Casnicutze sexy (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bebitzu , bine ai revenit.
baga mare la scris.

danutza faina buturuga , da spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca nu sunt instare sa o execut.asta e.astept sa o faca miha pe teodora si ma inscriu pe lista cuscrelor.sunt sigura ca fiica ei o sa faca prajituri bune si uitea asa o sa-mi indulcesc eu batranetele.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bianco cred ca si eu as patzi la fel, cu diferentza ca eu nu-s in stare sa stau in cap, doar in picioare

Fetelor, i-au inchis contul Gabitzei. Mie nu mi se pare deloc normal, si la noi scriau fete, "votatzi-mi pisica", dar ca sa le reclamam si sa li se inchida contul doar pentru atit, mi se pare ... Plus de asta, ca cine nu vrea sa primeasca mail-uri, nu acceseaza ca sa apara ca poate primi de la membrii DC. Eu am vrut sa raspund la subiect, dar era deja tirziu ca subiectul e inchis. Si... mi se mai pare ceva anormal, o persoana care primeste avertisment, ar trebui sa i se spuna de ce si cine a reclamat-o, nu ?
Gata, am aberat suficient, dispar sa-mi fac unghiile

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

danutza chiar i-au inchis contul?da banuesc ca , gaby a trimis sa i se voteze puiul doar persoanelor cat de cat cunoscute de ea.pacat, mare pacat.eu nu am adresa ei de mess.acum , cum mai tinem legatura cu ea?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

fetele, despre ce vorbiti?eu sunt total pe dinafara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Poftim???
Capitol nou si atatea pagini deja??
Fug sa citesc

Mergi la inceput

Gata.
Ma doare capul Banano cat m-am concentrat sa inteleg ce scriai...
Asaaa......imi pare rau de Gaby. Uf!!!
Cami ai grija cu zapezile....
Dana_ch ai fost totalaaa....Ce-au sarit fetele la retzeta imediat.Ai vazut?
Alina LA MULTI ANI colegului, sa-ti traiasca 100 de ani si sa te faca fericita.
Monica LA MULTI ANI si la Valentinul tau si sa-ti fie sanatos

Acu' bineinteles ca nu mai stiu ce sa scriu....asa ca va las.Ma duc sa spal vasele ca plecam in oraaaas...
Pupare in grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bebitzu,am fost pana la "wal mart" ca doar astazi este Sf. Valentin nu? i-am luat educatoarei ceva si binenteles si de mine s-a lipit ceva,asa pt sufletelul meu
Tu pe ce lume traiesti? de "meteomedia" sau de stiri nu ai auzit? anunta de ieri intruna de tampeta asta care vine peste noi si tu?! Scoate nasul pe fereastra sa vezi ce e afara abia spre seara vine valul si ne i-a calul
Am promis ca bagam un magazinaj sapt. asta.Luni mi-a fost rau,marti am bolit dupa "rau",azi zapezi,maine zapezi,vineri vine colegul...Sapt. viitoare e ok? sper sa nu navaleasca iarasi rusii,zapezile si colegii peste mine vorbim pe mess.
Acum trage Robert de mine.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Ia uite la Danelutza a intrat deja la cina....Ce urmeaza dupa? Te mai asteptam pe-aci?
Gata va si eu ca plec.
Pupare asadar.

Mergi la inceput