Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 9
anda77 spune:
meems, ce mai face rianna. nu ti-am mai zis nimic direct dar sa stii ca am urmarit si m-am gandit la voi. azzi ii ziceam unei colege cu care vb de sistemul medical american (are ea pe sora-sa acolo care e disperata) ca ce mizerie, degeaba va invidiem. adik e MISTO LA VOI ATUNCI CAND AI BOLI GRAVE, aici copiii cu de-astea mor dk nu primesc ajutor umanitar, la chestii de mii de euro, la voi e mai bine, dar altfel, sucks. io v-am tot urmarit postarile si colega mea povestea de la sora-sa acelasi lucru: dom'le, se uita medicii 2 minute la tine, dupa 2 aptamanai de programare in care, intre timp, puteai sa mori de 10 ori, si-ti prescriu tylenol! poti sa ai crampe de menstruatie: tylenol, febra de copii: tylenol, febra mare de copii: tylenol, hemoroizi: tylenol!!! exagerez putin pt efectul artistic, dar nu cred ca sunt prea departe de adevar. aici ajungi mai repede la dr, se uita mai cu atentie si-ti prescrie si altceva decat tylenol
sa ma plang: nu mai stiu ce a fac cu nic: dezechiliru s-a mai atenuat, dar nu a disparut, in schimb: de 2 luni are aceeasi greutate, ba chiar scazuse si am reuit sa recuperam dar atat, s-a blocat, nu are pofta de mancare, azi a vomat jet, a mai incercat si in we cu mine, dar eu stiu sa-l inhib in secunda in care-l vad ca face asta (am doar o secunda la dispozitie, nu exagerez), bona in schimb nu stie, ieri n-a mancat decat 2 mese, n-a vrut nicicum, de 11 zile facem tratament de otita si e din ce in ce mai rau! nu raspunde la tratament. in primele 6 zile am facut doar cu picaturi si antiinflamatoare, cum zisese orl-itul. cand a venit pediatrul sambata si l-a azut ca respira EXCLUSIV pe gura, a bagat augmentin-antibiotic adik. de ambata seara ia si augmentin si picaturi de ureche si sprayuri in nas, pompite si picaturi-tratament apoi in nas, toate picaturile de 5 ori pe zi si este din ce in ce mai rau. nu mai stiu ce sa fac, maine sun pediatrul, nu mai poate sa manance, are flegme in gura din ce ii dau tratament, sforaie ca un salahor noaptea, e buimac, imi e si frica sa nu se sufoce noaptea, of Doamne! dk ma intrebati cum enaul nici nu stiu cum sa va explic. in unele zile sau parti din zi, sta in fund si ii curg mucii pe sub nas, asa, ca la copii strazii. in alte momente are nasul uscat bocna, nu pot a-l inmoi cu mai nimik , nu respira pe el si io nu pot sa-l desfund ca e uscat ca iasca. pe cuvant, simt ca innebunesc. nu l-am cantarit de o aptamana, imi e frica ca iar a slabit.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
ce naiba sa mai fac cu orl-ul ata al copilului, spuneti si voi k nu mai stiu. in secunda in care se va termina antibioticul, adik sambata, peste 3 zile, va face otita , a 3-a otita, im maxim 2 zile, va dati seama, el nu respira DEloc pe nas, doar pe gura, si polipiiiiiiii, ce fac cu polipiiiii.
cristina ce-a facut cu putza lui andrei pana la urma? cum s-a rezolvat? n-am stiut a-ti zic nimic cand ai intrebat
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Anda ,de ce nu mai ceri o alta parere ,la un alt medic ,stiu ca tu ai incredere in pediatrul vostru dar cu atitea probleme ne rezolvate ....,eu m-as duce in alta parte sau internati-va in spital ,sa-i faca toate analizele posibile ,sa vedeti exact de unde vine ,..e o parere doar ,..eu asa am facut cind nu se mai vindeca Orlando ,am vazut vreo 3 doctori ,iar ultimul l-a facut bine !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
anda77 spune:
a va zic cum mi-am facut eu trategia asta-noapte:
dk iau o batista bebelusului (n-am luat pana acum, n-a prea fot nevoie si nici nu prea eram ok ca nic se sperie de aspirator) plus un aparat de aerosoli, tot nu scpam de otita. io nu cred ca voi inhiba polipii cu astea 2 arme in dotare, chiar dk il stresesz pe nic zilnic cu el. asa k m-am gandit sa le iau luna viitoare, dupa ce, la sfarsitul acetei luni Scot polipii copilului. bag..., nu mai putem asa. o a sufere 3 zile si gata.p-orma il ajut cu aerosoli si aspirator. situatia e naspa rau dk aa se manifesta la jumatatea curei de antibiotic orl... ce naiba a mai fac? mai am alta solutie la care nu ma gandesc?
