Casnicutze sexy (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi mai stam un picutz si o luam si noi din loc laplus 2
dar nu-si poate deschide alt cont? sper sa nu mi-o iau si eu

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

danelutza,cum asa mai?de unde stii? ati vorbit pemess.?
eu daca nu am coleg acasa sa ma cinuiesc cu el ma duc sa ma culc cu cupilul sa-mi fac somnul de frumusete

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Cami, recunosc ca nu prea ma uit la stiri, am aflat ieri pe topicul canadezelor ca vine "tampeta" peste noi.abia azi am vazut pe CTV la stiri cate ceva.
legat de intalnire, te-am lasat ca am vazut ca ai fost bolnavioara , acum sunt cu Mihnea acasa,deci ramane cum am stabilit, vorbim pe mes

Danutza, ?deja ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ete ce-i pe aici! cine romantice,felicitari ,chestii socoteli.eu nimic!nici o cina ,nici o floricica,nici o.........
Miha,cum a fost la munca azi?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mama, ce harnice ati fost!Ce faceti acum ?sarbatoriti?
Alina LA MULTI ANI SOTULUI TAU!, sa va iubiti multtttttttttt!
Monica LA MULTI ANI VALENTINULI TAU!!!!!
Nu am inca nici o veste !Am incercat azi ceva dar nu am aflat mare lucru, nimic , care sa ma linisteasca...astept!Nu am reusit sa intru mai devreme caci merge netul foarte prost...si acum pana deschide pagina ...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ma eu iar am lucrat o juma de zi ca nu au venit copii de dupa amiaza/. Vai lumea mea fetelor ce e in Toronto!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cami, bebitzu pazea ca vine spre voi acum. Asa zapezi cred ca nu am vazut de 5 ani in Canada. In fata casei am nameti de 1 1/2 m. Am mers si am venit de la lucru prin zapada intreaga ca nu au apucat astia sa curete. Acum ca s-a oprit zapada o sa bage plugurile. Aveam un deja vu, zici ca eram in Romanica acum vreo cativa ani canbd nime nu se obosea sa curete drumurile. Oricum a fost fain sa vad soferi de toate natiile dansand pe drum. Va dati seama ce greui tre sa-i fie la unu care nu a vazut in vietisoara lui zapada? Concluzie avem zapada de juma de metru si e -25.

No acum ca am facut raportul meteo merg sa mai sap pe internet dupa job. Eu tot visez sa gasesc ceva mai bun....

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor va si va multumesc mult pentru urari

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Si scuze ca uite am uitat la primul mesaj
Alina LA MULTI ANI colegului, multa fericire si sanatate.

Monica LA MULTI ANI si Valentinului tau si sa aveti parte de bine si bucurii cu carul

La multi ani, Andora!!!!!!!!!!!!!!

Edit: ma eu nu pricep cu gaby faza. Normal ca iar sunt aeriana. Dati un link, ceva... Ce subiect?

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cadou de valentine's day

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha, super tortul!!!!!!!!Nici eu nimic , cadou...ba mint imi face un cadou....se uita la meci mai tarziu, si eu trebuie sa fac liniste ca-l deranjez...dar mai bine decat sa ma enervez o sa ma culc!cand incepe meciu si daca da televizorul tare...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput