Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 17
Hildegard spune:
Adelina, iosunt sau cel putin imi dau toata silinta sa incerc sa fiu optimista in ceea ce priveste bona. Si eu am nevoie din noiembrie de cineva care sa stea cu steff de la 9 la 15.
saraca de tien, cu telefonul ala nenorocit parolat.....aici sunt de vina parintii, normal. Dar ce au zis dupa ce au ajuns acasa de la botez? De ce n-ai mai vrut sa mergi la ei? Din cauza asta?Probabil ca ti s-a aprins creierul in 4 ore de stres si itit venea sa-i
pe toti. Te inteleg!Eu nu dau cu rosii![]()

de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
madau spune:
Maria_alexia eu am facut Trimovaxul, adica ala gratuit...si n-am avut nici macar o problema cu Miruna. Nici bubite, nici febra, nimic. Am mers la policlinica si i l-a facut imediat. Priorixul mare grija ca nu prea se gaseste..ieri dimineata il mai aveau doar la 2NA si acolo doar 2 buc.
Pauza 30 zile dupa vaccinul de 1 an.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Dupa toata zapaceala de aseara si curatatul dupa pixul Mirunei (care era inclusiv pe pereti..HILDE a mea l-a prins cu pasta in el
)..am si eu un motiv de bucurie...mi-a sosit noul aparat foto!!!

. Asta a fost cadoul de sf' Valentin de la tati..plus un parfum (da' ala mi l-a dat ieri)![]()
Sa vedeti acu' ce va asasinez cu poze
Gata, fug la treaba ca am aberat destul pe aici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Mada,felicitari pentru aparat foto si parfum
. E mare lucru, sa-ti iasa pozele ca lumea!
Da, nu ma las na!. Si io am primit de ziua mea sapt. trecuta aparat foto, Kannon. Phii, ce poze faine face
...ca ti-e mai mare dragul sa faci poze
. Ce-mi place e ca pot face poze cand si in orice moment vreau eu, adica isi regleaza tot singurel.Al tau ce marca e....??
Bai frate, Steff asta e de-a dreptul neserios
Ce ma fac cu el? Doarme de la 10.30...Doamne, nu-l mai culc la amiaza. Pai se poate?
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
felicia74 spune:
Mama, de 3-4 zile un bou de vecin baga bormasina incepand cu 12. Bineteles ca o baga si intre 2 si 4 cand ar trebui sa doarma Ilinca. Din cauza asta, chiti a dormit ieri doar jumatate din program
Ce ma fac? Cred ca fac scandal in bloc.
proadelina spune:
Hilde- nu am mai fost la ei, pentru ca, desi ma platisera bine, nu mi s-a parut normal sa nu sune, pentru a se interesa de copil. Au lipsit totusi de la ora 20 seara la 6 dimineata! Asta am simtit eu atunci. Acum, pe mine ca mama, nu ma lasa sufletul sa lipsesc asa mult de langa copil, fara sa dau un telefon sa vad daca a mancat bine, daca a dormit, intreb daca a fost cuminte etc.
Adelina
ioana_77 spune:
Proadelina, nu spune nimeni ca nu sunt exceptii de bone super, ideea e ca lumea e asa de rea si de profitoare, incat normal sa fii sceptic si sa despici firul in patru. Cu atat mai mult cu cat copilul reprezinta viata ta.
pt experienta fericita.
Feli, roaga-l sa-si schimbe programul de bormasinat!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
Gandacel spune:
BUna!
AM intrat doar sa va spun ca suntem bine. Bogdan are acum doua masele si mai asteptam... cred ca pe toate in urmatoarea luna. Gingiile sunt complet albe si umflate. Burta mea creste, fetita este ok, eu nu mai am timp pentru nimic si sunt extrem de obosita. In acelasi timp sunt foarte fericita, ma simt femeie implinita, cand vad ca primesc pe strada numai complimente pentru mine si Bogdan. E minunat, totusi.
Am sa va scriu despre primele zile la gradinita, atunci cand va veni vremea lor. Pana atunci, va pup pe toate si sa aveti cate un gand bun si pentru mine din cand in cand, sigur ma va ajuta cand voi avea cea mai mare nevoie.
Si eu ma gandesc la voi si la copii, mai ales la cei care par sa aiba tot mai multe probleme (si nu ma refer la mofturi si tavalit pe jos, nici la iesitul maselelor!)
Felicitari din suflet pentru Ripley, sa fiti sanatosi cu totii si sa ai grija de burtica!!! La fel si pentru Pico, despre care nu stiu multe, insa e suficient sa stiu ca va fi curajoasa mamica a trei copilasi!
Va pup pe toate si ne auzim. Sa stiti ca citesc zilnic ce scrieti, doar ca nu mai am timp sa scriu. Ma scuzati, sper.
Gandacel
29+ si Bogdanel (14.11.2005)
proadelina spune:
Multumesc de incurajari pentru povestire.![]()
Experienta capatata in acea perioada m-a schimbat profund si am simtit nevoia sa impartasesc asta cu voi. Desi nu aveam experienta, faptul ca cineva a avut incredere sa-mi incredinteze copilul spre ingrijire mi-a dat curaj.
In privinta lui Albert sunt norocoasa - il pot lasa cu sora mea, pe care Albert o adora si vice-versa!
Adelina
Gandacel spune:
Adelina, povestea ta nu spune decat ca TU esti deosebita... nu te supara. Nu inseamna ca toate bonele merita mai multa incredere, ori ca noi, mamele ar trebui sa fim mai ingaduitoare. AM prietene care au avut si ele noroc de bone minunate. Sunt insa cazuri exceptionale.
Felicitarile mele pentru tine!
Gandacel
30+ si Bogdanel (14.11.2005)