mami de poet(09.12.2005)
ioana_77 spune:
Anda, Madutza are dreptate, mai consulta si un al medic si vezi ce zice, ca prea s-a ingrosat gluma la voi. SI nu te mai stresa cu kg, intai trebuie stabilizat si dupa aia urmarit daca ia in greutate. Cum sa asimileze daca el saracutu sufera si nu mananca?
Maria mea e intr-o maraiala continua, s-au adunat pe capul ei raceala si trei dinti care stau sa iasa, vai de ea!
pupici la toata lumea!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
Madutza10 spune:
Ioana ,pupici Mariei ,sa se faca bine repejor!!
Anda ,mergi la un alt ORList macar
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
meems spune:
quote:
Originally posted by anda77
meems, ce mai face rianna. nu ti-am mai zis nimic direct dar sa stii ca am urmarit si m-am gandit la voi. azzi ii ziceam unei colege cu care vb de sistemul medical american (are ea pe sora-sa acolo care e disperata) ca ce mizerie, degeaba va invidiem. adik e MISTO LA VOI ATUNCI CAND AI BOLI GRAVE, aici copiii cu de-astea mor dk nu primesc ajutor umanitar, la chestii de mii de euro, la voi e mai bine, dar altfel, sucks. io v-am tot urmarit postarile si colega mea povestea de la sora-sa acelasi lucru: dom'le, se uita medicii 2 minute la tine, dupa 2 aptamanai de programare in care, intre timp, puteai sa mori de 10 ori, si-ti prescriu tylenol! poti sa ai crampe de menstruatie: tylenol, febra de copii: tylenol, febra mare de copii: tylenol, hemoroizi: tylenol!!! exagerez putin pt efectul artistic, dar nu cred ca sunt prea departe de adevar. aici ajungi mai repede la dr, se uita mai cu atentie si-ti prescrie si altceva decat tylenol
mami de poet(09.12.2005)
Exact!! Eu nu am vrut sa ma tot plang atat, ca si-asa sunt eu dezamagita de multe aspecte ale vietii in America, da' am zis ca tin nemultumirile pt. mine. Dar sa stii ca exact asa e, iti fac programare la doctor... hait peste nu stiu cat timp, perioada in care poti sa mori de 10 ori. Am trecut prin muuuuulte, mai ales cu taica-meu care are probleme cu inima, avem niste povesti de groaza.
Ioana, multumesc de lamuriri, pare-se ca m-am incurcat cu ziua lui Bic... trebuia sa mai astept pana pe 18. Nu-i nimic, am felicitat-o din timp
maria_alexia spune:
Anda, batista bebelusului o poti folosi si fara aspirator, sa aspiri tu cu tubuletul ala, cu gura. Noi asa o folosim cu infinit mai mult succes.
Alta idee: stiu de la maica-mea, care suferea la un moment dat de niste sinuzite care se cam eternizasera, ca se face o analiza a secretiilor nazale, ca un exudat, numai ca din nas, si se face si antibiograma la ele. Poate nu merge augmentinul pe ce probleme ati prins voi. Din ultimele descrieri mi-am amintit si de episodul vostru cu muculetii inca din maternitate, poate o fi vreun invadator mai ciudat...
Sanatate multa poetului! Tare rau imi pare de el, chiar ma bucurasem cand l-am vazut in pozele de la botanica, ma gandisem ca gata, ati scapat...
camelia_daniela spune:
Of, Anda, ce rau imi pare ! Sanatate multa-multa lui Nic! Lasa ca recupereaza cu greutatea, important e sa scapati de otita asta nenorocita!
Acum propun si eu un poll: MAI FACETI BAITZA COPILASILOR IN FIECARE SEARA? Daca nu, la cate zile? Multumesc!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Madutza10 spune:
Camelia,eu ii fac o zi da ,una nu.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA