Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ELA fugi mami la nani.
las ca ala poti sa-l debloghezi. contu adica.
aha...deci Ukai nu-i place dormitoru.
e la fel de inalt patu?

habar nu am de schema de vaccinare.

voi stiati ca exista un plasture la farmacie care se pune pe buricelul nou nascutilor??
io ieri am aflat.

ANDA faptul ca i-au ramas muci lui vlad, nu-i din cauza batistei ci din cauza polipilor.

gata, v-am pupat, noapte buna.

Joy 8+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

ce sa merg joy la nai ca uka e in forma mare canta de o orapai cine a dormit azi de la 17-2.....uka si cine nu are somn .....uka,insa eu pic

patul este mai inalt si inca nu poate sa-l escaladeze,dar va invata ea

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Canuta io n-am zis sa nu foloseasca batista bb, am zis doar s-o foloseasca cu moderatie...asa stiu eu ca folosirea ei prea des duce la stimularea "productiei" de muci. Acu' nici io n-am studii de specialitate, dar ne dam cu parerea, macar sa avem ce sa discutam cu medicul, ca pana la urma el decide.

Anda daca vrei sa ai succes cu batista, pune-o la aspirator, ai sa ai surpriza sa vezi ca trage mai bine ptr ca aspira constant, iar puterea de suctiune si implicit trauma asupra nasucului e mai mica decat daca ai trage tu cu gura. Verificat de mine pe propria piele. O tii in nas si o misti sus-jos pana cand simti ca se "urnesc" din loc mucisorii. Na, m-am exprimat mai plastic, sper sa intekegi ceva.

Ela nu-i place Ukai mobila, sau dc fuge? Pupici si sa se obisnuiasca mai repede. Lasa contul ca-l deblochezi maine

Schema de vaccinare asta cu 2.4.6 luni e veche de cand lumea, m-as mira sa o fi schimbat acum...n-am auzit nimic.

Joy ptr ce sunt plasturii aia? Ce rol au peste buric? Ca oricum trebuie facuta zilnic toaletarea..deci nu vad ideea

Gata, fug la pitica...vrea tati sa mearga la

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ela, dar ai luat pat din ala normal, l-ati defiintat pe ala de bebe?! Nu bagi si tu o poza cu mobila Ukai? Sa priceapa si neoruonu meu. Ca vreau si eu sa ii luam mobila lui Dimitrie si nu stiu stau in cumpana ca imi e frica sa nu cada din pat.

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

da mada nu-i place mobila ma gandesc ca poate din cauza culorii,ca este un maron inchis spre negru,sta 2 min la oglinzile de la sifonie si bate in usa sa o iei de acolo,pana ieri statea si cate o ora singurica

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ah, ca n-am raspuns la sondajul zilei:
baita - o zi da, una nu. dar se mai intampla sa-i facem si in fiecare zi. depinde cat de insistent e el pe langa cada si daca e tati disponibil (in sensul de a ajuns acasa inainte de a se culca ardeiu)

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Corapino ca vad ca inca bantui pe aici...DRUM BUN si DISTRACTIE PE CINSTE!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

sunt pe graba mare, intru doar sa va arat un articol interesant: http://www.gandul.info/articol_30444/copiii_vor_putea_merge_la_cresa_de_la_1_an.html

pupici

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

cuscra mobila nu este pt uka,mai tarziu pat pt ea acum in patut si vb sotului la cat se misca noaptea si la 10 ani o sa o adunam de pe jos

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Seara buna fetelor!

Sunt necajita rau, Alexia de sambata mi-a tot facut febra pana in 39 i-am dat nurofen, calpol...cand a facut 39 i-am dat nevralgin, am vorbit si cu pedi si mi-a zis sa vedem cum evolueaza, febra nu mai are de ieri in schimb are kk putacios rau de tot( eu am dat vina pe nurofen), iar azi mi-a vomat in jet plus kk moale...de unde trag eu concluzia ca are infectie-kk putacios rau+voma+lipsa pofta papa.
Maine dupa examenul meu merg cu ea la doctor, sigur trebuie sa ii dau antibiotic sa vedem ce spune, pana atunci o sa o bag pe regim.
Si acum va rog sa ma ajutati cu sugestii, unde pot face un coproparazitologic, unde sa cer trimitere? ( sincer nu am decat 10 lei in buzunar si nu stiu incotro sa merg)Va multumesc mult

Sanatate multa tuturor, in special mmicutului Nichita(anda nu vreau sa pun paie pe foc dar sa stii ca din pozele din GB am vazut ca nic a slabit multisor), referitor la operatie o sa ma interesez si te sun vineri.Si eu sunt pentru batista bb.

delia, felicitari sa ai sarcina usoara si bb sanatos si mancacios.
As vrea sa scriu mai mult dar mai am de invatat pentru maine, uf abia astept sa termin sesiunea asta ca sunt franta de oboseala.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput