PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 3
anasia spune:
Vlad Andrei, Daria Antonia, Lucas, Darius-Theodor, Andreea Stefania
Alessia Maria, Ianis, Elena Corina, Alexia Roberta si piersicutei mele dragi, Alessia Anca
multumim de urari si va oferim cate o
geliza, leistra, michella, miti, multumesc de sfaturi, am inceput sa-i dau la sfatul pediatrei cate o lingurita de calciu de la pharco 10 zile; ideea e ca nu mi-a mai transpirat asa la cap -gat-spate, mergem si la dr sa vedem, ce de plamani mi-e teama si mie;
oncicu,mamaluidavid sanatate multa!!!
arsenie, vreau si eu carut, de unde iei, ai un nr de tel, adresa, ceva? ma uitam ori de la primii pasi ori de la baby care; imi place cel unde sunt cate 3 sport (din mijloc), dar se lasa pe orizontala, nu de tot, macar sa doarma lejer in el?si la pret este avantajus, am intrat la ei pe site, dar au putine modele, asta chiar imi place;
mamidestefan, imi pare rau ca s-a chinuit, poate fi de la sucul de morcovi (am inteles ca , constipa) sau banana; marul a fost copt, nu cred ca a fost problema;sucul de pere ajuta la kk, o face mai moale;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
http://b1.lilypie.com/uXX9p2.png
SARILLA spune:
Maryion vreau eu reteta de la mamaliguta,daca o poti scana..mercic!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
anasia spune:
consi, , asa o sa fac, oricum nu scapa pediatra de vizita noastra;
fetelor, in halul in care ma exploateaza fiica-mea , ar trebui sa fiu manechin, la masa de seara este groaznic! cand ies sa-i pregatesc bibele incepe sa urle, de nu se mai opreste, acele cateva minute sunt , si eu; pe urma e repriza a doua cand, dupa titi o pun in patut si ii dau bibele, se agata de el de parca n-ar fi mancat o zi intreaga;
of, cu vremea asta, nu pot iesi din casa; sambata finuta mea face 1 anisor, vroiam sa-i fac comanda de tort de la tip-top frumos cu ceva special pe el, dar asa...
pt urari
doniro spune:
quote:
Originally posted by anasia
consi, , asa o sa fac, oricum nu scapa pediatra de vizita noastra;
fetelor, in halul in care ma exploateaza fiica-mea , ar trebui sa fiu manechin, la masa de seara este groaznic! cand ies sa-i pregatesc bibele incepe sa urle, de nu se mai opreste, acele cateva minute sunt , si eu; pe urma e repriza a doua cand, dupa titi o pun in patut si ii dau bibele, se agata de el de parca n-ar fi mancat o zi intreaga;
of, cu vremea asta, nu pot iesi din casa; sambata finuta mea face 1 anisor, vroiam sa-i fac comanda de tort de la tip-top frumos cu ceva special pe el, dar asa...
pt urari
E oribil! Abia astept primavara, vara. Eu trebuie sa ies sa ii cumpar iaurt, ca am ramas fara...
Roxana
POZE DARIA
doniro spune:
Fetelor, ce se intampla cu pozele mele de nu mai pot fi vazute??? Imi cere parola daca vreau sa intru. Adica voi le puteti vedea?
Roxana
POZE DARIA
mamidestefan spune:
LA MULTI ANI
TUTUTOR INDRAGOSTITILOR SI INDRAGOSTITELOR
TUTUROR VALENTINELOR SI VALENTINILOR
Si pentru toti cei care se iubesc dar nu sarbatoresc
E foarte frumos ca au fost inventate sarbatori ..
sa ne mai amintim de sentimentele frumoase ...
ca altfel parca ne pierdem in rutina zilnica ..si uitam ca iubim .
LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
doniro spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
LA MULTI ANI
TUTUTOR INDRAGOSTITILOR SI INDRAGOSTITELOR
TUTUROR VALENTINELOR SI VALENTINILOR
Si pentru toti cei care se iubesc dar nu sarbatoresc
E foarte frumos ca au fost inventate sarbatori ..
sa ne mai amintim de sentimentele frumoase ...
ca altfel parca ne pierdem in rutina zilnica ..si uitam ca iubim .
LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ai dreptate, dar eu nu inteleg de ce nu facem tam-tam de dragobete, ci "furam" de la americani...
Roxana
POZE DARIA
maryion spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Maryion vreau eu reteta de la mamaliguta,daca o poti scana..mercic!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
Mamaliga pripita, dietetica (o portie=120 g)
Malai 25 g,
Gris 10 g,
apa 250 ml,
sare 1 g,
eventual unt 3 g.
Se pune la fiert apa cu sarea. Cand clocoteste se adauga malaiul, “in ploaie”, amestecand tot timpul cu telul.
Se lasa sa fiarba 25 — 30 min.
La ultimul clocot, se pot adauga, eventual, 3 g unt.
Calorii: 110/portie (fara unt)
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
mamidestefan spune:
Acum ca am terminat si cu urarile ..
ma duc sa recuperez din urma ca ati fost tare harnicutze .
Si printre rinduri ma mai duc si pe la cuptor ..
ca am un blat la copt ..vreau sa fac si eu ceva simbolic ..
un tort sub forma de inima ..nu am forma de inima ..dar il sectionez eu cumva ..
cica azi se da barbatilor ciocolata ..dar eu m-am cam certat cu cintarul ..asa ca il voi face cu mere ..sa pot sa ma bucur si eu de tort ..ca daca il fac de ciocolata ..tentatia e prea mare si chiar trebuie sa trec pe dieta.
LIDIA
doniro spune:
Fetelor, ajutor! Imi zice si mie cineva de ce nu se mai pot vedea pozele mele?? Am mai adaugat niste poze si acum cand incerc sa le vad imi cere id-ul si parola de pe yahoo... De ce??
Roxana
POZE