Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Chriszta
Salut fetelor.
Ma numesc Cristina sunt din Brasov si sunt o burtica de 16 saptamani.
Ceea ce vroiam eu sa va intreb este cum procedati ca sa discutati intre voi? Postati anunturile la rand si cine este interesat de subiect va raspunde?
Sau aveti capotole specializate?
O mamica a zis ca m-a gasit la pagina 13 dar eu nu m-am descurcat sa ma gasesc.
Va pup si sarcina usoara.
Cristina16+
In principiu iti dai datele - UM, DNP, spital si medic - iar Jadi cea foarte tunsa te trece in listuta de la prima pagina. Cu raspunsurile, fiecare fata in general isi spune parerea, sau cum a procedat ea. Si mai sunt raspunsurile fetelor de la medicina, Anya20 si Alina.a (din ce stiu eu. Imi cer scuze daca am omis pe cineva).Si regula de aur dupa parerea mea, incearca sa nu jignesti pe nimeni, sa iti spui parerea in mod civilizat si frumos, si toate fetele iti vor deveni prietene.
Dea cord toata lumea?
Simona
15+
Mara/Mateipoze
Luna1 spune:
Simo de acord. Te delegam sa fii in comitetul de primire de acum incolo ca explici frumos.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
lorinaoo1 spune:
Simo eu as vrea sa ramai tot tu asa cum esti tu, chiar daca ai alt ID

Nikole imi pare rau ca nu poti sa te odihnesti cum trebuie. O fi vreo cauza hormonala. Uite pup io
ca sa dormi bine la noapte 
Luna pai, mama, mai avem inca 5 luni pana nastem, putem sa ne razgandim de 100 de ori pana atunci cu nasterea.
Dar subscriu si eu - eu as vrea sa ma culc intr-o noapte si dimineata sa ma trezesc cu bebe alaturi, poate ma ajuta barza ![]()
Nicoleta 
nasica de moflea
burtica
18+
lorinaoo1 spune:
P.S. Am citit si eu cate ceva de la mamicile de ian-feb si parca nu e asa frumos ca la noi. E o atmosfera incarcata si probabil oboseala si multitudinea de idei le face pe mamici mai tensionate.
Cred ca ar trebui sa ne gandim de pe acum la niste reguli, Simo deja a dat startul. As mai completa eu: respectati opinia celuilat pt ca nimeni nu detine adevarul absolut.
Si ma mai gandesc...
nasica de moflea
burtica
18+
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
[ respectati opinia celuilat pt ca nimeni nu detine adevarul absolut.
nasica de mofleaburtica
18+
foarte frumos spus

Nikole te inteleg foarte bine, eu beau seara un ceai calmant. nu stiu daca ceaiul sau autosugestia, sau oboseala de la atatea nopti nedormite...dar merge. te pup si odihna placuta.
Simona
15+
Mara/Mateipoze
Luna1 spune:
La ele acum cum e si normal, e criza putintei si neputintei alaptarii in plus oboseala isi spune cuvantul.
O sa trecem si noi probabil prin asa ceva, un fel de tabere, eu deja incerc sa nu ma ambalez prea tare pentru ca imi dau seama ca uneori imi expun parerile cam dur. (cum m-am enervat aseara la un subiect legat de alimentatia bebelusului care continea miere si lapte de vaca la 5 luni). Sunt sigura ca fiecare avem pareri bine impamantenite, asa cum zicea Jadi, Anya va milita pentru alaptare
, eu incerc sa ma ponderez sa nu militez contra cezarienei la cerere (imi cer scuze fata de cele care aleg metoda asta, am auzit multe aberatii de genul, nu vreau sa sufere bebe) in fine sper sa ma abtin pana la capat
, apoi vor urma pareri cu baita (spala-l zilnic, nu zilnic ca nu are nevoie, spala-l chiar daca nu i-a cazut buricul, nu-l spala pana nu cade buricul), apoi cum sa fie hranit, la cerere sau la program etc.
Important e cum spui tu lorina sa ne spunem parerile intr-un mod placut, insa vom vedea atunci cum vom reactiona fiecare la stres.![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
liadorian spune:
Bun venit noilor burtici, sa aveti o sarcina frumoasa si bebelusi frumosi si sanatosi!
Ca tot vorbiti de nastere, cred ca eu am scapat de partea cea mai grea
- in vis, bine-nteles. Am visat azi-noapte ca nascusem deja nu un bebe, ci patru baietei (am eu o fixa ca bebe e baietel...) dolofani si sanatosi care erau langa mine, in pat! Super senzatia! Iar dimineata, la trezire, o senzatie usoara de greata. Eu n-am prea avut greturi pana acum, numai vreo doua episoade mai serioase. Am impresia insa ca de fiecare data cand imi fac griji pentru bebe, ma trezesc dimineata cu starea asta usoara de greata, ca si cum pustiul mi-ar spune ca e acolo, ca e bine si ca nu trebuie sa ma consum degeaba. Ce credeti, e chiar o prostie asa de mare e spun eu aici?
Si chiar am avut o dimineata nu tocmai vesela. Am fost sa-mi ia sange pentru dozarea de anticorpi antiRh - va povesteam ca am Rh negativ si ca saptamana trecuta mi-au gasit la eco un hematom intrauterian. Maine o sa avem rezultatele, sper sa vin cu vesti bune!

