Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 10
felicia74 spune:
Am gasit un nou produs ptr pofta de mancare:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=94444
Cami si noi tot la 2 zile facem baie. Azi e ziua in care nu facem
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
raspuns la poll: o zi da, una nu.
la ce naibii de orl-ist a ma duk? l-am sunat pe pediatru acu juma' de ora, i-am expus situatia, i-am zis k dk nu ne programeaza la scos polipi, ii scot eu! nu mai rezist, credeti-ma! nu-mi mai vine nici sa fac analiza de muci, cum ziceti voi, nici nimik, vreau sa-l vad cu polipii scosi! atat. sa scapam de vegetatii, p-orma putem sa mai lucram pe la finetzuri...cu batiste, aerosoli, analize, picaturici etc. cred ca sunt cat casa polipii aia!
pediatrul zice k sa ii scoata dr. marin, asta de la emilia irza, orl-istul la care am mers pana acum, ca scoate bine. partea proasta e ca sufera. ala imi spusese ca-l adoarme, pediatrul mi-a zis ca aiurea, ii da un fenobarbital doar, cat sa-l ameteasca, dar tot il chinuie. asta e. a zis ca a mai trimis pacienti la dr. gheorghe de la grigore alexandrescu, ca ala ii adoarme de tot fara dureri, dar nu i-a placut rezultatul ca cica gheorghe asta lasa "cioturi", nu chiureteaza bine in nas. la budimex o fi vreunul bun? sau la spitalul orl? dar nu stiu dk au de copii acolo.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
canuta-om-sucit spune:
Anda, nu e normal ce se intampla. Parerea mea e sa achizitionezi batista bebelusului cat mai curand, pentru ca chiar daca bagi pompita des nu reusesti sa scoti mucii calumea. Ei se aduna acolo in fund, ca acolo e grosul si tot dezvolta infectii. Ai sa vezi ca atunci cand bagi cu aspiratorul scoti o gramada de muci si ai sa spui ca de unde atatia frate.
Apoi eu ii mai dau lui Dimitrie, care nu sta fetelor, cu Humex spray, in nas ca sa il umezesc. Am cumparat si umidificator, destul de ieftin, 10 lei, pe care il lipesc de calorifer, pun ceai de musetel cu sare de mare si e ok.
Cand a facut droaia de muci dupa vaccin, il aspiram bine si ii puneam Protargol, cu un betisor de urechi ii puneam in nascuc, numai cat umezeam nasul.
La noi toate astea au functionat de minune.
P.S. Eu am aspirator nazal si din ala de tragi tu cu gura, l-am primit din Franta si am si batista bebelusului. Incomparabil! Mult mai mult succes am cu aspiratorul decat cu gura. Sincer! Nu ii convine, se zbate, tipa, dar il tin si bag pana nu mai iese nimic. Se simte ca ies din adanc mucii.
Asta e sfatul meu!
Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
canuta-om-sucit spune:
Anda, cum naiba sa ii faca fara anestezie?! Astea erau practicile cand eram noi copii, fara, ca medicii nu aveau. Ca s la nastere, sunt medici care inca ne lasa fara epidurala (cum a fost al meu)
ca sa nu aiba ei treaba, i doare in fund de confortul pacientului. Polipii, avorturile nasterea se faceau pe viu pentru ca nu exstau destule in spitale, pana si testele de sarcian disparusera si se faceau pe broaste. Nu chinui copilul.
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
Madutza10 spune:
Anda ,sormea a operat copii la Grigore Alexandrescu ,la dr Miorita Toader ,e foarte buna ,consulta si la Medlife ,am fost si eu cu Orlando la ea ,mi s-a parut sigura pe ea ,cu experienta ,atit cunosc la orl .Sa stii ca si pe ei i-a adormit ,le pune o mascutza la nasuc ,inhaleaza anestezicul si adorm imediat dar efectul dureaza cam 10 minute din cie imi aduc aminte1
Exudat nazal i-ai facut ??Lui Orlando cind ii siroiau mucii ,dr Toader ne-a recomandat si i-a iesit streptocuc pneumonea sau cam asa ceva ,care am citit ca-i destul de nasol ,asa ca am luat antibiotic pt asta ,bineinteles la ce era el sensibil si a trecut ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ela27oana spune:
anda-nu stiu daca mai are rost sa iti zic si aici,sau daca tii cont de recomandarea mea,eu ti-am mai recomndat intr-o seara sa mergi la dr rizescu de la budimex, cum ti-am mai zis as cere parerea a cel putin 2 dr,
Ela si Oana-Daria
anda77 spune:
fetelor, va multumesc din suflet, dar sa stiti ca io m-am hotarat (si ta-su insista de mai de mult cu chestia asta, doar am ezitat eu) sa scoatem polipii. aia sunt certi. i-a vazut orl-istul de 2 ori (nu ne mai tinea minte:) si ambele dati a zis ca sunt destul de proeminente vegetatiile. el sa stiti ca are mai rara muci curgand, mai des are nasul uscat bocna! si nu poate respira. de-aia nu mananca sau mananca si vomita, doarme prost (asta noapte s-a sculat la 2 si la el nu se intampla asta, e ciudat rau)
mi-am notat dr. rizescu-budimex si dr. miorita toader-grigore alexandrescu. dk vreti sa ma ajutati cu ceva, spuneti-mi care scoate polipi cu anestezie si nu se refac, asta e important, adik chiureteaza bine, fara sa lase "cioturi", cum spune pediatrul nostru, cioturi care se dezvolta ulterior. va rog mult, mai intrebati cunostiintele.
madutza, deci m. toader inteleg ca adoarme si le-a scos polipii nepotilor tai. s-au refacut cumva, zi-mi sincer?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
canuta-om-sucit spune:
Sincer acum, dar eu nu stateam atat. Pai sculam spitalele non stop pana imi dadeau de capat. Pai nu se poate asa... dai o gramada de antibiotice copilului, abia daca respira, scade in greutate... il termin, da doamne fereste apoi in altceva. Nu-i normal! Cred ca sunt spaima medicilor de familie in Tg-Mures am schimbat fetelor 4 pana acum. Si o sa ma duc la al 5-lea. Care o sa ma trateze exact asa cum vreau eu. Noroc ca am ramas la aceeasi pediatra, care e de spital si e super tipa, iar medicul de familie il folosesc numai pentru vaccinari si atat, si chiar si asa, nu imi convine cum se poarta. Pe ultima am sanctionat-o pentru ca i-a dat intr-o singura injectie vaccinul cu doza de D2. Pai frate nu se face asa, apoi am aflat. Si imi mai si spune sa continui cu vigantolul dupa ce ea i-a dat doza pentru 2 luni. Noroc ca am agenda medicala si ma uit.
Siguranta copilului meu inainte de toate si confortul lui. Sunt in stare sa calc pe cadavre pentru Dimitrie.
tati
Madutza10 spune:
Anda ,sincer ,nu s-au refacut ,baiatul a fost operat la 1 an si 2 luni iar fata la 4 ani ,acum au 7 si respectiv 8 ani si nu s-au refacut .
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
anda77 spune:
maine oricum caut si o farmacie dona sa cumpar batista bebelusului, sa vad dk rezolv ceva cu ea.
mami de poet(09.12.2005)