Comori de nov-dec 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
onitza spune:
Ca azi nu a mancat Paul de cand il am
: in farfurie adanca de felul II pt adulti , a papat la ora 12 tot pireul cu gratar de pui si painica, si la ora 4 inca o portie intraga, dar de ciorbita, plus ou cu painica!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
tocmai am descoperit ca d-ra ruxi stie sa dea drumul la apa la baie...se spala singura pe maini si apa era super fierbinte zicea ash ash dar tot baga mana acolo...e clar...cred ca in curand ma plimb cu barca
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
tocmai am descoperit ca d-ra ruxi stie sa dea drumul la apa la baie...se spala singura pe maini si apa era super fierbinte zicea ash ash dar tot baga mana acolo...e clar...cred ca in curand ma plimb cu barca
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Moni, invat-o acum sa puna si dopul la chiuveta inainte de a da drumul la apa!
si apoi pregatiti barcutele!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
aoleu, bine ca mi-ai zis...sa strang tot ce se poate de pe-acolo(mai ales jucarioarele ei cu care se joaca in baie seara) ca si alea se pot pune "dop" si-apoi sa te tii distractie
monica
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:
quote:

Try,petrecere frumoasa!
Miha

onitza spune:
quote:
aoleu, bine ca mi-ai zis...sa strang tot ce se poate de pe-acolo(mai ales jucarioarele ei cu care se joaca in baie seara) ca si alea se pot pune "dop" si-apoi sa te tii distractie
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
MONICUTZA ma bucur mult de fiecare data cand povestesti de Ruxita! si cred ca te ajuta totusi si ALex, ii spune cand face vreo prostioara ca nu e bine, nu? il lasi pe Alex de ex sa aibe grija de Ruxita???

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)FEBRUARIE
onitza spune:
Hai helau
...ceasul de la calc meu arata ora 1 noaptea..dar creierul meu refuza sa creada asta
..ma simt de parca ar fi 6 dim...m-a trezit Paul si stau sa lucrez acum
..mai e cineva care ssta cu ochii pe tavan la ora asta? ![]()
Onitza si
FEBRUARIE
onitza spune:
Am terminat si eu de lucru ce imi propusesem sa fac sambata si nu prea-mi iesise ca am stat de treburi casnice!
Va doresc sa visati ingerasi , sa aveti somnicul linistit si sa ne auzim cu bine maine.
OTI am scris si eu la subiectul cu Targovistea!
tare m-am bucurat cand am gasit mesajele tale acolo!
am inteles eu bine , de Paste nu vii in tara?
vine Vlad la tine??? oricum o sa fie, cel mai important este sa fiti voi fericiti!!! poate treceti la bebe 2!!! 
Onitza si
FEBRUARIE
monica-elizabet spune:
mai sunt si eu pe-aici...ratacita in noapte![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
M-am culcat pe la 3 dim si m-a trezit Paul la 5! am dormit foarte mult, cum m-am dat jos din pat, dupa laptele lui paul, am baut cafeaua si am facut un duh, asa mi-am revenit! 
Onitza si
FEBRUARIE