Aspirante opimiste>20ani(56)
Raspunsuri - Pagina 18
BillyBilly spune:
Salutare fetele!! Va pup pe toate!!!
Sunt si eu pe aici!!
Olivia, multumesc pentru apel! N-am mai intrat pt. ca am vrut sa ma detasez, sa-mi reintru in normal, sa ma tratez de anexita si sa reiau practica mult mai optimista. Tot citind pe aici despre tot felul de intarzieri, probleme, deceptii ma implic emotional mult prea mult si risc sa dramatizez mai mult decat este cazul.
Cineva se plangea de dureri de spate, sangerare scurta mai devreme de cm, dureri in ovare, dureri de cap... la mine s-a chemat anexita. Nu-i grava, dar e bine sa nu o ai daca te pregatesti de sarcina pt. ca poate devia traseul ovulului catre ovar.
Eu cred ca tocmai mi-am incheiat perioada fertila, am prestat intensiv si speram sa se fi prins ceva.
Am avut si eu niste scurgeri transparente din sani, putin cat un ac de gamalie, am fost la endocrinolog si m-a pus sa-mi fac analiza de prolactina si altele ce tin de endocrinologie. Maine sper sa le ridic si sa aflu cum sta treaba.
Ce se intampla cu Biby???? Nu am mai vazut-o online pe aici de mult timp. Este in concediu??? BIBY, PE UNDE ESTI???
Intru zilele urmatoare sa va mai spun ce aflu in urma analizelor.
Distractie placuta de Valentines!
http://tt.lilypie.com/t9UBp2.png
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
MIKUTA4 spune:
Olivia iti multumesc ptr primire,adevarul este ca mise pare ca am gresit temp mea a crescut in ziua a 13 si 14 cu 36.7 si azi dimineata fiind a18zi am avut 36.5,te rog nu ride,dar chiar daca incerc de 4ani sa am un copil,de luna trecuta am inceput sa imi iau temp;deci dati seama ce dezastru sunt.Sa dea Dumnezeu la toate fetele care isi doresc acest binecuvintat.Si daca mai aveti ceva sa ma invatati in ceea ce priveste ovulatia sau temp va rog sa o faceti.Va doresc o seara placuta si cine stie poate sfintul dragostei ne va aduce ceea ce ne dorim
MS
danielle02 spune:
olivia, iubita
ce sa faca burtik mea?creste,ma mai supara cate o data dar trece repede si eu sunt fericita
taticul e asa fericit,mi-a adus ieri, ca nu mai avea rabdare,un buchet mare mare de trandafiri albi si rosii,plus azi dimineatza cand m-am trezit,in camera era plin de floricele de toate felurile,baloane colorate si ursuletzi de plus.
e asa de bucuros ma face sa plang cate o data!
te pupacesc,sper sa vina bebe si la voi toate repede repede
danielle 7+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
Olivia26 spune:
Dani, ce mult ma bucur ca esti asa fericita. M-ai emotionat. Ce frumos!!!
Billy, sa dea DD sa fie cu rezultat.
Mikutza ai grija sa o masori la aceeasi ora in fiecare zi, fara sa te dai jos din pat, pentru ca orice miscare poate influenta rezultatul. In plus e foarte important si mucusul cervical pe care ar trebui sa-l urmaresti pentru a detecta perioada fertila. Oricum, e bine sa prestezi macar o data la 2 zile si astfel se vor mari sansele sa vina bebe cat mai repede. Iti tin pumnii.
Va doresc o seara plina de dragoste!
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza
kory spune:
danielle - ce frumos, ma bucur mult ca esti fericita.Felicitari ptr. amandoi!
Mikuta - bine ai venit si iti doresc sedere cat mai scurta!
Billy - mai ai doua zile pana la testare, pe cand un test? iti tin pumnii!Si intr-adevar , Bibyrox nu a mai intrat pe la noi, ce o mai fii facut?
Eu sunt un pic suparata, ptr. ca am racit din nou, nu stiu de ce racesc asa de des.Astazi mi-am facut o urocultura si este gata abia marti, ce mult dureaza!Sper sa nu imi afecteze la prestat!
Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png[/img][/link]
aniast72 spune:
ioanara23, ma bucur ca iti foloseste programelul de ovulatie, iti tin pumnii ca luna asta sa fie chiar cu noroc. Hai, da-ne o veste buna.
aspirantele optimiste, va astept la Odisee, inca mai sunt locuri la septembrie - octombrie.
Andreea 11+
MIKUTA4 spune:
OLIVIA:mersi ptr informatii si asa o sa fac,si eu va tin pumni la toate.
KORY:vrei sa fi mai explicita "sedere cit mai scurta unde"?
MS
irlandeza spune:
Sedere cat mai scurta aici, la Aspirante, sa mergi cat mai repede la Odisee, acolo unde ajung cele care raman insarcinate.
sI BINE AI VENIT.
Noi 2 singurei
MIKUTA4 spune:
Sa ajungem cu toatele acolo,sa speram ca anul asta sa fie plin de nasteri,si sa nu mai povestim de ce tratamente mai facem,sau la ce medici am mai fost ci sa povestim de nazbitiile copiilor nostri.Ma intreb uneori ce se intimpla?Ca inainte nu existau atit de multe cazuri de infertilitate?
MS
irlandeza spune:
Poate existau , dar nu se vorbea atat ca acum. Si mediul inconjurator si mancarea erau mai sanatoase.
Noi 2 singurei