Cat despre tunsori noi, eu abia am reusit sa scap de un exeriment nereusit! Prin septembrie m-am tuns cel mai scurt din cate am fost eu tunsa si abia acum parul si-a revenit la o lumgime cu care sa ma simt eu bine. Mie una mi-a ajuns! Nu cred ca ma mai tund curand!
X-ray spune:
salutari noilor burtici!
si lui jadi cea tunsa de la care vrem poze cu "cocul"
.
lorina tzuc fata grijulie.pt ca m-am flendurat ieri cu "valentinul" meu la restaurant si apoi la cumparturi acum vad ca iar e bejulie scurgerea
.saptamana viitoare ma duc in timisoara la ecomorfofetala si mai aflu a treia parere. dar se pare ca asa sunt eu mai "patata".durerile sau redus fff mult dar si stau in pat ,cred ca inebunesc in curand.
am terminat fularul si e fff lung!acum m-am apucat de caciula si pt ca nu am facut in viata mea asa ceva ,am inceput de 2 ori si am stricat tot ca nu-mi placea ce iese.daca reusesc sa termin in fac poza cu accesoriile,dar la ce iarna e afara cred ca numai pt poza raman...
luna asa m-as duce si eu la un centru cu de toate...aici in arad pauza.votat si eu pe simo in comitetul de primire!
nikole trebuie sa te ingrasi!am decretat starea de urgenta la tine! morala mananca mai mult decat mancai deobicei.nu trebuie sa iei 30 de kg dar tu erai slabuta si inainte ,acum bb de unde mai mananca
?
anto stai cuminte in pat stiu ca e groaznic din proprie experienta dar ce sa facem....
si apropos de somn eu sunt terifiata.am avut asa cosmar acum doua nopti ca m-am trezit clantanind din toti dintii de frica si frig desi era cald binenteles,mi-am luat sotul in brate si tremuram mereu...in noaptea asta sunt singura ca e la bucuresti,daca am iar vre-un vis nebun,mor de inima in casa...
si am pus 3 kg pana acum dar efectiv nu ma intereseaza
.conteaza ca ma simt mai bine.
alina
17+ de sarcina cu o
la purtator...
Chriszta spune:
Multumesc fetelor pt informatii.
Eu am mai dat datele mele si pe prima pagina apare cineva cu name-ul meu Criszta, dar datele de acolo nu sunt ale mele. Eu am urmatoarele date:
U.M. 15.10.2006 ; DPN 22.07.2007 ; Medic Ionel Moldovan-Clinica Eva (Brasov) si sunt la primul bebe, ca pe prima pagina apare si bebe la numele dar inca nu a venit...
Va multumesc pt primire...
Critina
16+