Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
BITS... amultumim de apreciere pt copil si perdea...
Cat despre dulciuri, eu am noroc ca Mihai inca nu ALEGE... sau mai bine zis inca nu a constientizat ca dulce e mai bun la gust... ups nu stiu sa ma exprim... Cert e ca prajituri nu i-a dat decat soacra o data
iar eu niste napolitana pe drum de 2 ori ca ma innebunea papa-papa... desi papase mancare de o ora...
Eu mai dadeam meditatii la matematica... ce vremuri... pe cand eram tot contabila... of-course...
asta apropo de invatzamant....
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
'neata!
ptr cretulinul si Amon si ptr Bits, mami cu doua diamante 
Eu is super racita, ma simt ca
, ma rog sa nu-i dau copilului
...da is pe baricade, la munci ![]()
aime si
Vladimir
onitza spune:
FELIS, poate cu timpul, cand te vei mai linisti, vei reusi sa mai dai 2-3 mediatii, cat sa faci ceea ce iti place tie foarte mult 
AIME,
insanatosire grabinica! pupic
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
dama spune:
Onitza, Dana, asa e cu cadrele didactice din Ro. Cele din occident au program de la 8 la 17, fie educatoare, profesori sau alte functii.
Cat despre somnul la pranz, si eu militez pt macar 1 ora (sau chiar juma de ora cand e mai maricel) si asta pt ca dintr-un studiu recent a reiesit ca oamenii care au obiceiul sa doarma macar 15 minute (era vorba de oameni maturi cu servici si stres) la pranz, nu vor avea niciodata afectiuni sau boli ale inimii.
Felis, ce scump e Mihaita
si strangator...e bine ca le duce in patut la el, asta inseamna ca are spiritul proprietatii. Iar voi stiti de unde sa incepeti cand le veti cauta.
Uf, asta vara in Ro si eu ii dadeam lui David din cand in cand Dots cu branza si ciocolata. Bine ca aici nu sunt...dar oricum David nu prea mananca dulciuri cine stie ce. Daca eu nu-l intreb, el nu cere. La cumparaturi si el mai ia de pe rafturi, dar nu contientizeaza mereu ce sunt, mai mult ii place sa puna in cos,cred.
Aime sanatate multa.
Mami de David (18.11.04)
bits spune:
Aimee insanatosire grabnica
!
si eu ma zbat acum sa-i fac un program cat de cat acceptabil lui Ken,numai ca el inca mai are nevoie se pare de somnul de la pranz,degeaba il trezesc eu la 7.30 caci pe la 16-17 imi adoarme si ajunge sa faca nani la 23
.poate reusesc ca la 19 sa fie si el in pat caci nu mai putem sta si noi la tv linistiti
.cand discutam si noi ca oamenii vine si se baga in vorba si incepe sa tipe de nu ne mai auzim unii cu altii!
Otiliav spune:
Dana, am inteles de la colegi ca la 7.30-8.30 ii duc si la 4.30 maxim trebuiesc luati. Ana inca doarme la pranz chiar si 3 ore uneori mai ales daca au stat mai mult la plimbare pentru ca este aerul de munte, efectiv cade lata de multe ori deci in nici un caz nu este pregatita de schimbare. Pe mine m-au auzit colegii ca stau seara cu ea si m-au sfatuit sa fac precum ei ca asa este bine
.
Programul meu este cam neregulat, eu incerc sa ajung la 9 la servici dar daac vin mai tarziu stau pana mai tarziu. Vorba mamei, am servici de doamna, ma trezesc si plec si nu ma stresez de ora, asa am lucrat si in Bucuresti cu mici exceptii cand aveam si scoala si trebuia sa fiu la 7 la servici sa pot pleca la facultate la 2. Dar nici nu vreau sa ingros obrazul sa vin mereu tarziu pentru ca ai mei colegi vin cam la 8-8.30.
Ioana, la aniversarea Anei la un an au venit si prietenii nostri care acum ne sunt si vecini, au un baietel Mihaita. Vroiam sa iti spun de ea ca este profesoara de romana-franceza si pentru ca a avut doua clase groznice cu elevi slabi si obraznici a vrut sa incerce si altceva. Si a mers la o firma in zona Rebublica se ocupa de documente in franceza dar venea tarziu seara acasa si dupa 2 luni s-a intors la scoala. A fost insa in medical in perioada aceasta si bine a facut. Acum este convinsa ca este mai bine la scoala mai ales ca sotul lucreaza mult peste program plus we deci cineva trebuie sa stea cu copilul, isi da definitivatul anul acesta.
Iar stresul acumulat la un patron de multe ori este mare si uite asa te imbolnavesti si dai mereu bani pe medicamente sau si mai rau ai o stare proasta de imunitate.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
andreap spune:
Aime,sanatate multa!
Felis,ce norocoasa esti cu un 'tati' care are rabdare cu Mihai si in plus va ajuta si-n casa..stii tu,vrabia...ce viseaza![]()
Onitza,Otilia,asa e cu muncitul peste program.Eu incep la 9 si teoretic termin la 17.30..dar...trebuie sa plec la 8.15 si seara ajung dupa 18-18.15.deci 10 ore le pierd.Oricum sunt fericita ca macar nu stau peste program.In familia noastra eu m-am decis sa ma 'sacrific'(glumesc
).adica prefer sa muncesc pe bani mai putini,dar macar unul din parinti e acasa la 18 si are we-urile libere 100%.Sotul meu mai devreme de 20-20.30 nu prea vine,uneori si-n we...asa ca macar eu sunt cu Mariuca.
Vad ca Mariuca tuseste mai putin,probabil Sumetrolim)sper sa nu fi gresit ceva in denumirea produdului
) isi face efectul.Oricum maine la 20.20 mergem la dt.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
onitza spune:
OTILIA prietena ta este foarte-foarte norocoasa ca are titularizarea luata! cine se risca sa plece din invatamamant si sa incerce in alta parte, fara sa isi bage concediu medical, e un caz pierdut!
prietena ta a facut intr-adevar foarte bine, trecand prin examenul foarte greu de titularizare, si-a dat seama ca nu e de joaca si ca pierde o munca imensa. Stiu ce ma astepata cu examenul, am ami dat o singura data imediat dupa colegiu , dupa licenta si am luat peste 7 cat se cere ca sa te titularizezi, dar nu am luat-o totusi pt ca in Moreni unde as fi vrut sa "bifez" eu ca vreau titularizare, erau numai locuri de suplinire..si m-am multumit cu postul de suplinire la Scoala nr 3...apropo, cand am fost de sarbatori la Moreni, m-am intalnit cu o fosta coelga, care are vreo 40 si ceva de ani, d-na Nita, care mi-a spus ca si acum intreaba copii de mine!! wow si nu am profesat decat un semestru
..sincer si mie mi-e tare dor de ei!!!
unul mic de cls a 4-a a plans acasa cand a aflat ca plec, taica-su e coleg de sv cu tata
...astea sunt satisfactii si cele in urma carora constati ca au rezultate copii si ca invata!!!
imi amintesc o faza amuzanta cu o clasa a 6-a, cand le dadusem tema sa invete verbele neregulate, a doua zi i-am simtit pe toti ca se frichineau, erau emotivi, era clasa buna, imi erau tare dragi! si incep sa ii asculti, majoritatea invatasera, dar aveau asa mari emotii ca se pierdeau, eu mi-am dat seama ca au invatat, dar nu erau toti de 8, 9, si 10 desi erau elevi foarte buni....si sa vezi, ii ascult eu pe toti, mereu imi puneam notele in agenda mea si apoi le transferam in catalog, in fata lor...asa si acum, i-am notat in caietul meu. La sf se ridica unul in picioare si spune:"d-soara profesoara stiti, noi am invatat pt azi, dar din cauza emotiilor ne-am cam pierdut, va rugam frumos sa ne mai dati o sansa si sa ne lasati sa va demonstram ca data viitoare le vom sti foarte bine!!!!
atunci i-am simtit copiii mei si le-am mai dat o sansa, erau asa de fericiti!!! la urmatoarea ora, nu i-am mai ridicat in picioare, mi-am dat seama ca asta este unul din principalele motive pt care s-au pierdut si le-am dat lucrare....majoritatea au luat 10!
hmmm, ce vremuri!!
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
Jasmine spune:
Si eu am program de la ora 9 la 18.Plec la 8 si vin acasa la 19.Asta e programul meu de mult timp,de prin 1998,asa ca m-am obisnuit.Cam toate cunostintele mele au acelasi program,daca nu si mai rau.E drept ca salariul e bun,nu pot sa ma plang.Obisnuita fiind asa….desi mi-ar placea si mie sa ajung acasa mai devreme (chiar,cum o fi sa ajungi acasa pe la ora 16?) nu mi-ar conveni sa am un salariu mic.
Despre Dots….ce sa zic…eu nu i-am dat niciodata lui Radu.Lui ii plac niste prajituri mici de la 7Days.De fapt e un pandispan cu un strat de dulceata la mijloc.Mananca 2-3 prajiturele din astea pe saptamana.In rest ii fac eu clatite cu gem,placinta cu mere,nuci si scortisoara,placinta cu branza de vaci si stafide.Astea le fac de obicei duminica,in restul saptamanii nici nu se pune problema,ca n-am timp.