Mamici de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Buna fetelor,
Beldicuta,am avut si eu cateva nopti in care ma trezeam sa merg la baie si nu mai puteam adormi la loc,mai rau era ca nici nu puteam sta linistita,ma enervam cumplit cand il auzeam pe sotu' cum sforaie.Intr-o noapte l-am trezit si l-am trimis sa-mi faca patul in sufragerie,pe canapea,iar cand a venit inapoi cu misiunea indeplinita l-am intrebat ca o pisicuta" nu vrei sa dormi tu acolo,daca te rog?"Saracul!!! In ultima vreme cam profit de el,dar ce sa fac si eu daca nu acum atunci cand?
Insa in ultima vreme dorm bustean noaptea,mai ales ca nu ma pot odihni ziua deloc.La ora 22.00 deja sunt franta.Asa ca nu cred ca o sa tina prea multa insomnia ta.
Va pup pe toate !

pepi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor fara a dori sa supar pe nimeni sau sa fac misto eu sunt la polul opus cu greutatea adica n-ma luat nici un gram. M-am cantarit aseara iar si aveam 49 kg iar la inceputul sarcinii tot seara chiar bateam in 50 deci poate chiar am slabit. Sa ma ingrijorez? Mai e cineva ca mine?

Repet nu vreau sa supar pe nimeni, avem organisme diferite dar vazand ca voi luati in greutate (unele mai mult altele mai putin) ma ingrijorez.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Parerea mea este ca aceasta este perioada cand nu ar trebui sa ne gandim la silueta. Am auzit cazuri cand nu s-a pus un kg in primele 4 luni , si in urmatoarele pana la 9 luni s-au acumulat 20 de kg. Depinde ff mult de organismul fiecaruia si de varsta. Se stie ca slabesti mult mai repede si mai usor la o varsta mai mica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beldicuta spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Fetelor fara a dori sa supar pe nimeni sau sa fac misto eu sunt la polul opus cu greutatea adica n-ma luat nici un gram. M-am cantarit aseara iar si aveam 49 kg iar la inceputul sarcinii tot seara chiar bateam in 50 deci poate chiar am slabit. Sa ma ingrijorez? Mai e cineva ca mine?

Repet nu vreau sa supar pe nimeni, avem organisme diferite dar vazand ca voi luati in greutate (unele mai mult altele mai putin) ma ingrijorez.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

eu cand am ramas insarcinata aveam 80kg, iar intr-o luna, din cauza greturilor am ajuns la 73kg, deci minus 7kg
intr-un fel m-am bucurat, dar sper ca nu e o problema pt bb, oricum cred ca voi recupera mai tarziu, probabil mai mult de 7kg
beldicuta12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Luna, daca bebe e bine si se dezvolta normal, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme! Mama povestea ca atunci cand a iesit din maternitate cu mine in brate, purta niste pantaloni dinainte de sarcina legati cu o sfoara, ca picau de pe ea, asa de mult slabise! Iar eu am fost in regula, slava Domnului!
Nici eu n-am luat foarte mult in greutate - pana in 3 kg, cred ca mai mult din cauza ca nu fac efort si stau cat de mult se poate intinsa. Si asta e numai inceputul (suntem in s16). Oricum, incerc sa nu-mi fac griji - scapam noi de kg astea dupa nastere, cu alaptatul, cu alrergatul dupa bebe etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna fetele,

Luna si eu sunt in acceasi situatie ca si tine. Cand am aflat ca sunt insarcinata aveam 60 de kg iar acum am tot 60 (12 saptamani) iar de mancat ...... nu te intelegi cu mine, cel putin la birou mananc cu toata lumea. Cred ca nu ar trebui sa intram in panica .... avem inca 26 respectiv 24 saptamani sa le ajungem pe fete

La capitolul somn stau bine .... eu una dorm de la 9-10 seara pana la 8 dimineata.

va pup

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Luna1 eu zic sa te consideri o fericita, pe mine nu ai de ce sa ma superi deoarece asta sunt vreau nu vreau pun pe mine, asta este neamul, daca toti sunt eu nu pot fi slaba. Ma consolez,asta este,,,

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Eu deja am luat 5 kg. E adevarat ca nu am prea vomat, pofte am avut si in primele luni am stat ca o placinta...
Dar acum ma plimb in fiecare zi cel putin 30 min si urc pana la etajul 9. La mine in bloc liftul inca nu este iscirizat dar sper ca intr-o saptamana 2 sa se rezolve....

Fetelor eu dispar cateva zile, mi-am luat niste zile de concediu...Urmeaza sa ma sarbatoresc si vreau sa ma odihnesc...
Acasa inca nu am net.
Va pup si promit sa citesc tot ce ati scris cand ma intorc...

Poze

Mioara 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Luna1 nici eu nu prea m-am ingrasat dar nu cred ca e cazul sa ne facem griji.Cand am aflat ca sunt insarcinata aveam 53-54 kg,in primele 2 luni am slabit pana la 51kg,iar acum 2 zile cand m-am cantarit aveam 53 kg.Deci m-am intors de unde am plecat.Dar nici nu pot sa spun ca mananc prea mult,poate chiar ar trebui sa mananc mai mult,dar de cand va citesc nu mai stiu ce sa mananc,ca tot aflu de alimente interzise.Mie doctorita mi-a spus sa duc o viata normala,ca si cand nu as fi insarcinata...lucru clar imposibil de realizat.+multe fructe si legume.
PUPICI

pepi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna burtici.
Am fost si eu aseara si mi-am scos adeverinta si la-m pus astazi pe sefu sa semneze acea hartie minune si a semnat fara nici o pb.
Mi-am luat si eu rezultatele de la analize si am un pic de anemie,glicemia scazuta dar nu mult,am si nisip la rinichi.
Mi sau dat si niste vitamine "elevit",a mai luat cineva asa ceva??????
In rest bine ma lupt in continuare cu somnul.

Luna-

Eu ascult muzica la servici pe Radio21 sau Romantic FM.

Bun venit noilor burticute sanatate multa si sarcina usoara.

Ca veni vb de KG eu ma ninc toata ziua dar am pus pe mine pe masura,aproape 6kg si ma simt ca un tanc

Firma in care lucrez eu este mica si nu are birou pt personal sau asa ceva intrebarea este ce trebuie sa fac cu adeverinta acea unde trebuie depusa

edith15+

Mergi la inceput