ten cuperozic, pori dilatati, cicatrici, HELP!!!!
Raspunsuri - Pagina 3

Criss75 spune:
Revin si eu , sper sa nu fiu plictisitoare. Insa folosesc bicarbonatul (de cand am aflat de la mama_lui_alex)in fiecare seara. Fetelor, merita incercat. Nu-mi vine sa cred cum arata tenul meu. Ma tot intreaba lumea ce crema sau fond de ten folosesc. Sunt aceleasi pe care le-am folosit si inainte, insa bicarbonatul face minuni! Incredibil! La cati bani am aruncat eu pe diverse cosmeticale scumpe si fara efect.
Criss si Alex (11.05.2003)

Carrye spune:
Super! Am sa incerc si eu, dar va trebui sa citesc mai sus ca nu mai stiu cum se foloseste.
Vroiam si eu sa va spun ca am aplicat vreo 4 seri la rand argila cu apa pentru ca aveam musafiri din nou pe fata si decolteu si mi s-a curatat pielea incredibil. Am ramas impresionata.
Pana la urma, cu putin efort reusim sa avem rezultate benefice. Aratam respect atat noua cat si celor din jurul nostru.

catrinik spune:
Hop si eu cu o intrebare.
Orice fel de crema folosesc la un moment dat incep sa ma irit si ma arde pur si simplu fata.
O farmacista mi-a spusa ca as avea un ten alergic si sa ma duc la un dermatolog sa imi faca niste teste.
Acum ma intreb unde naiba sa o apuc? La doct de familie sa-mi dea trimitere nu m-as duce, ca spitalul cu care lucreaza ea e infect.
Unde ma pot duce? Unde se fac astfel de teste?

Criss75 spune:
Incearca sa folosesti produse dermato-cosmetice, produse pentru ten sensibil.

ana-oana spune:
diseara stiu ce program am : bicarbonat pe fatza (eu am ten uscaaaaat, sper sa fie bun si pt asta).
pt tenuri sensibile, de catva timp am descoperit crema de la bioderma (cea rosie), care este foarte buna. pe mine m-a usturat fatza de la avene (crema, demachiant), clinique, estee lauder (bani aruncati). de la bioderma mi-am revenit.
succese la frumusete

Guguluff spune:
Si eu am incercat bicarbonatul pe fatza. Doar ca am inteles ca e pe post de peeling, o data pe saptamana, nu in fiecare seara. Criss75, nu e cam abraziv, seara de seara?
Mi-a placut, e mai fin decat multe scrub-uri sau malai/tarate. Si parca albeste tenul.
Multu, mama_lui_alex
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Guguluff
Si eu am incercat bicarbonatul pe fatza. Doar ca am inteles ca e pe post de peeling, o data pe saptamana, nu in fiecare seara. Criss75, nu e cam abraziv, seara de seara?
Mi-a placut, e mai fin decat multe scrub-uri sau malai/tarate. Si parca albeste tenul.
Multu, mama_lui_alex
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
Mie nu mi se pare abraziv deloc, imi place cum imi lasa fata. A, eu mai folosesc bicarbonatul si pentru albirea dintilor si e foarte bun, are efect imediat.
Acum daca as putea rezolva cumva si problema cearcanelor si a pungilor de sub ochi as fi chiar fericita.

kokorina spune:
quote:
eu mai folosesc bicarbonatul si pentru albirea dintilor si e foarte bun, are efect imediat.
hai ma fetelor,chiar vorbiti serios cu albirea dintilor?incerc si eu,dar parca....normal ca pana nu incerc sa vad ce rezultat da nu-mi vine sa cred.

kokorina spune:
nu am vrut sa trimit mesajul,dar s-a dus...ca mai aveam o intrebare.pt ten cu porii dilatati ce produse sa folosesc?si de la ce firma sant mai bune?

catrinik spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Acum daca as putea rezolva cumva si problema cearcanelor si a pungilor de sub ochi as fi chiar fericita.
Am cumparat eu de curind o crema de la Vichy ( scumpa a dracu ) speciala pt cearcane si pungi. Arata ca un ruj.
Sa vad ce rezultate da, ca la mine cearcanele sint urite rau de tot.
Si am incecat si eu bicarbonatul.
Dar simt ca ma deranjeaza rau de tot daca il folosesc in fiecare seara.