ten cuperozic, pori dilatati, cicatrici, HELP!!!!
Raspunsuri - Pagina 4

amoodia spune:
quote:
Originally posted by kokorina
nu am vrut sa trimit mesajul,dar s-a dus...ca mai aveam o intrebare.pt ten cu porii dilatati ce produse sa folosesc?si de la ce firma sant mai bune?
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
eu am folosit kit-ul dermabraziv de la ROC, si acum folosesc un gen de Retin A dar in varianta norvegiana si imi face peeling, si da porii mei parca nu prea mai sunt.ai mei erau urati tare, ca o coaja de portocalape toata fata.am mai luat acum de la Yves Rocher o crema pentru pori dar inca nu am primit-o, deci nu pot sa-ti spun cum este. mai fa masti cu argila si lamaie.cam asta am incercat eu si se vede diferenta.

mama_lui_alex spune:
Buna!
Am fost cam prinsa si nu am mai intrat pe aici...ma bucur sa vad ca "merge" si la alte fetze bicarbonatul:)
Nici eu nu-l folosesc seara de seara..mai am si scapari..dar in orice caz de cel putin 4 ori (??) pe sapt...nu doar 1 data/sapt!!
Si il folosesc ocazional si pt. dinti..bag periuta de dinti in punguta cu bicarbonat..are efect imediat..dar de scurta durata!!!! .... (eu sunt mare amatoare de bauturi care "pateaza":))..Oricum simti ca-ti lasa dintii f. curati...de altfel..pe acelasi principiu functioneaza pasta de dinti cu baking soda..nu??!!
Cearcane - pliculetul de ceai negru umed si f. rece functioneaza..(in sensul ca amelioreaza)..si cred ca merge orice alt fel de ceai..dar nu stiu cine sta dimineata sa dezghete pliculetul (eu am si acum cateva prin congelator)..si sa-l tina pe ochi 5-10 minute..cand trebuie sa zbori pe usa in 3 minute..:))
Pori dilatati - daca gasiti o solutie..ma bag si eu..n-am descoperit NIMIC! real..daca mai ai si un ten sensibil..pica masca/crema astringenta..lamaia/aspirina/etc..Ah..ba da! FONDUL DE TEN!!:))asta 'functioneaza":))
In alta ordine de idei - am fost la dermato si mi-am electro-cauterizat niste semne acneice mai vechi si niste vase sparte (killerite la cosmetica)...dupa prima sedinta..am scapat cam in proportie de 80% din semne.."arsurile" s-au vindecam cam in 4-5 zile - ar trebui sa mai merg...dar e cam "nasoala" operatiunea..si trebuie sa-mi iau inima-n dinti:)) - asta, aviz amatoarelor de detalii...
edit : Ah..si pt. ca va urma intrebarea fireasca legat de "electro-cauterizare" - m-a costat 1 mil. lei vechi/sedinta, in care va intra si un consult ulterior - nu de alta..dar pe site-urile clinicilor "specializate"..costa o mica avere (vedeti si topicul cu alunite & co..)..la..(oare pot spune unde??!! - nu de alta dar sa nu se creada ca am efectuat operatiunea la "coltul strazii"..de banii astia:) ) - La centrul de Diagnostic si Tratament V.Babes (la dermato)- si unde e absolut civilizat - cine stie centrul stie despre ce vbesc.
sa fim frumoase,
mama_lui_Alex

dooku3 spune:
Si ce laboratoare au!Si rezervele pentru internari,totul arata bine acolo.Si functioneaza la fel.Cel putin din serviciile pe care le-am folosit eu pana acum.M-ai facut curioasa cu electro mama lui Alex,ai mai incercat sau e prima oara?Intreb pentru ca sunt curioasa cat dureaza efectul si ce ameliorari vezi dupa o sedinta(sau dupa cate)?Asta pentru ca si eu am aceeasi problema si nu gasesc rezolvare:-(

mama_lui_alex spune:
dooku..ce laboratoare? ca nu inteleg? asta-i o clinica privata - vezi ca au si site..fac si analizele uzuale si RMN-uri..si alte investigatii sofisticate, medici de toate soiurile...au intr-adevar si rezerve pt. interventii chirurgicale "usurele"(nu stiu sa-ti zic..caci m-a ferit Dzeu..de asa ceva..)
Nu te interneaza..eu pe tanti aceea dermatolog o stiu de vreo 4 ani..ne-a vindecat pe toti de multe ciuperci si cuperoze..si alte balarii...si ceea ce-i ironic..primul tratament recomandat a mers din prima (stii cum e la dermato...pana o nimeresti)
Cu electro-cauterizarea..se produce pe loc..fara anestezie..stie exact cat sa mearga in profunzime pt. a fi la limita suportabilului (cam ca la interventiile stomatologice..te doare prea tare - ridici mana si faci o pauza:))..Eu avem capilare sparte (de la cosmetica) - de mai multi ani..mai aveam niste pete de la diverse tipuri de cosuri (traume creeate de mine)..la un moment dat (am mai spus asta) cosmeticiana mea a zis ca am inceput cuperoza..in rest..ten sensibil, puncte negre..cunoasteti..eu am scos petele si am "inchis" capilarele..nu se mai refac in 90% din cazuri..dar depinde de ten...eu trec si printr-o perioada hormonala nasoala acum cu tot felul de tratamente..deci iar sunt plina de cosuri..dar petele si vasele nu se mai vad - deloc. Eu am avut 26 de "arsuri"..de la f. mici(vf.de bat de chibrit) pana la dimensiunea, asa cum spuneam a unei tigari slim.
Restul de 20%(caci ziceam mai sus ca am scapat de semne in proportie de 80%)..il vad (evident) numai eu:))
Procedura - stai pe pat, pune multa lumina si o lupa f. mare, iti aseaza pe abdomen o spatula metalica..si te "arde" electric, fix pe 'problema"..ai semne de arsura (fript) vreo 3-4-5 zile..cade cojita..e rosiatic inca vreo 2-3 zile..si gata...Daca mai apare ceva..mai mergi la inca o sedinta...daca te tin nervii..caci DOARE!!!! si ustura!!!! si arati ca naiba cateva zile (zici ca ti-ai stins tigara slim pe fata)...Daca stiam de la inceput..ma mai gandeam..va dati seama..dar asa..m-a prins..si a spus..Hai, treci!
Depinde f. tare de profunzimea "problemei" si de cum reactioneaza tenul la metoda..Eu sunt ok ..dar, repet..ma mai gandesc la a 2a sedinta..desi..teoretic..e gratuita.
Pe o scara a durerii de la 1 la 10 (unde 10 a fost recuperarea postop cezariana..si 5..sa zicem o carie mica fara anestezie)..e undeva pe la 5-6.
PS - e prima data cand fac "operatiunea"..ca m-a "prins" si nu stiam exact ce este/cum este..asa ca nu stiu rezultatul pe termen lung..
Sa fim frumoase,
mama_lui_Alex
PS - de cateva zile..au inceput sa-mi apara PISTRUII de primavara..asa ca....

dooku3 spune:
Hehehe,mama lui Alex,Victor Babes de pe Mihai Bravu,vorbim de acelasi lucru cred:-)Au laboratoare de cercetare,au rezerve private de internare si multe alte servicii de calitate.Eu la asta ma refeream cand am mentionat laboratoarele si restul,la serviciile lor de calitate:-)Multumesc pentru info,la ei nu am mers pana acum la dermato,voi incerca,sunt foarte curioasa daca reactioneaza pielea mea la acel tratament.

mama_lui_alex spune:
Despre acel V.Babes vorbeam, intr-adevar!.Nu cunosc detaliile legat de rezerve si alte cele..nu a fost cazul vreodata..si nici de cine stie ce analize spectaculoase...si nici nu ne dorim:)) - credeam ca te gandesti la electo-cauterizarea gongelor pe fata = spitalizare..
Legat de dermato - noi mergem la Constantinescu Gabriela - incearca totusi sa faci o programare dimineata (va avea tot timpul la dispozitie..:))..caci dupa amiaza/seara e full, in general.

sanse spune:
quote:
Legat de dermato - noi mergem la Constantinescu Gabriela - incearca totusi sa faci o programare dimineata (va avea tot timpul la dispozitie..:))..caci dupa amiaza/seara e full, in general.
mama_lui_alex nu inteleg....unde mergeti pana la urma?La V. Babes sau o alta clinica particulara din zona?
Cum ne putem programa la Dna. doctor de care spui tu?
Eu in prezent urmez tratament dat de Dna. doctor Leventer si nu sint multumita mai deloc.E a 3-a luna de tratament si nu vad nici o schimbare.
Am urmatoarele probleme:de cca.1-2 ani nu scap de acnee pori dilatati si mancarime a fetei.Ma inrosesc la fata foarte tare ,chiar stau asa rosie toata ziua .Zici ca sint arsa de soare.
Mi-a prescris crema Effaclar de la La roche-posay - cateva zile mi sa parut super buna dupa care a inceput sa ma usture fata.
Voua v-au facut dermatologii vostri vreo analiza a pielii?
Multumesc

MIRELA

POZICI
KG MELE

kokorina spune:
quote:
eu am folosit kit-ul dermabraziv de la ROC, si acum folosesc un gen de Retin A dar in varianta norvegiana si imi face peeling, si da porii mei parca nu prea mai sunt.ai mei erau urati tare, ca o coaja de portocalape toata fata.am mai luat acum de la Yves Rocher o crema pentru pori dar inca nu am primit-o, deci nu pot sa-ti spun cum este. mai fa masti cu argila si lamaie.cam asta am incercat eu si se vede diferenta.
AMOODIA.....mersi pt pontul cu mastile,adica nu cu masile,cu ce sa contina ele.sant atat de simple si totusi....eu nu am argila,dar merg acasade Paste si imi comand.pana atunci defilez cu ce am.cred ca am sa folosesc si eu produsele de care spui,pt ca ai descris despre tine ca si cum m-ai fi vazut pe mine.ai putea sa pui niste poze, cum arata produsele?cat ai platit pe ele?si pe crema de la Yves Rocher cat ai dat?de unde anume ai comandat-o?celelalte doua le-ai luat din farmacie?scuza-ma ca te "terorizez" dar cand aud ca esti multumita de ce anume ai folosit,imi vine sa iau avionul sa ajung pana la tine sa te tzuc numai daca imi vei da toate informatiile.pup

amoodia spune:
quote:
Originally posted by kokorinaquote:
AMOODIA.....mersi pt pontul cu mastile,adica nu cu masile,cu ce sa contina ele.sant atat de simple si totusi....eu nu am argila,dar merg acasade Paste si imi comand.pana atunci defilez cu ce am.cred ca am sa folosesc si eu produsele de care spui,pt ca ai descris despre tine ca si cum m-ai fi vazut pe mine.ai putea sa pui niste poze, cum arata produsele?cat ai platit pe ele?si pe crema de la Yves Rocher cat ai dat?de unde anume ai comandat-o?celelalte doua le-ai luat din farmacie?scuza-ma ca te "terorizez" dar cand aud ca esti multumita de ce anume ai folosit,imi vine sa iau avionul sa ajung pana la tine sa te tzuc numai daca imi vei da toate informatiile.pup
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
uite aici un link cu kit-ul care il am eu si l-am luat din farmacie.
http://www.roc.fr/xhtmlbgdisplay.jhtml?itemname=renewex_range&context=3&smi=1
si crema care o folosesc pentru peeling si care are si efect antirid este ABERELA se cheama la mine, in Romania e RETIN A. important e sa aiba tretinoin ca element de baza. daca ai fatza grasa e mai bun gelul sau solutia, daca ai tenul uscat e mai buna crema. la noi se da numai cu prescriptie medicala, si doctorul nu ti-l da sa-ti faci peeling. eu i-am zis ca am cosuri pe spate ca de fapt asta e tratament pentru cosuri. iti reinoieste epiderma.
crema de la yves rocher a ieftina si am luat-o de pe internet.
asta e masca
http://prod.yves-rocher.at/control/product/~category_id=1300/~pcategory=1000/~product_id=34912/~hbxSrc=
si asta e crema :
http://prod.yves-rocher.at/control/product/~category_id=1025/~pcategory=1000/~product_id=66864/~hbxSrc
as fi vrut si lotiunea dar la noi pe site nu o mai au.

mama_lui_alex spune:
[quote]Originally posted by sanse
mama_lui_alex nu inteleg....unde mergeti pana la urma?La V. Babes sau o alta clinica particulara din zona?
Cum ne putem programa la Dna. doctor de care spui tu?
vorbim despre Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" - se afla la intersectia Mihai Bravu (fost Hurmuzachi) e un centru privat - consultul este in general (cam la toate specialitatile 100 Ron) - in care intra si un control ulterior. Suni si faci programare. Investigatii/analize iti recomanda medicul la care vei merge (analize pe care le poti face, evident, tot la ei)
www.cdt-babes.ro/
Dna Constantinescu, la care mergem noi la dermato - nu stiu daca o recomand in mod special (dar pot recomanda, de pilda o pediatra f. buna acolo - Alex o iubeste!!)..dar mie imi place stilul si mergem la ea de cativa ani..de fiecare data a "nimerit" tratamentul din prima:))
Numai bine,
Mama_lui_Alex