Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
danette spune:
quote:
Originally posted by aime
Eu is super racita, ma simt ca, ma rog sa nu-i dau copilului
...
aime siVladimir
Ghiocelule, sa te faci bine cat mai repede!
Poate scapa puiul daca are imunitate... Iris a mea a scapat chiar daca eu eram virusata rau si cu febra 38.
Otilia, am citit acum ce scriai de stresul acumulat la patroni...
Eu am avut parte de niste experiente extrem de neplacute la ultimul meu job, "la patron" sa zic asa.
Avea nevoie de mine si mi-am permis sa-i spun ca eu nu lucrez decat pana la ora 16, chiar cand m-a angajat si a fost de acord. Mi-am negociat si zilele de concediu... si cu toate astea am ajuns la scandaluri fiindca inevitabil s-a ajuns si la a sta peste program pentru bunul mers al firmei si pentru rezolvarea tuturor problemelor in timp util, dar fara a fi motivata financiar. Apoi nu puteam sa plec in concediu cand doream eu, nu puteam sa-mi iau zilele libere cand vroiam eu, nu puteam sa plec de la servici dupa terminarea programului fiindca sediul era in afara orasului si inexplicabil la ora 16 toate masinile din firma nu mai erau disponibile. Asta cu dusul in oras fusese tot o intelegere la angajare, pentru ca nu existau mijloace de transport care sa circule regulat acolo si eu nu aveam inca masina.
Nevasta patronului mai aparea prin zona si cu toate ca eram f. la locul meu, mereu ma privea pe sub sprancene, banuitoare ca cine stie.. pot fi periculoasa, mai ales ca trebuia sa plec in delegatii cu el (desi omul era f. la locul lui si el din acest punct de vedere)... mi-era sila deja.
So... m-i s-a acrit
aime spune:
Multumesc fetelor, va
fara virusi...is virusata rau, n-am febra da o stare de blegeala si toropeala, nu ma pot concentra...uffff....si muncesc la patron
(in afara orasului) si sunt total de acord cu Dana, dar oricat mi-as dori sa nu mai lucrez la ei, n-am ce face, asta e...incerc, de cand am revenit la servici sa plec la 16.00, ca sa fiu cat mai mult timp acasa, prioritatile mele s-au schimbat fata de acum 2-3 ani, cand statea aici cat era nevoie...ce ma nemultumeste e faptul ca am ramas cu acelasi salariu cu care am plecat in CIC
, dar asta e o alta poveste si deocamdata asta e. ma bucur insa ca o parte dn responsabilitatile dinainte nu le mai am, au trecut sotului meu in cei 2 ani ai mei de pauza, probabil ca trepatat voi primi altele
, ma adaptez ce sa fac....Ar fi multe de zis, nu ma ambalez ca poate delirez, mai stii ![]()
aime si
Vladimir
aime spune:
quote:
Originally posted by danette
[quote]Originally posted by aime
Eu sper sa nu mai fiu nevoita in viata asta sa ma angajez la patron.
ai fost comica cu asta, deci tu speri intr-o alta viata mai buna, nu fara patroni?
danette spune:
... mey, nu stiu cum o sa fie in alta viatza,... poate ma reincarnez intr-o pisica... da' si atunci o sa am stapan, daca nu oi fi una de aia vagaboanda...
Io is foarte rebela asa de felul meu si nu prea suport constrangerile de nici un fel. Numai cele pe care m-i le autoimpun.
E ceva ce tine de "arhitectura mea psihica" ca tot e la moda termenul..
Otiliav spune:
Ioana, prietena mea isi va da titularizarea anul acesta asa cum am scris, experienta la patron a convins-o ca este mai bine in invatamant ca profesoara de romana-franceza. Si pe tine la fel te sfatuiesc sa nu pierzi ocazia ca nu se stie.
Eu am stat pe HCC la o matusa pana la 8 ani si vizavi sta d-na Nita, profesoara de chimie si director-adjunct la liceul I.L. Caragiale, vorbim oare de aceeasi persoana?
Aime, bea si tu un vin fiert ca tot aveti motiv de sarbatorit azi, parca vad ca iar primesti trandafiri
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
REBELA AM FOST, REBELA SUNT, REBELA VOI FI ...FOR EVER!!!
Nu degeaba sunt nascuta pe 1 iunie, nu????

Betoooooooon, dupa ce adoarme Paul, dau vecinii gauri!!!

Fetili pe unde va cinstiti azi?
sau asteptati Dragobetele? ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
onitza spune:
OTI, ups, deci nu are titularizarea luata! offff, vom fi colege de suferinta, inseamna!
nope, nuvorbim de aceeasi d-na Nita, este alta! da, intr-adevar a fost directoare la Liceul nr 1, dar nu stiu daca mai e si acum. O draguta!!!!! m-a ajutat in mai multe chestii! ![]()
Onitza si
FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
buna fetelor si la multi ani! de ziua indragostititlor.
eu impreuna cu ruxitza am pregatit un tortuletz pentru valentinul meu cel mic
si-l asteptam sa vina de la gradi sa-ia ratam surprizica, apoi mai pe seara poate iesim putintel in oras sa-l serbam pe la mc pe undeva...vedem noi...acum s-a Jmecherit' ca ianinte nu-l serbam decat pe 16 cand era sf valentin la noi dar acumc a stie...vrea si astazi si pe 16
si cum un motiv de sarbatoare in plus nus tica niciodata...ii facem acest mic hatar![]()
aime, sanatate multa.
ref muncit peste program, tare aiurea este cand stabilesti ceva si te trezesti ca trebuie sa stai in plus
si mai nasol este ca nu multa lume isi permite sa puna piciorul in prag...ca te trezesti dat afara
of mai fetelor si eu anul asta trebuia sa-mi dau gr2 dar cu atatea CIC-uri
nu mai am vechime in inv si nu pot sa-l dau...tre' sa mai astept...n-am vechime da' am 2 copilashi![]()
va pup pe toate sa aveti o zi minunata si sa va distrati
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Monica, sa-ti traiasca Valentin, sa fii sanatos si fericit, petrecere frumoasa!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
MONICA La Multi Ani pentru Valentin!!!!

Onitza si
FEBRUARIE

...