Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

raport de cresa:
- fi-mea s-a asezat acasa pe olitza din proprie initiativa, s-a scremut, s-a ridicat si a strigat victorioasa "gata". ca n-a facut nimic, ca n-a stat mult, nu conteaza, fata a priceput asadar despre ce e vorba. nici nu si-a pus-o in cap. e drept ca peste vreo 2 minute s-a bagat in olitza, dar nu conteaza...
- mananca! azi a tabarat e mine cand ii dadeam lui andrei. doua lingurite ea, una andrei, cam asta era ritmul intr-un final si-a amintit si de san si a cerut.

gata, ma duc la nani. maine e zi de munca!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

roxialexia-coproparazitologic se face la budimex ,acolo l-a facut prietena mea,dar suna si tu la clinica aproapede tine si intreaba cu trimitere ar trebui sa fie gratuit

sanatate micutie si tie bafta

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Corap,drum bun si distractie placuta !!

Io fug la somn ca maine am ,,viata grea'' ,la 11 :00 echo ,apoi la spital ca naste prietena mea ,a chemat-o dr la 8:00 ,,sa-i provoace'' ,sper sa nasca repede ca la 17:40 avem programare la Medlife pt consultatie ,de la 1 martie pleaca dr in concediu si nu ne mai vede ,asa ca merem acum,deci maine s-ar putea sa nu intru ..
Va pup si somn usor!!!

Roxi ,eu i-am facut la Medlife dar daca ai trimitere tre sa fie gratis ,cere-i doctorei trimitere undeva aproape de tine ,intr-un spital eventual ..Sanatate Alexiei!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

venit azi bona, vazut, semi-placut, aproape angajat.
Doamne ajuta sa fie bine!

minusuri:
- vorbeste mult si cam tare;
- de profesie muncitoare, acum pensionara. nu ma deranjeaza ca a fost doar muncitoare, dar nu degaja la prima vedere prea mult intelect si mi-e ca n-o s-o invete pe fi-mea nici o poezie, daramite sa-i citeasca. nu ca n-ar sti, ci ca nu le-ar da prea mare importanta cantecelor si poeziilor pt copii. parerea mea la prima impresie. sper sa ma insel;
- a avut grija de copii de 2 ani, deci ceva mai mari decat Daria mea;
- a vorbit cu Daria numai pe un ton mieros, de un alint extrem, exagerat. daca asa o sa se poarte tot timpul, tre s-o atentionez sa vbeasca normal ca mie nu-mi place. poate a fost numai acum de inceput.
sau poate ca asta ascunde altceva: cand sunt io de fata, mielusel gretos, cand e singura cu Daria, ...vai de capul meu, nici nu vreau sa ma gandesc...asta m-a deranjat cel mai tare.
- nu cred ca-i place sa se joace, s-o antreneze pe Daria intr-un joc. I-a aratat fi-mea jucariile, cartile ei cu animale si nu prea a fost in ton bona. sper sa fi fost stanjeneala de inceput.
- a spus ca o ia pe Daria si pe la ea pe acasa...asaa tam-nesam in mijlocul discutiei. nu mi-a placut deloc, da' deloc ca am avut si un ton speriat drept raspuns.
E casatorita, sotul tot pensionar + 1 baiat care nu mi-am dat seama ce face, necasatorit.
A mai dres busuiocul, invitandu-ne si pe noi.
- s-a auto-invitat la frigiderul meu, zicand ca in 8 ore tre sa manance si ea ceva; dintr-o greseala a mea, cand i-am explicat ce si cum cu mancarea Dariei. I-am zis ca daca ii place ce gatesc io, sa se serveasca...ce era sa zic?!

plusuri:
- Dariei i-a placut; copila mea e de obicei fffoooarte retinuta cu strainii, dar asteia a inceput sa-i arate jucariile, sa-i explice ce si cum pe limba ei. o chema la joaca. maareee lucru la fi-mea.
- e recomandata de niste prieteni; a fost bona la cineva, mama a ramas iar insarcinata, deci sta din nou acasa si de aia nu a mai fost nevoie de bona. dar au rugat-o sa-i asptepte (asa a zis bona,
chipurile - putem verifica) pana se naste si al doilea copil si-o reangajeaza.
- nu e foarte batrana - 50 de ani - si e in putere.
- sta aproape de noi.
- de felul ei e buzoianca, deci afinitati cu sotul, oarescum asa...
- intuitia imi spune ca-i in regula si ca merita sa incercam.

Oricum o sa stau mai mult de o luna cu ea.
O angajez de la 1 martie si vreau sa ma intorc la serv. dupa Pasti.
maine e telefonul final.

bey, io am pove aici despre bona mea pt ca m-ati zapacit pe ziua de azi: io aveam morcovul in fund cat china de mare asteptand marele interviu, intru pe DC sa ma relaxez si ce-mi vaz ochii: povesti horror cu bone:)))relaj total si un rasad de morcovi in partea dorsala...

hai va pup si noapte buna.

Cu gandul la Nichita si la Alexia a lui Roxi sa se faca bine...

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Sarbatorile de iarna cu Daria
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare!!!

Mada , cum se simte dupa vaccin Miruna? Tinem pumnii sa fie bine!

Ela , vrem poze cu noua mobila. Ce ai facut, ai deblocat cardul?

