Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 8
onitza spune:
Sunteti grozave!! pai di ce vre sa ma supar?
si CUlcer a zis ca mai bine dupa baie cu foenul ca il ajuta cand e racit, cu muci....dar ii e frica rau de el. ![]()
BITS, MIRIA, OTILIA 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
aime spune:
quote:
Originally posted by bits
Aimee mortala faza cu bucutele!da cine l-a invatat?
Cin' sa-l invete? nimeni...asa ii spun cand suntem raciti,pupam bucisoare nu guritza si el a bagat la capatana
N-am vazut poze cu Paulica, da recuperez cand mai termin din treburi,azi ma simt un pic mai bine, da tot fornaita sunt

aime si
Vladimir
danette spune:
Si Iris facea super urat la foen dupa ce-o spalam pe cap. Dar am insistat...ca altfel, la cat e de lung parul ei nu pot s-o las sa se usuce asa... natural..
Wow Cici cand aud de vremea de la voi... m-i se face pielea de gaina..
Eu sunt super incantata de primavara asta. Nu cred ca am mai avut vreodata in feb temp. de astea si nici n-am auzit pasarele ciripind fericite...dar sunt 15 grade, ca la Bits.
Ieri am fost cu Iris 3 ore la plimbare si azi o luam iar din-loc...
andreap spune:
Cici,bine ai revenit..nu te invidiez..ref.la temperaturile de pe la voi..noi nu am avut iarna deloc aici,dar nu-i simt lipsa.Pupici si sa vina primavara si la voi repede!
Danette,ce ma enervezi cu plimbarile tale
..tare as mai vrea si eu sa ma plimb cu Mariuca pe la soare..in schimb stau inchisa in birou
Am admirat un pictor de Miha,un ochios de Onitza..
azi mergem la dt,sa vedem daca avem voie la munte au ba...Mariuca e bine in rest,parca tuseste din ce in ce mai putin,numai cu mucisorii nu stiu ce sa mai fac,indiferent ce-i pun in nas,nu trec
.Am trecut de la pi.cu apa de mare,la Olynth(asa se scrie???),apoi Biorinil,Ophtamesone N..nimic!in continuare'muceste' la greu!
Pupici la toata lumea
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
ANDREEA - Ai gasit casa?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
ANDREAP cauti casuta???? bafta!! sa fie pe sufletul vostru! aaa, pai asa trci repede la bebe 2!!!
bafta si la doctor, sper sa va dea ok-ul sa petreceti un wee minunat la munte!! 
DANETTE ce bine ca o tii pe Iris asa mult afara!!! si mie imi spunea CUlcer cand era Paul ami mic: "tinut cat mai mult afara, facut baie seara si nu are de ce sa nu manance sau sa doarma!"

ADRIANNA ce mai faci draga cuscrita???? esti bine???? mama ta??? se opereaza???? pupam pe Tudor si Bia, speram ca sunt bine!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
andreap spune:
Miria,Onitza..deocamdata nu mai caut
!Asta ptr.ca depind de vanzarea unui apart.in Pitesti si a garsonierei de aici.Deci pana nu reusesc sa-l vand macar pe ala din Pitesti,nu am cum.Degeaba ma agit..daca gasesc..de unde-i dau banii??Asa ca va mai dura ceva.Oricum preturile in zona Sebastian sunt exorbitante
..asa ca BB2 mai trebuie sa astepte inca putin.![]()
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
miria_cristina spune:
Am trecut prin zona Salaj si am vazut un intreg bloc cu toate tipurile de camere bagat la vanzare. M-am gandit la tine.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
quote:
Originally posted by andreap
Danette,ce ma enervezi cu plimbarile tale..tare as mai vrea si eu sa ma plimb cu Mariuca pe la soare..in schimb stau inchisa in birou
Poze 2007
Din aprilie merg si eu in sfarsit la servici si n-o sa mai fie chiar asa de bine... desi.. fiti atente numai ce program de lucru o sa am...
de la 7-15 si vinerea pana la 13.
is tare, nu?
mai, asta e... recunosc ca io-s de aia care imi place sa traiesc nu sa muncesc...mie imi place pe munte, si la rau...
Daca as sta la birou pentru un salar bun, n-as mai trai cu adevarat si-as fi nefericita. is cam
..Asa, ca-l las pe sotu' sa munceasca, mai ales ca lui ii place si se simte f. confortabil pe drumuri
..
Cecilia C spune:
Hai mey Dana ca deja si pe mine ma enervezi![]()
pai asa si eu as lucra....stii ceva? pentru mine nu conteaza ca ar trebui sa ma trezesc la 5 dimineata, ci conteaza sa ajung cat mai repede acasa.
Si acuma sincer, ma bucur mult pentru tine ca ai gasit un asemenea servici.....si cam pe unde se mai practica un asemenea program????? asta daca nu sunt indiscreta.....nu trebuie sa zici daca nu se poate...pupici
aaaa...imi place mult cum iti sta cu breton..si Irisuta cu coditele ei e mortala
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada