Comori de nov-dec 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Onitzo - nu pe tine te-am auzit ca ai mers la tara in iarna/ Unde ai fost? Nu la Mereni? sau pe aproape?

Sau eu sunt dusa cu pluta?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRISTINA te referi cumva la Moreni??? eu sunt din Moreni...trimite-mi PM daca vrei sa afli ceva sau iti dau detalii..pup

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

CRISTINA, da, a fost racit, dar i-a trecut! nu m-am dus cu el decat sanatos tun la vaccinuri! nici macar mucisori nu mai avea..nimik, nimik

O sa pun in curand niste pozici cu Paul la masa de pranz de azi..

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Papam felul II dupa nani, cu pofta!!

DAMA, multam de aprecieri, esti o scumpa!

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Draga Felis, te cred...

Dar stii tu cat de multe carieriste sunt mai nou pe lumea asta???
Tot mai mare e % de femei-barbat care gasesc ca e la moda sa fi
femeie de carierć, obsedata de promovare, leafa, autoritate
si performanta. Care vorbesc jumate-n engleza, jumate-n romana, cum se poarta acum, toate numai taioare, promousan, targhet, auernes, marchet, pablic-rileisans, plening, risarci, fidbec...
Alea care ii multumesc patronului ca le da sansa extraordinara de a lucra si-n weekend, ca sa se afirme si sa 'se tina' de deadline.

Cred ca cu alea ma comparam eu cand ziceam ca-mi place sa traiesc...

Munca e buna numai cand ti-aduce un ban cinstit in buzunar si, mai ales, iti da si ragazul sa-l cheltuiesti.
Sistemul suedez prevede ca trebuie sa ametesti muncind cinci zile pe saptamana si sa ametesti in bar doua zile pe saptamana. Asta e raportul minim rezonabil.

Stii ce cred eu ca-i trist... atunci cand constati ca fetita ta ii spune "mama" soacra-tii (care nici nu te-a vrut de nora, fiindca nu pareai gospodina si uite ca stia ea ce stia) si bazaie ca pe bona o iubeste cel mai mult de pe lume, e cam tarziu sa-ti dai demisia.

Copilul nu intelege ca tu crapi muncind ca sa aiba el garsoniera-n Bucuresti cīnd termina liceul (daca l-o termina, ca tu n-ai timp sa-i verifici lectiile). Copilul vrea sa stai langa el, calda, atenta, sa simta dragostea ta ca pe o perna de plus.

Iaca, asa vad io viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

quote:
Originally posted by dama

Oho, Dana, fain job, fain program, felicitari.
Si eu mi-s genul tau (si cred, ca toate mamicile de aici), dar deocamdata sunt in situatia sa-mi doresc sa mai si "muncesc"...si e cam pauza capitolul asta.

Tocmai vazut Paulica cu falcute, pftiu!!! tare bine ii sade...si apoi pictorasul grupei, dulce tare Robert asa concentrat pe opera-i de arta.
Si eu tot incerc sa-mi fac curaj sa ii iau lui David macar creioane colorate, dar nu stiu daca nu o sa vrea sa refaca decorul prin casa...nu de alta dar stam cu chirie si nu am chef sa ma apuc de varuit. Asa ca ma axez spre plastilina...ce credeti o va gusta? alor vostri le-ati incredintat plastilina?

Mami de David (18.11.04)

Dama sa stii ca Alexia se joaca cu plastelina,a invatat de la gradi si cand ne-am dus la magazin m-a pus sa-i cumpar..aici plastelina e intr-un borcanel de plastic si se numeste play-doh....si la magazin ea mi-a pus in cos ca eu prima data nici nu am avut habar ce e aia, ha ha...si sa stii ca ea nu baga in gura...se joaca frumos insa mai face si mizerie pe jos...dar acuma trebuie sa faca si ei ceva......pupici

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

quote:
Originally posted by danette

quote:
Originally posted by Cecilia C

Hai mey Dana ca deja si pe mine ma enervezi pai asa si eu as lucra....stii ceva? pentru mine nu conteaza ca ar trebui sa ma trezesc la 5 dimineata, ci conteaza sa ajung cat mai repede acasa.
Si acuma sincer, ma bucur mult pentru tine ca ai gasit un asemenea servici.....si cam pe unde se mai practica un asemenea program????? asta daca nu sunt indiscreta.....nu trebuie sa zici daca nu se poate...pupici aaaa...imi place mult cum iti sta cu breton..si Irisuta cu coditele ei e mortala

Poze
Poze Ada

Nu esti indiscreta, si eu nu-s secretoasa.

Compania se numeste VITAL, si este un fel de Apele Romane, aferent orasului Baia Mare.
So, job "la stat"

Pupic si tie si merci de complimente.( ma cam enerveaza bretonul, nu-s obisnuita sa am ceva pe frunte)

Aime, tu ai primit ultimul meu e-mail??

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Dana
esti o doamna , ce mai, jos palaria

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by danette
Alea care ii multumesc patronului ca le da sansa extraordinara de a lucra si-n weekend, ca sa se afirme si sa 'se tina' de deadline.

quote:
Stii ce cred eu ca-i trist... atunci cand constati ca fetita ta ii spune "mama" soacra-tii (care nici nu te-a vrut de nora, fiindca nu pareai gospodina si uite ca stia ea ce stia) si bazaie ca pe bona o iubeste cel mai mult de pe lume, e cam tarziu sa-ti dai demisia.

E trist, adevarat ai grait, de asta nu le inteleg nici eu pe "carieriste"...

quote:
Copilul vrea sa stai langa el, calda, atenta, sa simta dragostea ta ca pe o perna de plus.

Ce frumos ai spus, Dana

quote:
Iaca, asa vad io viata.

Si eu
ptr tine

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana, am primit, extraordinar de fain (e vb de cel cu poze, nu?)

Mergi la inceput

EU mi-am realizat 2 vise in aceasta viata:
1. M-am casatorit cu barbatul iubit.
2. Avem un copil impreuna.

Ar mai fi unul destul de costisitor dar am rabdare ca tot ce o sa muncesc de acum inainte si pentru asta o sa fie: SA CALATORIM!!

FEBRUARIE

Mergi la inceput