Mamici de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Neata burtici,
am si eu o intrebare:nu pot sa beau lapte orice as face.E de rau??
E suficient daca inlocuiesc cu branza?
Va pup!

pepi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata tuturor
andicu- multumesc pentru email
Samurai-lady - in ceea ce priveste partea cu grasimea , am mai auzit-o si eu ( nu chiar atat de detailat ) , dar mi s-a spus si mie ca e mai greu la nastere . De ce sa dam cu rosii in tine , ca nu prea inteleg ? Noi iti trimitem in schimb si

15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Bine ca ma pupati,stiti diskutia despre kg e mai delikata.
Va pup si io.

Samurai-lady 16 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Samuray lady, ai dreptate cu ingrasatul. Peste 12, hai 15 kg (maxim!!) depuse in sarcina inseamna mult. Asa cum spuneai si tu, grasimea se depune peste tot si tesuturile adipoase sunt mai friabile si nu au elasticitate, avand predispozitie la rupturi . Si travaliul poate merge mai greu. Nu vreau sa complexez pe nimeni, dar asta este realitatea.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Apropo de kg, m-am cantarit azi-dimineata si am 6 kg luate de la inceputul sarcinii Am depasit deja grila normalului Eh, asta e, bebe sa fie sanatos, ca eu o dau pe borsuri si fructe

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fetelor! Vad ca ati fost foarte harnicutze de ieri pana azi si am avut muuuulte pagini de recuperat.
Observ ca discutiile au ajuns iar la greutate. Exact durerea mea cea mai mare. Eu am si renuntat la oglinda ca mi se pare ca am o fatza care e asa rotunda ca nu e a mea!!!
Hainele parca pe zi ce trece imi raman mai mici, eu cresc vazand cu ochii, si nu neaparat in zona burticii, ci mai ales in zona fund-picioare, unde oricum aveam destul cat sa mai dau si la altii..
Cantarul e deja cel mai mare inamic al meu si nu as mai urca pe el sub nici o forma!!!
Asta nu inseamna ca ma opresc din mancat. Iar seara daca ma apuca foamea, mai scap si pe la 9-10 in mancare. Sa fie el bb sanatos ca scapam noi dupa aceea cumva de kilograme.

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata, si bun venit noilor mamici!

Lorina, mersic de laude.
Simo, cu cremele pentru bebe e la fel ca si cu cremele pentru femei: fiecare foloseste ce-i place, depinde de consistenta, miros, etc. Gelul din Dubai e Johnson's Baby, fara miros, o cutie rotunda cu capac roz. Mie imi place faptul ca e gel, aici in tara am vazut numai creme.
Jeni, ce mai faci?

Eu am si uitat ca sint bolnava, de cind s-a imbolnavit fetia. Acum 2 zile i-au dat sa manince ciuperci la gradinita. Noaptea copilul a vomat tate ciupercile mincate la amiaza, bucati mari, intregi, si de atunci vomita fiecare gura de ceai, lapte, orez sau biscuite. Deja stiu 6 parinti care isi retrag copiii de la Acorns luna asta din diverse motive, cred ca vom proceda si noi la fel pentru ca isi bat joc de copii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Fetelor,
o intrebare de incepatoare:
Ati facut morfo-fetala?
Ce este morfo-fetala? Se deosebeste de echo 3D/4D sau poate fi facuta in timpul acesteia?
Trebuie sa anunt ca vreau morfo-fetala la programare sau e de ajuns sa anunt echo 3D/4D?
Mersi mult.
Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ioana imi pare rau...multa sanatate micutzei.poti sesiza opc-ul.
eu mi-am propus ca limita de kg 12,sper sa ma pot mentine pana in aceasta cifra.daca mi s-ar ridica interdictia de plimbare ,ar fi altceva...e atat de greu sa incerci sa nu pui kg cand stai in pat si nu faci nimic.

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana sanatate Mirunei! parerea mea este sa o duci la medic daca mai vomita. mai ales ca e vorba de ciuperci!

Cristina morfo-fetala eu fac la 20 de sapt.

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput