Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
jadi spune:
M-am tuns atat de scurt ca nu suport sa ma uit in oglinda la mine. Culoarea e superba dar pe un par asa de scurt si am niste laterale chele... totusi sunt mandra ca m-am tuns asa, nu mai stau dimineata sa il aranjez, bag o mana se spuma si il lasa se incleiasca singur
. Pana la urma nu am mai mers la servici desi sunt imbracata doar sa plec dar urasc sa plec ca sa am de unde sa ma intorc. Ma duc sa imi fac un coc
.
Deni &
Vlad & bb2
Luna1 spune:
Jadi pai din ce iti mai faci coc?
Fetelor cu alaptarea nu va ingrijorati inca mai e pana acolo, si cu ajutor, sfaturi (de la Anya) si perseverenta sunt sigura ca vom alapta daca vom dori (poate imi creste si mie productia de la trei picaturi la mai multe).
Eu mai citesc pe la celelalte subiecte si vad ca e o incercare destul de grea si apare o stare de conflict intre tabere, insa sper ca la noi sa nu fie asa. Oricum pana atunci mai este si cel mai bine ne bucuram de sarcina.
Eu in loc sa-mi revin din starile de somnolenta mai rau ma adancesc. Imi vine sa pun capul pe birou si sa dorm non-stop iar trezirea dimineatza e ca mersul la ghilotina.
Madabout si planul meu aseara era sa o fac o seara memorabila (in sensul acela, stii tu care) insa s-au dus planurile ca mi-a facut al meu masaj si am adormit instantaneu. Saracu' sotul meu probabil ca o sa ajunga la vorba aia "tu dormi ca promit sa nu te misc mult in timp ce..."
Dar gata, azi am planuri si mai mari.
Anya daca apari pe la noi poate imi raspunzi si mie la intrebarea legata de Vigantol.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, acum doua zile am fost la medicul de familie, dupa citirea rezultatelor la analize, tensiune etc a venit si randul cantarului
care a urcat la 91 de kg. Cand am vazut,,,
mi s-a facut rau, in secunda unu am dat salopeta si ghetele jos, ce credeti 88 kg

am simtit ca mi se duce pamantul de sub picioare. In 14 saptamani de la 82 la 88 este foarte mult. Doctorita mi-a interzis muraturile si sarea, curios ca eu nici nu ma ating de ele ,iar la mancare pun doar putin delikat![]()
Suparata rau de doua zile analizez tot ce pap iar seara dupa ora 18 doar mere, acum ma simt mai bine 85 kg. Poate si somnul este devina, cine stie dar si papica a fost buna
eu
beldicuta spune:
Buna fetelor,
voi aveti probleme noaptea cu somnul?
Eu nu mai reusesc deloc sa ma odihnesc, parca sunt ceas, la ora 3-3.30 ma trezesc si nu mai pot adormi pana pe la 6-7, iar la 7.30 suna ceasul si eu sunt terminata.
Pe timpul zilei la birou imi vine lesin de somn, am momente cans cred ca adorm cu capul pe birou, nu stiu ce sa ma mai fac.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc
beldicuta
12+
jadi spune:
Vor apare tabere si aici, unele care vor alapta iar altele nu, insa una peste alta fiecare isi creste copilul propriu si personal si nu cred ca altcineva strain le vor acuza ca nu alapteaza. Suport pentru alaptare vor avea toate fetele, sa se descurce ea Anya cu 2 plozi si sa mai aiba si timp de noi
.
Deni &
Vlad & bb2
otim spune:
Buna venit noilor burtici in clubul nostru .
BBBBBRRRRAAAVVVVOOOOO FETELOR , tari sunteti , SEXOASE , "COLOANA VERTEBRALA " DREAPTA , BINE DOCUMENTATE . Deci intreb : Cine are tupeu a se pune cu noi ???? Nimeni cred .
Samurai-lady - te inseli daca crezi ca te-am uitat , numai ca ne-a luat putin valul cu anumite discutii . Muzica care-mi face placere sa o ascult este : clasica ( Strauss ) cand sunt sigurica , house cand suntem in masina ( prietenului ii place ) , in rest la serviciu ce este la radio . Discutia cu medicul referitor la cand misca bb am avut-o chiar ieri . Zicea la 15 saptamani pentru mine la prima sarcina este prea devreme , desi eu tot insist ca simt aproape zilnic simt ceva . Deci trebuie , zice medicul , sa mai astept pana pe la 18-20 saptamani .
madabout2003 - la Timisoara este oarecum caldut , asa de primavara , dar cerul din pacate cam innorat
jadi - chiar cum iti faci tu coc cu parul tuns scurt , ca eu nu prea reusesc un coc mai frumusel cu parul asa pana la umeri si drept ???
Luna1 - eu atata casc ( nu ma mai satur de somn , dar trebuie sa mai vin si la servici ) incat cred ca mi-am dislocat si maxilarul pe partea stanga , ca ma cam doare cand casc
nicooleta27 - crezi ca esti ceea mai
???? Te inseli . Eu am 92 kilograme , desi la inceputul sarcinii aveam 90 kg.
In rest sunt bucuroasa fetelor , foarte bucuroasa . Avem prima poza la
, iar taticul a facut cunostiinta cu el/ea la eco si e tare incantat . Ia aratat la toata lumea aseara poza .

tuturor
15 saptamani
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
"tu dormi ca promit sa nu te misc mult in timp ce..."
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Jadi sa-ti fie de bine coafatul! si eu ma gandesc sa fac o tura la coafor si cosmetica, dar aman mai pe la mijlocul lui martie, inainte sa plecam

Simona
15+
Mara/Mateipoze
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by beldicuta
Buna fetelor,
voi aveti probleme noaptea cu somnul?
Eu nu mai reusesc deloc sa ma odihnesc, parca sunt ceas, la ora 3-3.30 ma trezesc si nu mai pot adormi pana pe la 6-7, iar la 7.30 suna ceasul si eu sunt terminata.
Pe timpul zilei la birou imi vine lesin de somn, am momente cans cred ca adorm cu capul pe birou, nu stiu ce sa ma mai fac.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc
beldicuta12+
ooooo daaaaa!!!!!!!!
problema este foarte comuna
Simona
15+
Mara/Mateipoze
nicooleta27 spune:
OTIM eu intotdeauna am fost complexata de greutate, iarna puneam pana la 84 kg iar primavara in 2 luni ajungeam la 72,,,75 si asta cu multa ambitie , regim si sport. Acum innebunesc cand nu pot face nimik, sunt constienta ca ,copilul este pe primul plan dar totusi am promis la inceput ceva, ca nu voi depasi 95 kg pana la nastere. Sincer am un caz in familie pentru care sunt asa de speriata.
Verisoara mea a luat 26 kg la sarcina dar a papat nu gluma,, si a ramas cu 20 dupa nastere. Cand stiu ca era mai slaba ca mine si acum este cu 20 kg in plus ma sperie, si spune ca in continuare mananca foarte mult deoarece ii este foame intruna. Oare chiar nu exista leac pt asta?????
Eu vad ca ma pot abtine, de obicei nu mananc dulciuri nu mai suport prajelile singurul lucru cu care am abuzat este painea, ajunsesem la una pe zi chiar daca ultima masa era la 16 papam bine.
Tu nu ai luat mult, este normal 2 kg in 15 saptamani dar eu 6 kg 

Ma bucur enorm ca tu si sotul tau sunteti fericiti, o sa-i fac si eu poza "inamicului", poate ma ajuti sa o pun si eu pe forum
PUPIK
eu