PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
nu am mai scris demult ca nu prea am avut tp deloc cu serv asta si acum avem si o veste proasta: bulinel a facut pneumonie cu diaree cu tot tacamul si suntem tare suparati ...eu nu pot sa inteleg cum naiba din aer fara sa intre in contact cu altii copii...
acum ia un pogon de medicamente si aseara a vomat antibioticul si i l-am dat iar ca mi-e frica sa nu ajungem la perfuzii
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Sanatate multa lui bulinel.
sa nu mai fiti suparati si sa va faceti bine cit mai repede.
LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
save spune:
a cincel,onicu multumesc ,acum sunt sigura ca asa ii zice
ONICU;MAMALUIDAVID;BULINUTA pupici multi de la noi pt,bolnaviori
CONSI,MAMIDESTEFAN faine urari ,
na ,ca treb sa plec sunt chemata la apel de bb
maryion spune:
quote:
Originally posted by alina2006
piticilor sarbatoriti azi!!!
maryion si cu grisul ce facem?
POZE IANA MEA
Iana-Daria si Mami Alina
Nu stiu?
Eu am luat reteta dintr-o carte speciala cu meniuri pt bebe.
Asa am copiat de acolo.
Cred ca grisul se pune o dat cu malaiul.
Asa cred. Trebuie incercat.
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
Ramoon spune:
'neata fetele! am stat cuminte , am vazut k vb de carucioare sport si pe mine ma intereseaza sa iau unul mai usor, dar din cate am vazut majoritatea sunt cu manere din alea separate (adica cu 2, unul pt stg si unul pt dreapta... intelegeti voi) vreau sa intreb fetele poti sa impingi la carut cu o sg mana? k eu am o prietena care are un carut cu manere din alea si nu poate impunge cu o sg mana k o ia carutul intr-o parte, al meu e cu bara si pot sa imping cu o sg mana k nu o ia aiurea...
anasia spune:
ramoon, eu am incercat la cora, aveau caruturi de la primii pasi, tot cu doua manere si mi s-au parut ok, se manevra usor, mult mai usor decat carutul meu;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
mamaluidavid spune:
Ramoon eu pot sa imping cu o mana,si al meu carucior nou are manere separate.E mai greu ce-i drept dar merge, cu o mana imping si cu cealalta il tin pe David de manuta
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
mamaluidavid spune:
Anasia,mamidestefan si Save si ca va ganditi la noi!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
assa spune:
Ceau fetele
Multumim de urari. Uram si noi sarbatoritilor si bonaveilor multa multa sanatate si sa treaca cat mai repede orice problema!
Noi suntem singurei de cateva zile asa ca eu suntPana vineri cand vine sotzul o iau razna....Nici net n-am avut, asa ca recuperez in timp ce doarme fiu-meu...adica never
Vreau si eu carut sport!!!! Nu mai pot . Azi l-am dus in brate (ca nu mai sta in carut si oricum e greu---eu stau la 4!)si mi-e frant spatele.
Vorbeati de baby care...e bun? E usor?
Nu mai stiu pe cine am auzit ca de la carutul sport primii pasi a facut copilul pneumonie din cauza ca transpira si materialul nu era bun (adica nu se aerisea)---sunt incoerenta, v-am zis, da' pricepeti voi!
Aaaaa..si mi-a facut alergie, nu reusesc sa aflu de la ce iar dr. spune ca "asa e materialul", nu-i dam nimic , o sa treaca!Ce parere aveti? Ca mie imi vine sa o
Fug ca s-a plictisit, cred....
Uitasem:celor care sarbatoriti Valentine's day-- o zi faina si cu multe surprize!
va pupam
geliza spune:
buna fetelor, se vede ca ploua afara ca v-ati pus pe scris nu gluma....
Mary (maryion) multumim de intrebare...Ilincutza aseara a facut ultima injectie si azi am fost la analize...partea buna e ca dupa tratam asta s-a pus pe mancat...am auzit si eu cum e sa urle de foame....acum sper sa mai "puna" si ea pe ea si sa nu mai fie cap de lista la silueti
Bulinutza, cum se mai simte bulinel?
Andra, mai tuseste Clara? (mai esti supi pe mine?)
aaa, si HAPPY VALENTINE'S DAY pentru cine vrea sa sarbatoreasca...(eu am considerat ca e un prilej sa mai ies la cumparaturi...si ce bine mi-a facut...mi-am luat si mie cate ceva, i-am luat si sotului...ce daca e sarbatoare imprumutata, atata vreme cat imi face bine psihic o accept)
Miruna, tu parca ii dadeai lui Alexei Imunobaby? cate zile ii dai?
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)