Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
danette spune:
Vroaim sa va zic ce-am concluzionat eu in ultimele zile.
Am realizat cat de bine ma inteleg eu cu fiica-mea, si cat de fain e sa poti sa stai acum cu copilul, nu doar cand era mic-mic... fiindca acum poti interactiona cu el.
Efectiv ne simtim super bine impreuna, pot vorbi multe chestii cu ea, imi face muuuult mai mare placere sa ma plimb cu ea, sa merg la magazine cu ea, sa ne dam pe leagan impreuna.
Imi dau seama cat de mult conteaza ca sunt atata timp cu ea si ca-i formez eu o buna parte din imaginea despre viatza asta si despre tot ce ne inconjoara. Cred ca-s o fericita, ca pot sa-i ofer timpul meu...
Si azi m-am gandit numai ca ar trebui sa-mi pupacesc tare de tot sotul ca ne ofera posibilitatea asta.
Iaca, am ajuns sa-i fac si declaratii pe DC, chit ca el nici din greseala nu-si arunca ochii pe-aici
.
danette spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Hai mey Dana ca deja si pe mine ma enervezipai asa si eu as lucra....stii ceva? pentru mine nu conteaza ca ar trebui sa ma trezesc la 5 dimineata, ci conteaza sa ajung cat mai repede acasa.
Si acuma sincer, ma bucur mult pentru tine ca ai gasit un asemenea servici.....si cam pe unde se mai practica un asemenea program????? asta daca nu sunt indiscreta.....nu trebuie sa zici daca nu se poate...pupiciaaaa...imi place mult cum iti sta cu breton..si Irisuta cu coditele ei e mortala
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Nu esti indiscreta, si eu nu-s secretoasa.
Compania se numeste VITAL, si este un fel de Apele Romane, aferent orasului Baia Mare.
So, job "la stat"
Pupic
si tie si merci de complimente.( ma cam enerveaza bretonul, nu-s obisnuita sa am ceva pe frunte)Aime, tu ai primit ultimul meu e-mail??
danette spune:
Am uitat sa scriu ca am vazut copilu' pictor
... e mortal mey Miha, si ii frumos de tot.
Inca nu am curaj sa-i dau acuarele Irisinei,.... si asa cam pe fiecare perete si-a pus 'amprentele', noroc ca a scris cu creion si pot sterge usor.
M-am gandit sa-i fac damblaua totusi si sa-i dau voie sa fircaleasca un perete. Dar numai UNUL si ala la ea in camera. Sa vad daca asa reusesc sa-i mai domolesc efervescentza creatiei artistice...
FELIS spune:
quote:
Originally posted by danette
mai, asta e... recunosc ca io-s de aia care imi place sa traiesc nu sa muncesc...mie imi place pe munte, si la rau...
Daca as sta la birou pentru un salar bun, n-as mai trai cu adevarat si-as fi nefericita. is cam..
Asa, ca-l las pe sotu' sa munceasca, mai ales ca lui ii place si se simte f. confortabil pe drumuri..
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani
Imi place soro raauuuuuuu...
da ce sa fac... daca nu muncesc cu ce traiesc ?? ....
Ia sa castig eu la loterie... sa vezi tu ce traiesc si uit sa mai muncesc

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danette
Am uitat sa scriu ca am vazut copilu' pictor... e mortal mey Miha, si ii frumos de tot.
Se pare ca voi incepe si eu serviciul cat de curand!
,normal ca au desfiintat postul de om bun la toate.
Asta e! Tot raul spre bine,nu? Nu stiu ce voi face cu Robert...Deocamdata bunica este solutia salvatoare.
Miha

dama spune:
Oho, Dana, fain job, fain program, felicitari.
Si eu mi-s genul tau (si cred, ca toate mamicile de aici), dar deocamdata sunt in situatia sa-mi doresc sa mai si "muncesc"...si e cam pauza capitolul asta.
Tocmai vazut Paulica cu falcute, pftiu!!! tare bine ii sade...si apoi pictorasul grupei, dulce tare Robert asa concentrat pe opera-i de arta.
Si eu tot incerc sa-mi fac curaj sa ii iau lui David macar creioane colorate, dar nu stiu daca nu o sa vrea sa refaca decorul prin casa...nu de alta dar stam cu chirie si nu am chef sa ma apuc de varuit. Asa ca ma axez spre plastilina...ce credeti o va gusta? alor vostri le-ati incredintat plastilina?
Mami de David (18.11.04)
miria_cristina spune:
Fetele, care stati in Mereni, ca parca am inteles ca unele dintre voi stati pe acolo?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dama
Si eu tot incerc sa-mi fac curaj sa ii iau lui David macar creioane colorate, dar nu stiu daca nu o sa vrea sa refaca decorul prin casa...nu de alta dar stam cu chirie si nu am chef sa ma apuc de varuit. Asa ca ma axez spre plastilina...ce credeti o va gusta? alor vostri le-ati incredintat plastilina?
Eu i-am luat si creioane colorate,dar nu prea il pasioneaza decat daca colorez eu si el ma asista.
Miha

onitza spune:
L-am vaccinat pe Paul in seara asta cu VAXIGRIP si PNEUMO 23. Ne-a costat 165 Ron
... ne-a chemat peste o luna sa ii facem si pt Hepatita A, meningita si varicela. Asa ca o luna pana in vaccinuri nu va merge la cresa, nici macar o zi. Eu sunt tare linistita ca i le-am facut asta, doctorita parea foarte ingrijorata ca nu are celelalte vaccinuri a zis ca trebuie sa recuperam...
..
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
miria_cristina spune:
ONITZA - Pai, daca a fost racit recent ii poti face vacc?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

..