FIV 104

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by Liana30

deci initil ai fost 3..unu inca se mai elimina..se mai vad resturi..dar doi sunt super mumosideci am gemeniiiiii!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Liana30,,felicitari

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LIANA sarcina usoara,bebei sanatosi si frumosi!!!

MADALINA
si maine e o zi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Liana FELICITARI pt. cei doi !!!!!!!DD sa va ocroteasca in continuare!

Monilland Felicitari pt atat de multe oute, tin pumnii in cotinuare pt ca vad ca ii tin cu folos!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni ma bucur ca vi cu vesti bune, eu cred ca ai toate sansele sa la urmezi pe Lachi si Liana ()!Iti tin pumnii in continuare si ma rog sa fie bine!
Madalina28 ma bucur ca te-ai hotarat pt. ET,fi increzatoare ca totul va fi bine de data asta...doar ai scapat de stresul tratamentului, punctiei, etc!totul va fi mult mai simlpu!
Crisacelasi lucru si pt. tine, BAFTA!
Pussi!
Eu o tai acum, ca daca vine soata si ma gaseste tot pt net (ma mai prins azi de doua ori) mi-o fur sigur!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Asta da veste mai ....Lianooo.Sarcina usoara,dusa pana la capat si bebelusi/bebeluse sanatoase si norocoase!Cum te simti?Oricum sa fi cuminte ......si sarbatorim cum se cuvine cu sampanie si toate cele in toamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Liana, asta da veste!!Bravo, felicitari!!
Ce ma bucur ca au inceput sa apara tot mai multe cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Liano, FELICITARI LA DUBLU din tot sufletul si sa fiti sanatosi (sanatoase, sa-i facem lui grasu pe plac) in continuare! , cu un pahar de naprasnic!

aurel_cris, tu vrei sa faci FIv in Ro sau in U.K.? Poate n-o sa mai fie nevoie dupa IA nr.8!

Fetele, cred ca dupa intalnirea voastra pe holul lui Fraila o s-o convingeti sa devina membra DC (daca n-o fi deja)
Cred ca psiholog mai bun ca Fraila nu exista... numai cand o vezi te face sa uiti de toate grijile! Dati-i un pupic si din cauza mea!

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va multumesc la toateee,,vaaaa iubesccc!!
Moni multaa,multa bafta incontinuare,.,pumnii mei stau stransi..stransi..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Stuart eu as fi vrut sa fac in UK dar acolo trebuie sa astepti ceva,plus ca mi sa recomandat IA.Asa ca voi vedea ce mai fac si acolo,lupt si eu pe 2 fronturi,pt ca timpul trece.Pina una alta ca sunt acasa in sesiune incerc sa-mi fac dosarul aici,dupa 7 IA ce sa mai astept

Mergi la inceput