Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 26
otim spune:
gabiarama daca nu putem sa ne atingem de torul de clatite , macar TE RUUUUGAAAM sa ne dai reteta . Mama ce bina arata .
15 saptamani
Anya20 spune:
Luna, vino tu in tara cu copiii si ti-i vad oricand doresti.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
taedi spune:
Buna dim la pranz burticute.
Eu imi doresc un baietel, tati a zis ca vb cu spermatozoidul acela si sigur o sa fie baiat,vom vedea in martie cand mergem la eco.La prima sarcina mi sa zis ca o sa am bauat si a iesit o minune de fetita si cred ca de atunci am ramas cu ideea sa am un baiat.
Chriszta bine ai venit si sarcina usoara.eu la-m avut medic pe Moldovan la prima sarcina.punei linistita intrebari ca iti raspunde.
Mersi mult de recomandarile despre "elevit"
pup
ici
edith
15+
taedi spune:
Chriszta avem acelasi DPN.
Am uitat sa va zic ca o surioara de a mea ma anuntat azi ca e si ea graviduta si ma bucur tare mult pt ea si pt mine binenteles satam aproape una de alta si o sa fie misto.
edith
15+
gabiarama spune:
Ce rapid ai tras cu ochiul !
Reteta e de pe www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14184" target="_blank">culinar si a fost surpriza de sf Valentin pentru sotul meu .
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Luna1 spune:
Anya

(si celei mari doar deghizate sub numele asta si celei mici si adevarate Anya).
Am mult de munca azi dar va citesc printre picaturi.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Chriszta spune:
Oana
si eu m-am gandit la problema asta.
cu cat cautam sa ne consultam mai mult si sa cautam solutii pt bb parca cu atat apar mai multe probleme. Eu pun pariu ca bunicile noastre nici n-au auzit de echograf. Mama mea cand aude ce fel de teste fac si ce analize, mereu imi zice sa-l las in pace pe bb ca o sa fie bine...la tara se traia mai sanatos desi aveau mai multe focare de unde se puteau imbolnavi...Ma rog nu fac teoria asta acum...Oricum este demonstrat (eu am fost educatoare, am facut cursuri de psihologie infantila) ca acei copii care au avut acasa animale (catel, pisica...) sunt mai sociabili decat ceilalti. Asa ca...
Cristina
16+
Chriszta spune:
Edith
Ma bucur mult sa te cunosc mai ales ca esti din Brasov.
Am o cunostinta cosmeticiana care se numeste Edith si are o fetita...e cumva o coincidenta???
Oricum sarcina usoara si sanatate, poate ne vedem la maternitate ca am auzit ca e mai bine sa fii in camera cu una-doua consoarte de suferinta...
Azi am facut fix 16 saptamani!!!!
Cristina
16 fix
otim spune:
gabiaramaam obiceiul atunci cand citesc pe forum si sunt poze , ma iut ( poate chiar de mai multe ori ) nu de alta dar memoria vizuala este punctul meu forte , si parca e altfel sa am in minte oarecum persoana respectiva . Iar cum la tine pozele au inceput cu tortuuuul .....
15 saptamani
olguttza spune:
Salut, burtici!
Io mi-s foarte fericita azi!!
Am luat rezultatul de la TT si-am fost si la eco. Riscul de Down si/sau defecte de tub neural este foarte scazut (1:2154), deci mi s-a luat o mare piatra de pe suflet! Am fost si la eco, unde am avut surpriza surprizelor: bebe, care la 13 sapt. parea a fi baiat la morfo-fetala, s-a lasat induplecat (dupa vreo 20 de minute) si s-a intors cu fata spre noi (dupa 5 sapt. in care n-a vrut sa s-arate in toata splendoarea): FETITA!!!
tat'su amutise, nu-i venea sa creada, io si dr. radeam de nu mai puteam... in cele din urma, a-nceput si el sa rada si-a zis: "si noi care d-abia-i negociasem numele...."
intr-adevar, ne-am chinuit mult pana s-ajungem la un consens cu numele de baiat (ar fi fost Tudor Daniel). Acu, fetita fiind, primul prenume era hotarat dinainte de a ramane gravida (Olga), cu al doilea avem de purtat tratative
. Am hotarat deja ca al doilea bb tre' sa fie musai baiat! Da mai incolo! ![]()
Ghemotoaca e in grafic, chiar mai maricica decat ne-am fi asteptat: are 240 g (greutate corespunzatoare sapt. 19 de sarcina)!
La control voi mai merge peste 3 sapt. de-abia, dr. intra in concediu. M-a anuntat ca morfo de trim. II o s-o fac fix peste o luna, deci la 22 de sapt. Deja nu mai am rabdare pana o sa am al doilea DVD cu bebelusha! ![]()
Despre kg, ce sa zic?! am luat aproape 6 pana acum, care nu se se vad decat la burta. Pantalonii pe care-i purtam inainte de sarcina imi vin la fel pe picior, doar ca nu-i mai pot incheia de mult! ![]()
In rest, cu santieru-n casa, ieri m-apucase depresia cand ma uitam ce vraishte e peste tot si noi n-am inceput decat prima camera.
Aveam convingerea ca n-o sa apucam sa terminam niciodata! Acu stau de 2 ore sa-i astept p-aia cu termopanele, care, si daca veneau cu ele-n carca, tot ar fi ajuns pana la ora asta. Mai astept pana la 4, dupa care sun dupa ei!
Jadi, pls, cand ai timp, trece-ma si pe mine pe lista cu dna dr. IRINA PACU, Sf. Pantelimon, si schimba-mi culoarea caruciorului. Sar'na mult! 
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
18+
De la nunta...