Roxana , succes maine la examen, si multa sanatate Alexiei,

Corap , vacanta placuta si L multi ani! (sper sa nu gresesc, parca e ziua ta zilele astea)

CristinaH , succes maine in prima zi de munca! Sa intrii sa ne spui cum a fost.

Anda , eu nu ma pricep sa-ti dau sfaturi...nu am avut probleme si nu stiu pe nimeni care sa fi avut.Asa ca uram multa sanatate si sa treaca cu bine peste operatie!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, multa, multa sanatate puiutului tau, iar tie multa putere! Of, asa de rau imi pare ca treceti prin atatea...

Roxi, mii de pupici pentru Alexia mica. Poate e vreun virus la stomac... Sa ne tii la curent cu starea piticei.

Cami, si noi tot cam asa cu baita: o zi da, una nu.

Corap, drum bun si distractie placuta!

Mergi la inceput

fi-mea isi ia micul dejun... asa ca scriu si eu cu o mana.

melku, eu nu inteleg chestia cu autoinvitarea. adica cum? si daca tine post ce faci, gatesti special pt ea? vecina mea i-a zis ca isi poate gati la ea, dar ca ea nu-i va lasa nimic de mancare.
mie chestia asta mi se pare obraznicie.
la fel cum nu as accepta sa ia copilul la ea. bai nene, o platesti sa stea cu copilul, nu sa-si faca treaba cu copilul dupa ea! si baiatul ala neinsurat?! sta acasa?
mie mi se par totusi niste minusuri cam mari. cu tine in casa nu stiu cat va da arama pe fata, desi vad ca gandacel s-a lamurit, lavi la fel...

io vad ca ai mei copii n-au facut varicela, suntem in ziua 19 din 21... om fi scapat! asa ca ma apuc sa ma uit pe unde si cu cat gasesc varilixul, ca ne gaurim...

editez, ca mi-a umplut fi-ema ochii de lacrimi, acum, in prima zi de lucru!am vazut-o ca se screme.cand a terminat, a venit la mine, a batut cu palma im pampers si mi-a zis GATA. mai ca nu mi-a venit a crede, fata ma anunta ca a terminat. of doamne, acum incepe sa progreseze si eu n-o sa mai fiu cu ea! sunt fericita totusi, uite ca se simte "efectul secundar cresa".

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CRISTINA ce bine ca s-a acomodat Iris.
bravo ei.

ce-i ala VARILIX?? adica pt ce este??? ca nu stiu

MADAU nu stiu pt ce-s plasturii aia. adica or fi pt cicatrizarea mai repede....
de ex eu i-am dat lui vlad cu baneocin pudra la buricut- mi-a zis cineva ca asa se da - si lui ii supura apoi acolo.
poate pt chestii de astea, sau stii cand eram noi copii ne tineau bandajati la buric.
mama facea 13-14 cand vedea ca nu-l infas la buric si sta gol golut.
ca nu...ca trebuie pusa acolo compresa cu alcool sa se usuce!!! pai fomeie daca aia sta acolo uda, cum se usuca????

fug sa-mi fac si eu unghiile...sunt trezita de la 05:30

Joy 8+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!!!!

Intru si io pe fuga sa-mi iau pilula de forum anticonceptionala...!!!

Noi bine, Titi mai are ceva mucusori, dar ii ignor cu desavarsire. In scimb e DEZASTRUUUUU CAND NU FAC CEVA CE VREA EA/NU O LAS PE EA SA FACA CE VREA!!!Se tranteste cat e de lata pe spate - cu lovitura de cap aferenta daca nu o tin de mana sau ceva si se apuca de urlat...URASC chestia asta. Cred ca e mult prea devreme pentru ea, dar iata ca la noi a aparut acut de tot cam de 3-4 zile. Face treaba asta mai ales mie si lui Adila. La mama nu, pentru ca ea in pricipiu o cointerezeaza in tot ce face...Pe cand eu cateodata - a se citi des - nu am timp de toate prostiile ei...Tehnica mea e sa-i dau IGNORE, dar se pare ca nu e eficienta. Ceva solutii????

Rapid 2-3 raspunsuri, ca am citit pe mega-diagonala, de fapt doar mi-am aruncat ochii putin...

CristinaMH - super progrese la Iris. Ma bucur ca s-a adaptat asa de bine! Si noi anuntam de demult cand face coco, dar nu sta neam pe olitza. e drept ca nici nu ma chinui si nu o pun constant.

Joy + celelalte mamici cu bebelaci bolnaviori- sanatate infinita puiutilor!

Roxi- of, ce bad news! Bafta mare de tot la examen si tin pumnii stransi! Si tie si micutei Alexia, sa nu iasa ceva naspa la copro!

Anda77- am citit ceva ieri de Batista bebelusului, ca nu stii daca s-o iei sau nu...daca vrei, ti-o pot imprumuta. da-mi un telefon daca te hotarasti in acest sens. Pup poetului!

Tania- of...nasol cu bona ca ai ramas fara ea. dar e mai bine asa decat cu Che amarat! Bafta la gasit alta!

Cam atata...inapoi la contabilitate cu mmine. Cand se scola piticania o duc la mama si merg la biblioteca, asa ca nu mai intru pana maine! Pupici la toata !

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

joy, varilixul e vaccinul impotriva varicelei.

si gata, acum ma duc sa fac un dus, sa spal si copilu si plecam.

Mergi la inceput