Cat ati primit indemnizatia pt ianuarie?
Eu am primit azi indemnizatia de 600 ron si 25 ron alocatie, ambele pe acelasi cupon. Ati primit la fel?
Raspunsuri
Androix spune:
Nu. Trebuie sa fie o greseala pe undeva. Poate iti vine indemnizatia pe ianuarie, dar alocatia era pe decembrie, desi ma indoiesc. Eu am primit 800 ron ambele pe acelasi cupon.
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
a.cicel spune:
Eu am primit pe card, dar 800 RON, adica 600 indemnizatia si 200 alocatia. Cred ca e o greseala cu alocatia la tine. Si intr-adevar, acum se primesc deodata alocatia si indemnizatia. Asa mi-au spus cei de la directia muncii.
Andreea si Bianca Maria
POZE
liliac1 spune:
Pai ai 2 copilasi?? Sau unul singur??
Din ianuarie, se primeste un cupon pentru indemnizatia de mame cu 600 ron pe numele mamei, iar daca tatal e cel trecut pentru a ridica alocatia copilului, va mai veni un cupon, pe numele lui, cu cei 200 ron.
Iar 25 ron sunt pentru alocatia copilului de peste 2 ani
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
anyc79 spune:
E vorba de indemnizatia pe ianuarie, alocatia de 200 ron vine pe 21 februarie. Fetita mea are certificat de handicap si ma gandesc ca este singura explicatie ca am primit acei 25 ron pe acelasi cupon ... Copiii cu handicap beneficiau de majorare cu 100% a alocatiei de stat.
liliac1 spune:
Despre indemnizatia pe luna ianuarie spuneam si eu. Achitarea alocatiilor/indemnizatii mame pe luna ianuarie a inceput pe 12 februarie. Am incercat doar sa te ajut...
Pe acest nou cupon sunt defalcate sumele si este mentionat ce reprezinta fiecare in parte...
Daca iti pot fi de folos, atunci...cu placere...
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
mralu spune:
Buna
Si eu am primit azi 600 indemnizatie si 25 alocatie copil. Eu mai am un baietel de peste 2 ani dar alocatia lui o iau pe card.
codruta_grg spune:
Mie astazi mi-au intrat pe cont toti cei 800 RON, cu toate ca alocatia o primesc in alt cont.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
geliza spune:
anyc si eu am primit 600 indemnizatia si 225 alocatia...si sunt pt ianuarie si pt 1 copil ca [t al 2 lea alocatia imi intra pe card....si nu e 25 ron alocatia e 225 ron....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mralu spune:
Buna
Sa fiu mai clara pe cuponul pe mi-a venit indemnizatia asa scria: alocatie copil 25 lei, indemnizatie 600 lei, alocatia pt. bb o iau pe card si intra la sfarsitul lunii in curs pt. luna anterioara, asa ca pt. ianuarie nu a intrat inca. Eu stiam ca e 200 lei, de aia m-am mirat.