PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
anasia spune:
assa, nu stiam chestia asta cu primii pasi, sigur a facut de la carut pneumonie? ca daca e permeabil materialul, nu este mai rau pt bb?am vorbit cu amedy, vezi pe pag 1 arsenie a pus un link cu caruturi, de carut, are 4 trepte, se lasa pe spate, mi-a placut si un scaun de masa;
arsenie, sa ne spui cum e carutul, ca tare mi-a placut si mie, daca e materialul bun;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alexia27 spune:
Fetele, stie cineva la cat timp dupa cezariana se poate ramane din nou gravida? din punct de vedere al rezistentei uterului, bineinteles. ca ma bate un gand...
Eileen Nicole
dariana spune:
anasia, tocmai vroiam sa-ti raspund ca amedy e o tipa care vinde tot felul de lucruri pt bebe, (le ia si ea de unde gaseste mai ieftin si isi adauga ceva, am intzeles ca destul de putzin, la carucioarele astea parca zicea ca 100de mii vechi; unele sunt si la mana a doua, altele noi -carucioarele astea sunt noi-) dar vad ca ai aflat deja; eu am apucat sa vad caruciorul asta baby care si de aceea nu am mai luat de la ea, eram destul de hotarata sa iau si eucarutzul ala de 150ron(mie mi-a zis ca are vreo 6 kg parca) dar l-am gasit pe asta mai usor si m-am bucurat f mult, mai ales ca e si mai frumusel, ma rog, mie asa mi se pare.acum, fiecare stie ce cauta si ce ii trebuie, ce e mai potrivit, eu v-am zis de asta al meu pt ca sunt eu multzumita, dar poate si cel de la amedy e bun, nu am apucat sa-l vad in realitate, doar in poza si e si accesibil la pretz.
assa, da , este f bun caruciorul, noi il folosim de la 3 luni; avem multe scari de coborat si eu m-am bucurat ca e usor, il cobor fara probleme cu Darius in el si il urc la fel de usor; pai are 4,700 si cu dari 7,100, deci 11,100, nu e chiar asa greu.
dariusica al meu s-a intoxicat, am fost la tzara si i-am dat ou si ficat de cocos, nu stiu sigur de la ce, dar a facut niste bubitze pe o manutza, asa ca facem o pauza de la alimentele astea doua.
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
Consi spune:
quote:
Originally posted by Alexia27
Fetele, stie cineva la cat timp dupa cezariana se poate ramane din nou gravida? din punct de vedere al rezistentei uterului, bineinteles. ca ma bate un gand...
Eileen Nicole
Mie dr. mi-am zis 2 ani dupa nastere si pot sa ma apuc din nou sa fac bb-i.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
ConsiVreau si eu electrostimulare, impachetari si sauna...dar oare pot sa imi permit ? Nu mai stiu ..tu ai avut cezariana?..Ca eu stiu ca e cam risky cu cezariana. Inainte sa ramin am avut un abonament la un salon ..si am reusit sa imi modelez destul de bine mijlocelul ..dar acum s-a cam dus pe apa simbetei.
Eu m-am cam refacut greu si mi-e cam teama sa nu dau in hemoragii ..sau alte cele daca faca electrostimulare.
FELICITARI pentru cele 2 kg date ...
stiu ca dupa electrostimulare nu e foarte relevant cit dai ..conteaza mai mult ca iti pui metabolismul la treaba ..si arzi mai usor..asa ca spor la dat jos.
LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Mie dr. mi-a dat verde de la 4 luni. Eu am mai fost o tura de 2 zile la 5 luni dupa nastere. Acum am fost parca 8 zile, si in fiecare zi faceam cate 1 ora. Intensitatea o reglam eu. Nu am avut nici o problema, mai ales ca ultimele 3 zile a coincis cu venirea "rusilor". In ultimele zile am dat aparatul la o intensitate mai mica.
Incearca si tu si daca vezi ca nu te simti ok nu te mai du. Eu mai vreau sa merg in martie.
Edit: am uitat sa spun ca si eu am nascut cu cezariana.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
anasia spune:
alexia, practic dupa 6 luni, daca nasti tot prin cezariana, daca vrei normal, mai mult;
dariana,mi-a placut si carutul vostru, dar nu e 3.000.000? ca asa e pe site-ul lor;of, asa e cand ai mai multe oferte, nu mai stiu la care sa ma opresc sa va faceti bine!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Babee spune:
La multi ani sarbatoritor zilei si La multi ani de Valentine's(cui sarbatoreste desigur).Noi n-as putea spune ca facem mare lucru, dar am facut totusi un tort pentru aniversam si 6 ani de la casatoria religioasa.Eu apar mai rar, am foarte mult de munca, si ma scuzati ca nu am timp sa scriu tuturor in parte.
Am fost cu ingerasii la pediatra astazi, Rebecca la aproape 7 luni are 68 cm si 8.200 kg.Pentru ca aici vaccinuri se fac la 3,5,7,12 luni iar noi nu l-am facut decat la 3 luni,astazi l-am primit pe al doilea.Ea a tot fost bolnavioara si am amanat, din cauza asta va trebui sa il facem mai repejor pe al treilea.
Ca tot spuneati voi ce fac si ce nu fac bebelanii.Ea are par mult chiarca de doua ori am tuns-o , n-are dinti si nici sanse sa ii iasa curand(dar si la Phillip a fost la fel), sta de la 5 luni jumatatea in fundulet , se intoarce dar rar de pe spate pe burta si invers(asta ma mira sincer), si adora sa stea in picioruse.I-am facut si pediatrei o proba si a ramas uimita.Daca sta pe burta da inapoi-un fel de mers sa zicem, ca se impinge in maini.Astazi am facut mamaliga cu branzica, Phillip a devorat castronul iar Rebecca mai car mar doar putin a mancat.A inceput sa bea cate putin ceai-zic eu ca e binisor asa.Avem 5 mese pe zi, 3 de lapte , una de fructe si una de legume.
Sanatate multa tuturor copilasilor si putere mamicilor
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
dariana spune:
anasia, da, e 3 milioane asta al nostru; eu zic daca potzi sa te duci sa le vezi in realitate pe amandoua si itzi alegi.
multzumim, au inceput sa-i treaca bubitzele, oricum, nu a facut febra si nici alte manifestari nu a avut.
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
arsenie spune:
a venit sotul cu caruciorul ce sa iti spun imi place cum arata si este foarte usor are 5,5kg are spatele la carucior destul de tare adica eu asa vroiam imi place ce sa mai vorb de bani,kg si cum este practic eu am luat si husa de ploaie de la ea care o-sa o folosesc si pt vint numai pt ploaie aaaa si apropo carucioarele sunt noi eu nu ii fac reclama lui amedi .
eu zic sa vorb cu ea sa te intilnesti si daca nu iti place nu il iei ce mai simplu nuuuuuuu
va pup
o zi buna sa avemmmmm
doniro spune:
Eu merg maine sa vad un carut sport, cica Honey ii zice (no name). 150ron, tipa de la care il iau zice ca e f solid. Stie cineva ceva de firma asta?
Roxana
POZE FEL DE FEL