PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by doniro

Ai dreptate, dar eu nu inteleg de ce nu facem tam-tam de dragobete, ci "furam" de la americani...
Roxana
POZE DARIA

Roxana ..
tot ce pot sa iti spun e ca sunt destule lucruri urite pe
care le copiem din afara si sunt prea putin combatute
si puse la zid ..
asa ca parerea mea daca am importa din afara numai
lucruri frumoase ..ne-am imbogati de-a binelea ..

si dragobetele e foarte frumos ..
poate ca ar trebui mediatizat mai mult ..
dar ..altfel.. are farmecul lui original autohton.
Eu sper ca ..., cu timpul vom invata sa ne "exploatam"
traditiile si obiceiurile..
mai ales ca sunt atit de originale si de pitoresti .

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

quote:

Ai dreptate, dar eu nu inteleg de ce nu facem tam-tam de dragobete, ci "furam" de la americani...
Roxana
POZE DARIA

Roxana ..
tot ce pot sa iti spun e ca sunt destule lucruri urite pe
care le copiem din afara si sunt prea putin combatute
si puse la zid ..
asa ca parerea mea daca am importa din afara numai
lucruri frumoase ..ne-am imbogati de-a binelea ..

si dragobetele e foarte frumos ..
poate ca ar trebui mediatizat mai mult ..
dar ..altfel.. are farmecul lui original autohton.
Eu sper ca ..., cu timpul vom invata sa ne "exploatam"
traditiile si obiceiurile..
mai ales ca sunt atit de originale si de pitoresti .

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Da, exact asta zic si eu. Adica daca noi nu am fi avut ceva de genul unei zile care sa sarbatoreasca dragostea - ok, era frumos sa sarbatorim cu fast Valentine's Day... Dar atata timp cat avem si noi o zi din asta... In fine, macar sa fie 2 si sotii nostri sa ne rasfete in mod special cu cel putin 2 ocazii

Roxana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

arsenie, stiu ca am cautat si eu intr-o perioada la greu carucior pt Darius si vroiam neaparat sa fie f usor si sa il pot strange repede a, si sa aiba mai multe pozitzii spatarul; l-am gasit si eu pe cel de la Amedy care mi s-a parut destul de rezonabil la pretz, dar pana la urma am luat unul baby care D816 de care sunt super multzumita, are 4,7 kg, nu se strange stil umbrela, dar se strange usor su se poate purta pe umar, ca un rucsac. Eu sunt foarte multzumita de el si arata si bine, e ca o bombonica (are si o inimioara intr-o parte, din plastic din ala transparent, sa-l vezi pe bb). Anasia, intre cel de care ziceai tu si asta nu e mare diferentza, 0 suta de mii parca, dar itzi zic eu ca merita banii.

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

oncicu multi si insanatosire grabnica ..mai..mai ..ce batai de cap ne dau bolile astea de iarna ..si acum cu vremea asta ploioasa ..chiar ca e si mai rau...dar mai e putin si vine si primavara.
Consisuper urarea ta de Sf. Valentin
lucians Multumim de truc ..pentru fiertul cartofului.
mamaluidavidNe-a fost tare dor de voi.
bolnaviorii ..si sa se faca bine cit mai repede..
tare naspa sunt virusii astia ..dar si mai aiurea e cind ii iei de pe "drumuri"..las ca va faceti voi bine ..mai ales daca papati peste cu brocoli ..yami..yami..eu sunt un mare fan brocoli ..mai ales cu usturoi ..dar de cind cu alaptatul ..nu m-am mai bucurat si eu de ei..

LIDIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Consi

Desi e pranzul se pare ca nu m-am trezit! Am uitat sa ma "logout" si am scris 2 mesaje cu nick-ul de "piersicutze"!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Nu vrea nimeni sa ma ajuteeee
Am adaugat niste poze si acum nu se mai pot vedea deloc... Cand incerc sa intru imi cere id-ul si parola de yahoo. Ce am gresit, ca innebunesc!! Am facut exact ca data trecuta si acum nu merge!

Roxana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

martta, mamaluidavid, Consi, anasia multumim ca va ganditi la noi
Initial n-am vrut sa-i dau antibioticul, am zis sa-l mai las o zi doua sa vad cum ii mai este, dar cand il auzeam cum tuseste...m-am speriat. Am inceput sa-i dau si putin Pikovit, chiar daca nu prea merge la copii sub un an , am micsorat doza si ii dau doar o data pe zi. Cu atatea medic, antibiotic plus lipsa pofte de mancare m-am gandit ca n-ar strica un surplus de vit.

arsenie eu mi-am luat un carucior sport de la baby care tip umbrela, dar pb e ca are doar 2 trepte la spatar, deci nu se lasa de tot la orizontala. Acum imi pare rau pt ca o sa vina primavara si o sa stam mai mult afara i poate vrea sa doarma si nu poate. Ma duc zilele astea sa vad daca-l pot schimba... Nu stiu daca e acelasi cu cel din poza care ai pus-o dar seamana perfect. Eu il am pe cel cu gri si portocaliu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:

quote:

Desi e pranzul se pare ca nu m-am trezit! Am uitat sa ma "logout" si am scris 2 mesaje cu nick-ul de "piersicutze"!

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Am adaugat niste poze si acum nu se mai pot vedea deloc... Cand incerc sa intru imi cere id-ul si parola de yahoo. Ce am gresit, ca innebunesc!! Am facut exact ca data trecuta si acum nu merge!

Roxana

POZE

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Cred ca lipseste ceva - numele tau dintre cele 2 //

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Sa vedem daca merge acum.

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, imi pare rau, dar m-am uitat la pozicile tale inainte, acum am incercat si eu si nu pot intra;poate nu le-ai facut publice sau ai intrat inaite cu alt user, nu stiu ce sa zic;
dariana, cred ca acela la care m-am uitat eu tip umbrela , are 2 pozitii si nu se lasa la orizontala, se lasa doar putin pe spate;amedy este o firma ca si baby care sau este acelasi lucru?
oncicu, multumesc, nu stiam ca cele cu 2 pozitii nu se lasa pe spate mai mult, nu perfect pe orizontala, dar macar sa doarma cum trebuie (la carutul de acum sta pe prima treapta si e ok);

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
http://b1.lilypie.com/uXX9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:

quote:

atat sunt de mare
pozele noastre

Roxana

POZE

Le-ai facut publice? Pe cele care le-ai adaugat...

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput