Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 5
FELIS spune:
Mey fetili... ce vorbiti voi aici de program pana la ora 18... "PARFUM" ... Pai e super ok pana la ora 18... nu ca mine
care inainte de a ramane insarcinata ma suna sotul... vineri seara... la ora 22.45 si eu ma aflam inca in fatza calculatorului in celalalt coltz al Bucurestiului fatza de casa... Si cd ramaneam la sediu lucram si pana la ora 22 si ma mai aducea sefa acasa cu masina...
Sistemul era in felul urmator: pana la ora 16-16.30 imi vedeam de treaba mea singura si la ora 16-16.30 aparea sefa cu chestii care trebuiau rezolvate si ti le dadea atat de firesc de parca era ora 9 dimineatza... treburi care TREBUIA sa le faci in acea zi si acre puteau sa dureze si 3-4 ore
... Un alt exemplu de cum actiona/gandea sefa... Dadeam consultantza la firma din celalalt coltz al Bucurestiului 9unde plecam... firesc abia la ora 16-16.30
) si fetele de acolo trebuiau sa stea dupa noi si daca ele voiau sa plece si indrazneau sa zica, uneori sefa mai zicea "bine, sa mergem" si incepea sa stranga si apoi uitandu-se la ceas zicea mirata... "dar e abia ora 7.30 !!!!!!" (SEARA)
si fetele de la respectiva firma ramaneau interzise... Eu eram obishnuita inclusiv cu acest program uneori DUMINICA
Cat despre serviciul pe care l-am avut... ma intalneam cu colegii la munca duminica sau noaptea de parca ar fi fost zi obishnuita de servici (bine, nu cu toti... ) De ex mama unei colege lucreaza si ea la noi si mi-a zis intr-o zi ca e la camera de munca, dar nu stie cum mai poate ca la ora 4 DIMINEATZA cd s-a trezit inca nu venise de la servici!
etc ... hai ca nu va mai innebunesc
Scuze, m-a luat valul
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
bits spune:
is fericita ca am reusit sa-l adorm pe Ken la ora 21

iar acum stau si huzuresc pe net
.
mey ma zapaceste cu aceleasi intrebari:asta ce e? si acum ce faci?.ma intreaba 1 data, de 2 ori ii raspund si el continuuaaaa
iar la oboseala care s-a instalat numai chef de raspunsuri nu am.
FELIS spune:
Scuze inca odata... poate de aceea m-am fact patron
Lasand gluma la o parte sper sa ma redresez, sa imi pun pe picioare firma, sa mearga bine... si poate sa ajung sa si angajez... si sper ca nu voi fi un asemenea patron
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
Bravo Ken !!
pupicei!!! BITS te cred c esti obosita, incearca sa te si odihnesti, mai ales ca a adomit baiatul devreme, fata de alte dati
... si pupam si micul vorbitor si curios!! abia astept sa ma intrebe si pe mine

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
oti, onitza, bits, va multumim pentru urari
si numai bine si voua
felis
nu stiu cum ai rezistat...eu cred ca lesinam pe-acolo...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
aime spune:
Felis, ce povestesti tu acolo, mey
...is niste dementi sefii astia mey, sufera de mania muncii facute mai bine peste program...am avut si noi o perioada prin 2001 cand aveam un nebun de director si ne tinea pana la 9-10 seara, in conditiile in care stateai toata ziua calare pe instalatii, pe el la 4.30-5 il apucau "discutiile"...si discutiile se intindeauuuuu, apoi ne chema la inventare de materii prime incepan de de la 2-3 noaptea, cica sa terminam pana la 8 cand incepea productia...aveam termene imposibil de sustinut, plus un stres total, responsabilitati cat cuprinde ... dar macar salariul de atunci era un picutz mai motivant...a stat la noi cam 1 an, si deja eram la capatul puterilor, nu mai aveam casa, mancam ce apucam, n-am avut concediu
....pana cand a calcat pe bec si patronatul l-a "expulzat", da eu cred ca au curs "plangerile" la patroni garla, ca lumea era extrem de obosita si efectiv nu mai dadeam randament....Urasc genul asta de oameni, carora cariera si banii le ocupa locul I in viata asta scurta si destul de monotona....avea 2 copii, era de varsta noastra, nevasta-sa era stomatolog si era la fel de ahtiata dupa bani (target-ul sau era ca pana la 40 ani sa aiba 1 mil de dolari in cont
), copchii ii crestea maica-sa si ne mai zicea cateodata razand, ca nu si-a vazut baiatul de 3 saptamani
(locuiau in acelasi apartament, dar il gasea mereu dormind sau la gradi), dar era ferm convins ca ce face face ptr ei
...nu mai stiu nimic despre el, de cand a plecat, am auzit ca a emigrat,is curioasa daca si-a indeplinit target-ul
, sau e pe aproape , ca mai are putin si face 40.
Hai ca si eu am vorbit pe langa subiect, da mi-am adus aminte 
Bits-ule, cred ca ai oboseala cronica, mey ...sa-ti dea DD sanatate si rabdare, sa-ti vezi diamantele mari.
Si Vladutu a inceput cu intrebari, dar cel mai expert e in a insista in repetarea unei expresii pe care noi n-o intelegem (sau ne facem ca n-o intelegem) si nu se lasa pana nu ai "ghicit". E fan in a spune ca ceva e "bleoooo", "mov" sau "ghenaaa"(grena) sau "bonzzzzz"(bronz, argintiu) si nu greseste nicioadta culoarea
...sunt multeeee, am tot zis ca mi le notez, sa nu le uit, dar timpul asata...
Azi, cand am venit de la serviciu, nu l-am pupat sa nu-i dau virusi, a stat el cat a stat, apoi a venit s-a cuibarit in brate la mine, mi-a luat fata in maini si a zis "mamiiii, puuuup" cu o voce plangacioasa, i-am zis ca-s racita si fac hapciu si a pus un botic
, l-am pupat pe "dund" (fund) si a fost multmit 50%...va mai zic ceva si fug ...cand il imtreb ce-mi da sa pap de la el, raspunde "bunci"...v-ati prins? ![]()
aime si
Vladimir
miria_cristina spune:
Felis eu stiu cum e sa lucrezi asa si dupa ce ani destui am suportat sefi si garzi si ore suplimentare si scuze, ca ltii nu pot ce pot eu m-am lasat pagubasa.
Gata!
Una peste alta, timpul per total petrecut cu familia era mult mai mic decat cu oamenii starini care la un eventual esec ti-ar fi intors spatele sau la o pensionare. Ca sa nu mai zic ca erai doar bun de munca si atat!![]()
Mie mi s-a parut neechilibrat raportul si am preferat sa fiu mai mult cu cei pe care ii iubesc si carora le pasa de mine.
Fireste, ca acuma stau acasa pentru fata, dar cand voi incepe serviciul nu ma voi abate de la aceasta regula.
ste foarte pretios timpul pentru mine si nu vreau sa simt la un moment dat ca l-am irosit.
Fata creste atat de repede, iar noi tot asa de repede imbatranim!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
La multi ani Valentinului tau, Monicuto!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cecilia C spune:
Fetelor, dragutelor 

sper ca a-ti petrecut bine de Valentine's Day, a-ti primit un milion de flori, ciocolati tot atatea si pupici de 2 ori mai multe.
La Multi Ani Valentinului tau, Monica, sa creasca mare si sa fie sanatos.
Aime, Adriana, Fulguletz, Roserb
ma bucur ca v-ati gandit la noi si sa stii Roserb ca nu m-am gandit niciodata la ideea sa va abandonez,pai se poate
...doar ca parca nu am vreme de nimic... mey....tu vrei sa ma scoti din listuta![]()
![]()
De cand a plecat mama pe 30 ianuarie nu mai am vreme de nimic...Alexia a si stat acasa aproape vreo 2 sapt, ba a avut conjunctivita, ba diaree...acuma e racita si uite asa....Ada e cumintica dar trebuie sa stau cu ea si sa o intretin ca se plictiseste repede...asa ca timp ioc....nimic...
Am reusit sa citesc din urma si vreau Miki sa-ti spun felicitarile mele, sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare clipa cu burtica.

Bits
in sfarsit am vazut si eu pozele, super copilasii si sa stii ca si mie mi se pare ca Amon nu are trasaturi asiatice....iar Ken cu parul lui cret e asa de dragut si mare si frumos...nu-mi vine sa cred cum cresc copii astia.
Felis pupam tunsuliciul,
e superb cand rade si cum se distreaza el...si 100 de puncte si de la mine pentru perdea, am remarcat-o si eu
In rest suntem bine, crestem frumos....Alexia la gradi, eu acasa cu Ada...o sa pun zilele urmatoare si niste pozite sa ne mai vedeti
Mai fetelor, la noi ninge si este o zapada...si e frig, brrrrr.....azi dimineata erau -15 grade iar cu vantul se simteau ca -27grade.....si culmea culmilor e ca la astia din bloc s-a stricat centrala si ioc caldura..nici nu stiu ce ma faceam fara caloriferele mele electrice....sper sa repare repede ca altfel e nasol...asa ca vedeti ca se intampla si in Canada ..cum se spune si la case mari..
Va pupam pe toate cu mic cu mare

petrecere frumoasa in continuare.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada