PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by doniro

Sa vedem daca merge acum.

Roxana

POZE FEL DE FEL

merge

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Consi
Nici eu nu prea cred in sarbatoarea asta. Clar e una comerciala. Va spun ca lucrez in domeniu, dar de ce sa nu ma bucur de ea. Profit de ocazie sa-l mai sensibilez pe husband (ca si eu stau cam prost la capitolul asta). De nu poate fi vorba ca n-am cu cine sa-l las pe Luc. Dar macar sa se lase cu .
O sa vad poate reusesc sa fac un tort a la mamidestefan. Si apropos de ea, va spun eu ca nu a intrat azi pentru ca e prea ocupata sa faca ceva delicios pentru maine...
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Ai multi din partea mea ...
esti foarte dragutza ..
dar sa stii ca ieri nu am facut chiar bunatatzi..
ci papica pentru husband..
pentru mine bunatatile sunt dulci ..
dar imi iau revansa azi ..ce daca m-am certat cu cintarul
fac ceva cu mere ..ca nu sunt chiar asa tentante ..si
maninc si eu mai cu masura
a si fac tortuletul sub forma de inima ..
ca sa nu uite de .

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Habar nu am cum am reusit. Intr-adevar lipsea numele meu. Multam de ajutor! Din greseala am nimerit link-ul bun...

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

daniro, ce scumpa si frumusica e!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
http://b1.lilypie.com/uXX9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

cel pe care il vreau eu de la medi este cel rosu si are 5 pozitii deci se lasa jos sa poata dormi in el mie imi place ca este usor si practic iar de frig il am pe cel vechi asta este sper sa fiu multumita de el si am spus si ma repet este la fel ca de la chicco ct 0,5 care era 3 300 000 si pe acelasi schelet asa ca sper sa fi facut o alegere buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

arsenie, pt informatii;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Uram si noi La multe lunite si ani sarbatoritilor de azi, Valentinilor si Valentinelor...si restul urarilor...de Dragobete...
Pt. 7 lunite
Vlad Andrei, baietelul lui Assa
Daria Antonia, fetita lui lucians
Lucas, baietelul lui arcenciel
Darius-Theodor, baietelul lui maryion
Andreea Stefania, fetita lui misimica

pt.6 lunite
Alessia Maria, fetita lui ccc77
Ianis, baietelul lui bibi
Elena-Corina, fetita lui mia
Alexia Roberta, fetita lui mamica_gen
Alessia Anca, fetita lui anasia

oncicu sanatate multa la si sa se faca mai repede frumos afara...sa-i plimbam de bebei la aer curat
Am uitat sa va spun ca de 2 zile Mihaita a invatat cum e cu intorsul pe burta si aseara cand m-am dus eu sa ma culc, l-am gasit dormind pe burta...l-am intors eu pe o parte, ca de obicei, dar vroiam sa intreb e bine oare sa-l las sa doarma p burta daca lui ii place?

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

piticilor sarbatoriti azi!!!
maryion si cu grisul ce facem?

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

SimonaU Super idee pentru ziua indragostilor ...dar e cam tirziu acum sa o punem in aplicare ...poate de Dragobete .
LushkSi pentru tine multi pupicei ..ca va ginditi la mine ..si la bunatatile pe care le fac ...sper sa imi iasa si azi ..si sa va invit miine la o feliuta virtuala.
ConsiVreau si eu electrostimulare, impachetari si sauna...dar oare pot sa imi permit ? Nu mai stiu ..tu ai avut cezariana?..Ca eu stiu ca e cam risky cu cezariana. Inainte sa ramin am avut un abonament la un salon ..si am reusit sa imi modelez destul de bine mijlocelul ..dar acum s-a cam dus pe apa simbetei.
Eu m-am cam refacut greu si mi-e cam teama sa nu dau in hemoragii ..sau alte cele daca faca electrostimulare.
FELICITARI pentru cele 2 kg date ...
stiu ca dupa electrostimulare nu e foarte relevant cit dai ..conteaza mai mult ca iti pui metabolismul la treaba ..si arzi mai usor..asa ca spor la dat jos.

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lushk

AAAaa, am uitat sa va spun ca bulanik al meu are la 6 luni 9,400 gr. ...
A fost un cumintzel la vaccin si mami e tare mandra de baiatul ei
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

piersicutza vaccinata ..

Sa stii ca si eu am avut o mica surpriza
luni la cintarirea saptaminala ..
a constatat ca puiul meu a luat 300g in ultima saptamina..
de la inceputul anului lua cam 100g pe saptamina..
dar se pare ca fie de la mere..fie ca se apropie de 6 luni si
a facut un salt ..cine stie..
dar sper sa nu o tina tot asa ..ca va trebui sa ii scot orezul de seara ..
Am facut eu experienta asta in una din seri ..si mi-a dat trezirea din 2 in 2 ore again..
asa ca va fi vai de mine in viitor daca se confirma ipoteza mea.

LIDIA

Mergi la inceput