Mamici de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ioana stiu ca era in concediu medical. Sa speram ca se simte mai bine

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

narcisa ma bucur ca esti bine si ca nu ai uitat de noi. sus cu moralul si de acum incolo!recuperare grabnica mamei tale.
nu v-am zis ce m-a enervat soacra-mea ieri....vine sus si-mi zice ,printre altele,dar dupa cum se foia mi-am dat seama ca iar imi va tranti una sa ma scoata din minti,ca a avut ea un vis si trebuie sa tinem cont de el.ca se juca cu fetitza noastra si o striga sa zicem x sa nu se supere nimeni, si nu concepe sa nu-i punem macar al doilea nume asa.ca i-a zis ea lui al meu sot... el binenteles ca nu o baga in seama dar eu am facut tensiune instantaneu! i-am zis pe loc(eu de obicei inghit si tac si o las in pace ca de ,are 72 de ani si nici nu a avut prea multi neuroni de conservat va dati seama ce singuri sunt cei care ii mai are la varsta asta) ca nu-mi place numele si nici gand! nu-i venea sa creada! am specificat ca in educarea ,cresterea si mai ales alegerea numelui copilului avem cuvant numai eu si fisu'. nu a mai zis nimic dar a plecat tare frustrata si deaia nu mai ploua in arad!macar de ar tine minte ce i-am spus,presimt ca discutziile la noi acum incep.....si eu efectiv nu mai am rabdare....

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alina.a

am auzit si eu de chestia ca daca visezi ca ai un copil si il strigi cu un anumit nume sa ii zici asa, ca cica e numele ales de d`zeu. DAR daca viseaza mama asta, nu si rudele de gradul "n". poate asteapta ea un bebe si de aia a avut visul

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

uite ca am uitat sa scriu esentialul.. nu a visat nimic!la angajata de la noi de la bar(avem un baruletz de cartier in curte) i-a zis ca a avut ea o verisoara sau nu stiu ce neam si ei ii place tare mult numele respectiv.pe mine ma ia cu texte ca m-am nascut ieri si nu o cunosc....la ea se pune problema sa aiba neaparat un cuvant de spus.acum e pepsi, dar parca o vad cand incepe cu sfaturile de crestere a copilului datate din 1900 toamna.....

Mergi la inceput

Alina nu te mai gandi la socrela. Acum iti mai trebuie grija asta cu numele impus de neuronii singuratici ai unei ... (aici te las pe tine s-o califici, ar fi urat din partea mea). Si eu ma gandesc cu groaza ca va veni soacra-mea sa vada de ce plange bebe sau de ce nu fac nu stiu ce asa cum stie ea. De aia tin distanta, ca poate se lasa. Cred ca am sa antifonez camera, ca sa nu mai auda nimic Dar daca m-a nimerit horoscopul din 2006, poate ma nimereste si asta - care zicea ca prin toamna dau un avans pt casa Ce bine ar fi

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1
[care zicea ca prin toamna dau un avans pt casa Ce bine ar fi

nasica de moflea burtica
18+

Doamne ajuta!

revin intre doua tricouri

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

lorina sa-ti ajute DD!

Mergi la inceput

Alina, Simo sunteti niste dulci Am sa ma mai rog si eu la DD

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetelor,hai sa va zic de ce mi-a zis mie medicul meu ca nu e bine sa te ingrashi mult in sarcina.DAR,sa tinem cont ca e medic de aici,deci japonez,si poate ii fileaza undeva vro lampa.
CIKA:grasimea se depoziteaza si pe col,prin toate locurile pe unde ar trebui bebika sa iasa in lume,ceea ce face nasterea mult mai grea.
Plus problemele care apar de la kilogramele luate in plus,asta de depasesc limita superioara de 10 kg.

Eu vad ca de mananc numai mancare de-a lor nu prea se pune nik pe mine.Nu-s io chiar slabutza,am aku 62 kg la 1,66.Imi fac cam o data la doua zile salata de cartofi ca la mama akasa si salata de vinete.
Io-s moarta dupa salata de vinete si pap cateva felii bune de paine cu ea.

Va pup si sa nu dati cu roshii in mine pentru kestia cu kilogramele.
Dupa ce nasteti,de nu v-ati ingrasat mult sa vedeti ce usor o sa dati jos doar 4-5 kg akolo

Samurai-lady 15 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Samurai-lady ineseamna ca daca m-ar vedea medicul tau ar sta cu biciul pe mine ca eu de cateva zile nu mai exist fara ceva de rontait in mana...un biscuit, un mar, un morcov...

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput