii si ma rugam sa treaca cu bine noaptea. Nu iti mai spun ca e ora 7,30 sambata si eu nu mai am somn. Pai de ieri dupa masa stau in pat si ma doare spatele acum de-mi trebuie masaj . Nu-mi dau seama cum au stat fetele 2 saptamani in pat ca e un chin.
Madalina28, voi vedea azi cum s-au fecundat, divizat si daca au rezistat.
Cris, si eu sper sa am embrionasi de congelat si daca nu sunt suficienti mizez pe prima carte. Macar sa aiba calitate in ei.
Kora, faci bine ce faci, continua ca am nevoie de pumnii tai
Anto, si mie mi-ar place sa le urmez pe Lachi si Liana si daca tratez cu ele eu cred ca ma primesc in gasca lor.
zouzou, nu mai am mult si in plus de asta imediat e primavara. Sper sa se numere si boboceii mei atunci.
Dana, daca nu fac copii in eprubeta macar sa fac copii din congelator, si daca o sa fie un pic mai ciudati o sa stiu care e cauza. Am glumit bineinteles, dar mi-ar place si din eprubeta si din congelator. In total vreo 3 .
Vigi, multumesc, ti-as trimite si niste pupici de multumire dar poate se interpreteaza , si nu din cauza sotului meu care, cand intra in acesata camera sta doar in usa ca sa nu-mi citeasca corespondenta. Ma tot intreaba ce mai fac fetele de pe forum si daca o sa-i zic ca avem si un mascul care scrie la acest subiect ma va intreba doar de tine
.
Eu prefer ET sa fie luni ca sa aiba 72 ore si implicit mai mult celule dezvoltate. Am facut FIV-ul la Cj unde nu e asa nebunie ca la Giulesti.
Monica