Comori de nov-dec 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CIRISTINA - "cOVORASUL" este facut din mai multe seturi mari (sunt unele si mai mari) de pa la librarie, Mega, buticuri. Da, se joaca intr-adevar super cu ele si vara i le pun in camaruta ca pe un covoras. Se pot lipi, dar asa imi sunt mai comode pentru ca atunci cand se murdareas le bag in baie si le spal.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
felislui mihaitza sa nu-l mai doara gingiutele...
of noi mai avem o masea de iesit si incheiem capitolul dinti pana la 5-6 ani(sper)
cristina, asa cum zicea si roserb se gasesc in magazinele mari la raionul pentru scutece(eu inca nu am cuparat pentru ruxi)fiindca ea doarme inca cu pampers...eu am folosit la alex si mai am si acum catevaam tot folosit din ele cand era ruxi mica si o mai lasam in funduletzul gol sa se aeriseasca
andreap, la cat de sociabila e mariuca si vorbareatza cred ca o poti lasa cu oricine si nu face figuri...bravo ei fata desteapta nu ca ruxi care urla dupa mine daca plec 1 min din raza ei vizuala
va pup pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Try, sa va fie de bine botezul. Am vazut si pozele, frumoasa biserica, frumos bebelas increstinat, de Alex nu mai vorbesc, iar tu arati super.
Am vazut-o si pe Cici cu printesucele ei, mai dar rasuflati veselie si sanatate prin toti porii...sunteti niste frumoase.

Cristina, bine ai venit printre noi. Razvanelul tau e un dragalas si seamana mult cu mami.

Monica, m-ai dat pe spate cu faza cu kkcelul lui Ruxi...mey, e o scumpa si cand povestesti despre ea parca o si vad. Mey, nu-ti fa griji astea sunt semne de inteligenta si de dorinta de cunoastere...totul trebuie studiat. Bravo Ruxi!

Apropos de scutecele de care vorbeati, 60/60 (alta marca decat Happy nu or fi existand?)...ca si noi inca purtam scutec la somnic si as vrea sa i-l scot dar nu ma incumet asa fara "protectie".

Noi suntem bine, am inceput sa stam mai mult pe afara mai ales ca e cald.
Ne-am si tuns si am avut surpriza ca constatam ca avem baiat mare caruia nu-i mai e teama de masina de tuns. In plus, a invatat sa se descalte si sa dezbrace singur, la imbracat inca nu are rabdare.
Ne spalam de 2 ori pe zi pe dintoci, dar avem o problema...nu stim sa scuipam pasta si eu nu mai stiu cum sa-i arat si sa-i explic. El intai inghite si apoi incearca sa scuipe dar nu prea mai are ce...noroc ca nu-i pun decat foarte putina pasta. Apa daca ii dau, o inghite si pe aia. Voi cum procedati?

M-am incumetat si i-am luat creioane de colorat si plastilina...creioanele doar le muta din cutie afara si invers si stie fiecare ce culoare e, dar de desenat nici pomeneala. Cu plastilina tot cam asa, eu modelez si el se uita pe pereti...concluzia e ca mai puteam astepta.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Monica, m-am distrat de minune de ce ai povestit!
Noi din fericire am cam scapat de pampers, mai punem doar la somnul de noapte si uneori afara.

Andreea, in loc sa zici merci ca ai capatat o saptamana de libertate, iti tot faci probleme...

Am pus cateva poze AICI cu noile noastre indeletniciri.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Roxana, cred ca ai uitat sa le faci publice, ca nu se vad.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Scuze, din cauza vitezei!
Am remediat, merci!

Dama, nu cred ca se intampla nimic daca mai inghite un pic de pasta, doar e speciala pt copii. Si Mihnea a tot inghitit pana cand, avand exemplul Biancai, a inceput sa se clateasca si sa scuipe regulamentar. Bineinteles ca mai uita....

Eu am o problema cu el, nu vrea sa invete culorile in nici un chip
Unele le mai nimereste , altele nici vorba. Si daca nu mi-am batut capul cu el... In schimb a inceput sa-i placa sa-i spun povesti la culcare, stie o gramada si in fiecare seara are cererea deja pregatita cu ce vrea sa asculte

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Cind va vad copiii cite stiu sa faca uneori !
L-am vazut pe Mihnea pe bicicleta ! Andrei se aseaza comod si asteapta sa fie impins ; alearga si nu e atent pe unde calca asa ca are frecvent cucuie .Cu creioanele a fost f interesat sa deseneze pe pereti .I-am luat niste carti cu puzzle ,mi l-a aratat pe Achiu (adica Pinochio ) si le-a ignorat .

Ii plac in schimb mult copiii ,ar pleca dupa ei pe strada ,asa ca in toamna cred ca il duc la gradi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,nici Mariuca nu vrea sa invete culorile..e criminala,numai pe dos le spune.dar,am avut surpriza ca intr-o seara sa o aud vorbind de una singura cu niste cuburi:"asta ce culoale e?" si tot ea raspundea:"velde" sau "losu"..si chiar erau bine.cand am incercat sa o intreb eu,nimerea ca nuca-n perete.De unde am dedus eu ca le cam stie,dar se prosteste cand e intrebata.
Diana,Mariuca e la Pitesti..nu v-ati intalnit?Poate in we cand vin si eu.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

l-am vazut si eu pe mihnea cel viteaz pe bicicleta. pai el ajunge bine la pedale ca e vlajgan baiatu'. roxana mi-ai dat idee de tricicleta ca anul asta musai sa le iau, am mai studiat eu asa piata...si tot nu am vazut noua freza a biencutei

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roserbina ce copilashi mari si frumushei ai...role, bicicleta...ehei...ruxi abia merge dar cu picioarele pe jos pe o tricicleta...nu stie sa dea din pedale...ei ii place cel mai mult cu masinutza electrica(pe care a msotenit-o de la alex)

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput