Comori de nov-dec 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mey...credeam ca numa io-s bu-hu-hu...dar vad ca sunt altele care ma intrec...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andra, sper ca taina Sfantului botez v-a impresionat in mod placut, eu stiu ca eram asa emotionata la botezul Anei si aveam impresia ca dupa botez nimic rau nu i se mai poate intampla copilului.
Ioana, ce intamplare sa ne adunam mai multe din Moreni. Nu vin de Paste acasa, Vlad de abia isi inoieste buletinul si dupa aceea isi face pasaportul. Sper sa termine la timp cu ele si sa pot lua bilet in timp util. Vine el acum pentru ca nu a fost niciodata si pentru ca asa platesc doar un bilet nu doua in caz ca as veni eu cu fata.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Andra, sper ca taina Sfantului botez v-a impresionat in mod placut, eu stiu ca eram asa emotionata la botezul Anei si aveam impresia ca dupa botez nimic rau nu i se mai poate intampla copilului.
Ioana, ce intamplare sa ne adunam mai multe din Moreni. Nu vin de Paste acasa, Vlad de abia isi inoieste buletinul si dupa aceea isi face pasaportul. Sper sa termine la timp cu ele si sa pot lua bilet in timp util. Vine el acum pentru ca nu a fost niciodata si pentru ca asa platesc doar un bilet nu doua in caz ca as veni eu cu fata.

La botezul lui Paul am plans cand mi l-a bagat in apa, am fost atat de emotionata!!!!!
ANDRA asteptam poze
Oti economisesti niste bani, e foarte adevarat! Pai, Vlad e motivat sa umble sa termine cu toate actele pana in PAste! cred ca abia asteapta sa ajunga la voi!!!

MIHAmie mi se intampla sa pierd noptile de-aiurea cred ca o data/an, sau sa nu am somn....

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus poze din Februarie. Azi am facut cateva Poze la ghiocei. Am umblat prin vecini sa pozam ghioceii si cand am ajuns acasa am descoperit ca aveam si noi dar daca nu ne-am gandit sa cautam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele please help:am racit,ma doare groznic capul,am febra.nu mai stiu daca paracetamolul e contraindicat cand alaptezi.nu as vrea sa intrerup alaptatul pt raceala asta!e ok daca iau paracetamol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mai fetelor, voi n-aveti somn?
Io-s exact pe dos, ma culc la 10 (pic lata, nu asa!), uneori chiar inaintea fiica-mii Ramane tat-su s-o transporte in patutul ei...
Asa... si la ce ore credeti ca fac ...pai, pe la 4,30-5...
Ziceti si voi, sunt normala?
Mi-am spus ca macar ar trebui sa fac ceva constructiv, de exemplu, gimnastica, da' lenea-i mare!

Try, sa-i fie de bine botezul micutului, sa fie sanatos si cuminte!

Bits, eu imi aduc aminte ca-mi spusese medicul sa iau Paracetamol, dar nu mai mult de doua pe zi, imi daduse ok-ul chiar si la Nurofen Raceala si gripa, dar tot cam asa...incearca si niste homeopate, de genul Paragripe sau Oscilococcinum, poate te ajuta!
Pentru dureri de cap, poti sa pui pe frunte niste feliute de lamaie si sa te legi cu un batic, ceva. Mie-mi trece de obicei asa.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna,
bits, sanatate multa...si eu stiu ca am laut paracetamol cand l-am alaptat pe alex, si mi-am pus masca la gura sa nu-i dau si lui...

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Otilica, Anuta, e ca o floricica de primavara sau ca o bombonica roz...imi vine sa o mananc nu alta.

Try, sa va fie de bine botezul, iar Adrian sa aiba parte numai de sanatate si de bine in viata.

Bitsule, si eu stiu ca paracetamol se poate lua in timpul alaptatului. Sanatate multa si ai grija de bebe Amon sa nu ia si el.
[red]

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Jasmine, am vazut intrebarea pusa de tine pe "La France" (mai citesc si eu cand si cand pe acolo).
Eu stiu de bonprix.fr (dar si bonprix.be), cyrillus.com, Kiabi.com, DPAM.com si Vertbaudet.fr (excl pt copii), dar Vertbaudet nu stiu daca livreaza in Ro, catimini.com (care are filiala in Buc.) Si mai stiu, daca mai vrei...insa nu stiu sigur daca livreaza toate in Ro, in principiu cele cu "com" au si livrare internationala. Dar mai bine te uiti tu pe site-urile lor. Incearca sa ceri un catalog de la fiecare, daca ti-l trimit inseamna ca trimit si articolele.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mikimi

quote:
Originally posted by danette
[Si apropos de calatorii, eu pe langa ca vreau sa pot sa stau 1 sapt. la Roma si una in Londra, mai vreu sa vad sudul Frantei, Valea Loirei, Provence, Languedoc, nordul Angliei, Scotia...si astea numai in Europa.. da' in cate alte locatii as mai vrea...

Hai sa-ti dau belete neamule !!! de unde vrei sa incepi?

acu fara gluma, ai grait frumos, ai perfecta dreptate. Noroc ca intre noi nu e nici una'd''alea'' bad

Super pictorul, mare curaj mami Miha !
Onitzo scoate cuciula ca-i mare ! are ochisori de ma omoara, e un bestial.

pai alea bad nu au timp de pierdut pe forum si nu gasesc atractive discutiile de genul celor de aici. Ele prefera sa se dedice muncii, nu familiei, nu? Caci asta era si descrierea lor. Eu de-abia acum citesc din urma.
Iar io, inteleapta cum am devenit in ultimul timp , nu pot spune decat sanatate sa fie, ca-n rest... poate nici nu mai conteaza asa mult.

ieri ne-am botezat, mey, si a plans juniorul cat ailalti 4 bebelusi la un loc la puterea 10. Stiam c-asa se va intampla, ca el nu o cunoaste decat pe mami, restul lumii e straina .
si-poi ne-am petrecut si ne-am simtit bine. Si-a fost si cicisor cu noi, Alexia, care-i o scumpa cu cele 4 codite ale ei si Ada: o falcoasa cumintica. Din pacater n-am timp sa pun poze sau sa povestesc mai mult, asteptam nasicii sa vina sa-i faca baita de mir.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput