Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 27
ciristina_serban spune:
Salutare si de la noi!
Try, foarte bine ai zis, si sunt de acord cu tine.... A fost greseala mea ca am ignorat inteligenat copilului. Si pe bune...daca nu va gaseam pe voi nu stiu cat mai dura ingnoranta asta a mea. Astept salariul sa-i cumpar niste carticele pe care le-am vazut, care ii ajuta sa invete culorile, numerele. Vezi bine ca de interesat ma interesam, cautam, dar nu le luam in ideea ca inca nu e pregatit.
"Stupid woman" 
Eveline, am tot cautat, dar eu nu am gasit cum pot descarca cartea... Si oare chiar nu merge???? As vrea sa o descarc si eu.
Miha, se pare ca-i place mult in cada lui Paul. Am mai vazut cateva poze in cada si era la fel de incantat. Daca ai primit carticica poti sa o transmiti mai departe???
ciristina.serban@gmail.com
Aime, cea pe jumatate galateanca,
te salut de pe meleaguri dunarene. Si noi avem ritual la culcare, cu biberonul de lapte. Si zau ca asa vrea sa-l dezvat, dar nu prea stiu cum. As fi preferat in locul biberonului suzeta, ca macar spalatul pe dinti de dinainte de culcare nu mai era oarecum inutil. ![]()
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan
ciristina_serban spune:
Gata, nu mai e cazul. Am descarcat cartea si functioneaza. Pupici!!!!
Razvan
ciristina_serban spune:
Imi place la nebunie ce am citit pana acum. Multumesc din suflet Eveline, ca ne-ai facut atente. Eu una chiar aveam nevoie de o astfel de carte!
Razvan
aime spune:
Cristina, pai noi bub zicem la suzeta, asa ca...de asta vrem sa scapam, de bibe cu lapte, noooo, ca inca e necesar lor.
Fetele carticica se poate descarca daca intrati pe adresa de mail de acolo, o gasiti la inbox, se descarca ff usor...
Miha, si mie mi-e dor, la tine e inca acut dorul, la noi s-a cronicizat
, da abia astept sambata si duminica sa-i simt caldurica si lenea de la trezire
...offfff....
aime si
Vladimir
mariussimiuc spune:
Eveline,multumesc.Am primit carticica.O sa studiez acasa pe indelete,ca acum sunt in campul muncii. ![]()
Cristina,ma bucur ca ai rezolvat.Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta,dar asa cum am spus sunt la serviciu si nu ma pot misca f repede. ![]()
Aime...
Miha 
ciristina_serban spune:
Aime, eu sincer as aprefera sa-i dau biberonul cu laptic in continuare, dar asta inainte de a se baga in pat, ca dupa ce papa lapticul sa-l pot spala pe dinti si apoi sa mearga la culcare. El in schimb vrea invers, intai spalat dintii, dupa care ne bagam in pat unde bea biberonul si adoarme, ori in timp ce-l bea ori dupa. Si mie de-asta nu-mi convine. Ca toata noaptea urme de la lapticul ala raman in gurita si pe dintisori.
Razvan
roserb spune:
Multumim de aprecieri
. Mihnea a facut o adevarata pasiune pentru bicicleta (a afosta Biancai cand era mai mica), si se descurca binisor la pedalat. Mai trage si chiulul, adica asteapta sa fie impins, dar in curand isi da drumul ca lumea sper! Pe Bianca trebuie sa incercam acum sa o invatam sa mearga pe 2 roti,i-am luat anul trecut o bicicleta mare si am eliminat rotile ajutatoare, sa vedem daca se ofera taica-su voluntar sa alerge dupa ea, ca eu una nu ma simt in stare.
Onitza , e un frumusel Paulica! Nu stiu cand mai reusim sa ne vedem cu programele astea "minunate", poate cand se mai incalzeste sa ne vedem intr-un parc. Chiar, imi aduc aminte ce micut era Paul cand ati venit atunci la noi, nu-ti vine sa crezi cum trece timpul.
Dana, poate ar trebui sa nu mai insisti asa de tare cu olita o perioada, ca sa nu provoci reactia inversa a lui Iris, adica sa se ambitioneze sa faca pe dos
. Mai las-o ceva timp si incearca din nou apoi, poate o convingi.
Otilia, si eu ca si tine m-am gandit ca nu distinge bine culorile, inca ma mai gandesc la asta , dar totusi de multe ori (daca nu-l intreb)imi zice chestii de genul :iau cubul asta abastu...)de unde deduc ca poate nu vrea sa spuna la cerere.
Aseara i-am cumparat o punga cu soldatei din aia mici , cu tancuri, avioane, alicoptere si alte cele. Moamaaa , ce s-a mai jucat cu taica-su, a fost extrem de incantat!
Paxela, pe unde ai disparut? Sper ca sunteti bine!
Miki, ai dezertat again
?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
'Neata fetelor!
Sunt pe mare fuga,dar nu ma abtin sa nu vb un pic cu voi![]()
E adevarat ca atat cat am stat fara Mariuca m-am plimbat,am fost la cumparaturi..ajung seara acasa doar sa dorm
.Libertatea asta..
fata e bine,fericita cu 4 bunici care o cam rasfata..vineri mergem si noi la ea.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
onitza spune:
ROSERB, MIHA multam.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
aime spune:
Fetele, la noi ninge ca-n povesti, doar ca e un friiiiiig si cam bate vantul....cum e in Bucuresti? is stresata ca imi pleaca sotul sambata in tarile calde si ajunge pe seara in Buc, sper sa nu fie drumus naspa...ca si asa am emotii....