Comori de nov-dec 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA ce mai face Ruxita? iar sarbatoritul nostru s-a simtit bine la Mac?

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Miha,nasol moment cu reinceperea serviciului.Eu nici acum,dupa aproape 4 luni,nu m-am impacat cu ideea.Noroc ca am asa de mult de lucru la birou incat n-am timp sa ma gandesc ce bine ar fi fost daca eram acasa cu Radu.
Ce sa facem?Asta e,trebuie sa mergem la serviciu.

Ioly,bine ai venit.Povesteste-ne despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Adriana...pai ce sa faci..macar unul dintre voi...distractie placuta si cand vine la munci cu gemeneii si tu tupa la Bucuresti intre fete.Te cazez eu..vad eu unde...numa sa vii.

Monique? cum fuse sarbatoritul? sa-ti traiasca !

Miha spor la munca, important este daca tot petreci cateva ore bune acolo macar sa fii linistita.Daca te montezi negativ..iti trece cheful de ziua de munca inainte sa ajungi.Pupicei

onitzo, mey dar cat perisor are fii-tu? ca zici ca ai tuns un faras si ise vede ca i-amai ramas tot atat...frumoasa podoaba !

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Miha,nasol moment cu reinceperea serviciului.

Da,intr-adevar este destul de neplacut avand in vedere ca imi doresc mult de tot sa stau cu puiul meu acasa,dar...nu pot chiar sa-l las numai pe sot sa munceasca.Pleaca dimineata si vine seara destul de tarziu,abia de mai avem timp sa ne spunem cate ceva,ca sa nu mai vorbesc de timpul lui petrecut cu Robert.Se simte mey al naibii de tare lipsa celui de-al doilea salar intrat in casa.
Pe de alta parte mai este si orgoliul meu la mijloc...Dupa ce 10 ani am fost trup si suflet pentru firma,ma trezesc ca in timpul celor 2 ani de CIC mi se desfiinteaza postul...Acum ca incep serviciul si mai ales ca am avut de ales intre 2 oferte imi ridica moralul cat de cat si imi intareste convingerea ca totul n-a inceput si nu s-a sfarsit la firma la care am lucrat.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
multumim mult...alexutu a fost tare fericit si s-a simtit super de sf valentin si ruxitza la fel...
eu ma gandesc de pe acum la 1 si 8 martie, ce si cum vom sarbatori si mai ales...la mucenici...dar pana atunci mai avem de sarbatorit prietenul sotului pe 21o tinem din petrecere in petrecere
noi suntem bine, ruxi de cand a reinceput alex gradinita cand il vede acasa sta calare numai pe el de frica sa nu-l mai piardail pupa, il striga chiar daca e langa eaandu in sus andu in jos...il solicita mereu sa se joace impreuna...dar mai ies si mici scandaluri(insa am observat ca sunt din ce in ce mai rare...si asta este bine)...
va pup pe toate sa aveti o zi placuta

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna fetelor,
multumim mult...alexutu a fost tare fericit si s-a simtit super de sf valentin si ruxitza la fel...
eu ma gandesc de pe acum la 1 si 8 martie, ce si cum vom sarbatori si mai ales...la mucenici...dar pana atunci mai avem de sarbatorit prietenul sotului pe 21o tinem din petrecere in petrecere
noi suntem bine, ruxi de cand a reinceput alex gradinita cand il vede acasa sta calare numai pe el de frica sa nu-l mai piardail pupa, il striga chiar daca e langa eaandu in sus andu in jos...il solicita mereu sa se joace impreuna...dar mai ies si mici scandaluri(insa am observat ca sunt din ce in ce mai rare...si asta este bine)...
va pup pe toate sa aveti o zi placuta

monica

Moni,sa-ti traiasca minunile! tare frumos mai povestesti de ei, iar Ruxi e o scumpa dulce cand il striga pe ANdu!

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am intrat doar sa va zic ca mergem sa ne botezam astazi. Avem emotii mari si lipsa de timp. Ca eu in loc sa ma pregatesc, stau pe forum .
Ma duc sa-l frezez pe alex.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by try

Am intrat doar sa va zic ca mergem sa ne botezam astazi. Avem emotii mari si lipsa de timp. Ca eu in loc sa ma pregatesc, stau pe forum .
Ma duc sa-l frezez pe alex.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Ei bravo!Sa fie intr-un ceas bun.Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try,si petrecere frumoasa, abia astept poze
onitzasi multumim

monica

Mergi la inceput

TRY petrecere frumoasaaaaaa!!!!

FEBRUARIE

Mergi la inceput