Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noi am ramas la 6 dintzi - 4 sus si 2 jos ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic

Dinti? Ha! Si noi tot 4 (2 sus si 2 jos) + o masea jos. Atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am mai fost azi la un orl-ist bun la elias, ne-a trimis o colega. acelsai tratament, difera doar sprayul nazal. azi n-a mancat decat o masa jumatate, nu poate respira, e din ce in ce mai rau. maine mai mergem la unul. nu doarme noaptea, io plang, si plang si plang. si toti medicii stramba din nas si zic ca prefera sa amane operatia, cand copilul meu a ajuns o leguma. va rog sa ma iertati, nu mai pot sa intru un timp, pana voi rezolva problema copilasului meu, nu mai pot sa vb cu nimeni, sunt la capatul puterilor. o sa gasesc medic sa mi-l opereze si mai vorbim mai incolo, nu mai pot intra.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Am umblat azi toata ziua ,nu mai suport traficul din Bucuresti ,imi venea sa las masina in mijlocu' drumului si sa o iau pe jos ,traseul a fost cam asta :la 11:00 cu baiatu la echo in Dorobanti,ajung acolo si mi se spune ca dr are o problema si nu ajunge azi ,ne-am intors acasa ,Dr Taberei ,apoi am fugit repede la CFR2 ca a nascut o prietena (are fetitza ,3100 kg ,50 cm ,sanatoasa si frumoasa ,cezariana),la 16:00 m-am dus acasa sa-l iau pe Orlando ca aveam programare la Medlife ,deci Grivitei si intr-un tirziu ,pe la 19:30 am ajuns si noi acasa !!ALELUIA!Sint tare obosita iar maine am din nou drumuri de facut ...

Despre pitic ,e bine ,pina vedem rezultatul analizelor,i-am facut o hemograma azi ,asa ne0a recomandat dr ,iar maine duc kk pt coproparazitologic ,coprocultura , antigen Giardia si sumar de urina ,sper sa-i iasa bine iar echo o sa facem la Budimex luni ,ne-a chemat acolo doctora stiind ca Stamate m-a programat abia pe 7 martie la Medlife ,asta ca sa scape de nebuna ,c-am stresat-o azi:))

Vazui ca vorbiti de dinti ,noi avem :8 dinti (4sus ,4 jos)si 4 masele ,asteptam caninii care parca se vad nitel ...

Ma duc sa pap ceva ca azi n-am avut timp , mai am un pic si ma ,,scurg'' sub birou' asta ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,sa va ajute Dumnezeu sa va reveniti ,fii tare pentru Nichita ,se va rezolva intr-un fel sau altul!!!

AA ,sa nu uit ,m-am hotarat dupa multe zile de gindiri ,sa plec doar cu tati la munte ,sper sa nu ma razgindesc ,..n-as lasa puiu singur dar mama insista sa plec ,stie ca am nevoie macar de 2 zile de odihna,relaxare etc ..,deci maine seara sau simbata dimineata am taiat-o:)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Anda draga iti doresc multa putere sa depasesti situatia asta disperata! Asa cum descrii tu lucrurile pare tare serioasa treaba, ca ma si trec fiorii gandindu-ma in ce situatie dificila sunteti!
Dar daca doctorii amana operatia ce alta alternativa iti propun? Ce ti-au dat concret sa dai copilului??? Tot antibiotice peste antibiotice si altceva nimic??? Daca e asa de grava problema de ce nu te opresc in spital? Ca nu se poate sa iti lase puiul asa de izbeliste?
Scuze, nici nu stiu daca iti arde de asemenea intrebari insa ma gandesc ca esti tare disperata si te inteleg, insa nu se poate sa te lase asa!!!

Pup toti bebeii bolnaviori si sa auzim numai vesti bune!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Baita , in fiecare seara pe corp, iar pe caput la 4 zile.Daca e nevoie si mai des.

Dinti , 8 dinti si 4 masele.

Sa va spun cum m-a socat azi Bianca. Ne jucam si eu ii spun "Hai ghinda la mama sa te pupe", la care ea "bubu"!!! Am ramas trasnita!Noi toata ziua "bubu" in sus, "bubu" in jos, iar eu ma trezesc azi sa-i spun ghinda!

Mihai e bine, dar aseara cand i-a schimbat pansamentul l-a durut rau ca se lipise acolo...offf, eu nu am putut sta in camera asa ca nu stiu cum arata.Sa vedem maine daca va fi tot asa dureros.

Madu , ce se aude cu comanda noastra?A venit? Ca maine cred ca se fac 2 saptamani.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Anda,doresc multa sanatate puiului Nikita!Noi suntem alaturi de tine!Sa ne dai vesti bune,da??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA sanatate infinita Nichitutului mic si tie putere multa.
te asteptam numai cu vesti bune.

Joy 8+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Wow Anda ce de belele Sanatate lui Nic!

Madutza sa-i traiasca fetitza prietenei tale!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput