Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
pischi2003 spune:
Salut
Dupa o lunga absenta pup si eu proaspetele burtici. Pe Ripley si pe Pico. Si pe cele care muncesc pentru asta, ca tot e sf. valentin.
De luni are si Alex bona (adica s-a intors tati la servici). Se inteleg bine, nu a plans alex deloc pana acum in prezenta ei, cred ca e treaba buna. Offf, Tania la tine ma gandesc cand mai am ganduri negre cu privire la bona. Chiar, nu vrea fata care-ti face curat sa stea cu Stefan, poate se inteleg bine. Bafta sa gasesti una potrivita.
Sanatate copilasilor bolnaviori.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
joy04 spune:
LAVI sarumana de explicatie. cu mucii cam asa gandeam si eu, mai ales ca de cate ori il auzeam fornaind, ma gandeam la ANDA care zicea de la pediatrul ei citire: un nas curat, un copil sanatos.
dar de la ce puii mei face rosu in gat???? virus sau bacterie, chiar asa sensibil sa fie sa le capete una doua?? asa...pe drum mergand?
cu algocalminu'...se vedea clar ca-l doare urechea ca-l apuca plansu si se tragea de ureche.
inainte sa-l culc, deci cu vreo 4-5 ore in urma, ii dadusem nurofen.
de la panadol si nurofen alternate, el face diaree.
plus ca recunosc ca mai usor i-am dat pe gat cateva picaturi in lingurita decat sa urle sa trezim tot blocu cu seringa de 5 ml panadol....
mai vroiam sa mai zic ceva, dar numai stiu.
TANIA cum adica asa-i vorbea lui Che??? ce vaca nesimtita!!!!
si ca sa fiu in rand cu tine, alaltaieri cand sa ies afara cu piticu, i-am scos ghetutele, am desfacut un pic siretu' si incercccam sa le pun...ghici unde??? in picioarele mele!!!
si ma stresam de moarte ca-s asa neindemanatica si nu nimeresc sa le pun mai repede
ma duc la bucatarie ca fac mancare. si azi vroiam sa ma duc sa-mi iau rezultatul la analize, dar ma duc maine si apoi direct la gine.
ca asa mi-e sila de drumuri multe....
Joy 7+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
de INA stie cineva ceva???
camelia_daniela spune:
Joy, parca tu ziceai ca Vladutz n-a facut febra, nu?
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
joy04 spune:
da CAMELIA nua facut.
dr de familie zice ca nu-i bine, ca inseama ca organismul nu lupta deloc.
Joy 8+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
Joy iti multumesc de raspuns ! Nici Daria n-a facut febra ! Of, of, nici nu stiu ce sa fac.. sa-i dau antibiotic ? Unul dintre ORL-isti mi-a zis sa-i dau , altul a zis sa o urmaresc si daca face febra sau devine mai ahitata situ-eu ce altceva, DF - atunci sa-i dau ! Sincer, nu stiu !
Sa merg la altul - deja gandul asta imi da fiori!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
madau spune:
Fetelor am facut vaccinul...ne-a intepat de 2 ori ca asa a fost "combinatia"..a cam plans Mirunici dar i-a trecut repejor. Acum vad ca are putina febra, in rest e ok, canta, danseaza...Domane ajuta sa fie ok si in continuare!
Multumim ptr incutajari...n-am timp sa raspund acum, vine tati si iesim la .
Pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
CAMELIA daca era doar gatuletu rosu, eu nu ii dadeam, mai ales ca mananca cat de cat.
dar pt otita asta, nu ma risc.
pt ca stiu ca eu fiind in ultima luna de sarcina nu am putut lua antiinflamator si antibiotic tare si m-a tinut vreo 3 luni, poate chiar mai mult otita.
ca pe urma alaptam si nu m-am indurat sa renunt la lap-lap.
si cred ca si acum ma paste una pt ca ma injunghie urechea destul de rau.
nu stiu ce sa zic sa faci. io nu stiu cum draq fac astia facultatea!!!!
Joy 8+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
meems spune:
Bic, LA MULTI ANI!!! cu intarziere de o zi... parca pe 13 a fost ziua ta, nu? Azi-noapte mi-am amintit si acum, de dimineata, primul lucru a fost sa vin aici sa-ti urez multi ani fericiti si multe, multe bucurii!
meems spune:
Rianna inca doarme si mi-e mila de ea s-o trezesc, asa ca am sunat la servici sa le spun ca ajung mai tarziu.
Tania, mai ce patanie cu bona... Vezi, deja ti-au gasit fetele alta bona: tipa de la curatenie! Pupici pentru Che scump si drag.
Joy, sanatate Vladonelui!
Cami, suntem bine, multumim de intrebare. Rianna inca muceste si tuseste cate un pic, dar in general e mai bine.
Catutza, imi pare rau de necazurile voastre... Condoleante.
Ela, sanatate mamei tale!
Pisi, transmite sanatate Lucarinului.
Ioana, deci tati va "zdrangane" acum la cap? Iar tu nu mai ai proiecte? Hai ca-ti dau eu, ca s-au adunat multe pe capul meu: tre' sa organizez un baby shower pentru o verisoara de-a lui Mircea (e pe 3 martie), inca nu stiu ce vom face de ziua lui Mircea (pe 10 aprilie), iar pe 26 mai face frate-meu nunta si vrea ca eu sa ma ocup cam de toate - el toata viata s-a bazat pe mine cu toate cele, inclusiv comentariile la romana sau alte teme la scoala Asa ca... mi se invarte capul in toate partile. Sper sa razbesc. Pupici Mariei - cum se mai simte?