Cat ati primit indemnizatia pt ianuarie?
Raspunsuri - Pagina 3
mstroie spune:
Anyc79 si eu am copil cu handicap si mi-a venit asa: pe un cupon indemnizatia 6 mil pe alt cupon alocatia 2mil 450 mii si dupa vreo 3 zile a venit iar postasul si mi-a mai dat 300 mii si pe cupon scria ceva de ajutor social nu mai stiu exact. Nu inteleg ce fel de calcule au facut .
Mari si DAVID(9.05.2005)
babyschka spune:
Buna.Si eu am un copil cu handicap grav de 2 ani si 10 luni,si o fetita de 6,5 ani.Am primit pe un singur cupon indemnizatia de 600 ron,alocatia de 200 ron(pt cel mic)si alocatie de 25 ron(pt.fetita).
mstroie,pe cuponul tau de 300 mii scrie buget personal complementar?Am inteles ca atit se da la gradul de handicap mediu in locul reducerilor de la telefon si electrica.La gradul grav se da 800 mii,ceea ce eu nu am primit.
Nici eu nu inteleg ce se petrece,nu se da la fel la toti?
mstroie spune:
babyschka da David are grad de handicap mediu nu mai stiu ce scria pe cupon ca l-am aruncat, de reduceri la telefon si electrica n-am mai auzit pana acum.
Mari si DAVID(9.05.2005)
crys3000 spune:
Si eu am primit pe data de 16 februarie pentru luna ianuarie cei 600+200 ron pe un singur cupon,alocatia de 25 ron fiind suspendata.
GABRIELA- mamica de CRISTIAN-ANDREI
flowers_25a spune:
si eu m-am trezit cam tarziu dar acum in martie mi s-au virat pe card doar 600lei,presupun ca urmeaza sa-mi vireze si alocatia...de 200lei mai tarziu...deci alocatia de 25lei e suspendata...eeee..sa fie tot in beneficiul lor...
tot pe 2 ani aveti prenatal?presupun ca noi cele care am prins cu 2 ani nu putem sa ne prelungim perioada pana la trei ani,nu?
daca nu se modifica nimic de ce ne scad din bani?...
elisor spune:
quote:
Originally posted by flowers_25a
tot pe 2 ani aveti prenatal?presupun ca noi cele care am prins cu 2 ani nu putem sa ne prelungim perioada pana la trei ani,nu?
daca nu se modifica nimic de ce ne scad din bani?...
i'm a big girl in a big world
alina&marius and little mario
La ce te referi cu prenatalul pe 2 ani??? eu stiu ca sunt doar acele 126 zile, iar prelungirea stiu ca doar celor cu copil cu handicap se acorda concediu pentru ingrijirea copilului (CIC) pana la 3 ani.
Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
matahut spune:
AM si eu o intrebare....
AM intrat in CIC de la 1 ianuarie, dosarul l-am depus pe vreo 8 ianuarie...mi-au zis ca voi primi banii in martie! Pana acum...tacere!!! Nici alocatia nu a venit pe luna asta, fiindca am facut cerere sa intre in cont, ca si indemnizatia. Dar nu a intrat nici un banutz Oare pe ce data ar trebui sa vina? Fiindca am vazut ca unele mamici au primit inca de pe 9, 10 martie!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
liliana_28 spune:
Draga Marina,
Eu am un baietel de 1 anisor si 6 lunici. Pana in luna ianuarie(adica alocatie pe decembrie) am primit alocatia prin posta. In februarie nu am mai primit nimic prin post drept pentru care am sunat la DMSFF si am intrebat ce se intampla.
Avand in vedere ca indemnizatia de crestere(cei 100 RON) ii primeam pe card s-au candit ei ca si alocatia trebuie sa o primesc tot pe card. Partea nasoala este ca pe mine nu m-a anuntat nimeni ca trebuie sa fac cerere si mai duc si alte documente pentru a-mi vira banii pe card. Adica trebuie sa ii primesti pe card dar nu te anunta ca tre sa mai duci acte ca sa ii primesti.
Cand am vorbit cu doamnele la telefon mi-au spus sa aduc actele cu pricina si ca in luna martie am sa primesc alocatia pentru ianuari si februarie pe card. Cand am depus actele mi s-a spus ca in termen de 30 de zile am sa primesc un raspuns de la dansele referitor la ce s-a intamplat de nu am primit alocatia. Binenteles ca l-eam explicat ca stiu si am inteles de ce nu am primit alocatia si ca am facut cererea cu pricina deoarece este necesara la dosar pentru a mi se vira banii in cont.
Nici pana in zua de azi nu am primit nimic...nici raspuns....nici alocatie
O zi buna
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
matahut spune:
quote:
Originally posted by liliana_28
Draga Marina,
Cand am vorbit cu doamnele la telefon mi-au spus sa aduc actele cu pricina si ca in luna martie am sa primesc alocatia pentru ianuari si februarie pe card. Cand am depus actele mi s-a spus ca in termen de 30 de zile am sa primesc un raspuns de la dansele referitor la ce s-a intamplat de nu am primit alocatia. Binenteles ca l-eam explicat ca stiu si am inteles de ce nu am primit alocatia si ca am facut cererea cu pricina deoarece este necesara la dosar pentru a mi se vira banii in cont.
Nici pana in zua de azi nu am primit nimic...nici raspuns....nici alocatie
Doamne, cata nesimtire!!!! Si noi cu ce sa ne crestem copiii? Luni ma duc sa fac SCANDAL! Dar probabil nu va ajuta la nimic....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)