Aspirante opimiste>20ani(56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

am uitat sa va mai zic ceva: am niste mici intepaturi cam la nivelul buricului, altfel nu stiu sa explic. asta ma ingrijoreaza, tocmai de aceea mi-am facut o programare la medic. ultima data aveam toate analizele ok, in decembrie, am fost si la eco si totul a iesit perfect. nu mai stiu ce sa mai zic, decat ca maine voi strica un test, dupa care o sa mai vad unul vineri...
va pupacesc inca o data pe toate si va doresc o zi super, optimistele mele indragostite

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

CLAUDELU!ce faci iubita,mai ai putin si tu de numarat si sper sa si continui cu numaratul dar sa numeri saptamanile si sa te opresti undeva pe la 40,cand RAZVANEL o sa se bucure de surioara lui si voi de bebelina mult dorita.!
Hai fetelor pregatiti-va,aranjativa,faceti papik ptr o seara cat mai romantica care sa se lase cu bb-ik!

IOANAAAA,pe unde esti iubita?ne pregatesti vreo surpriza?

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irina, multumesc de gandurile bune draga mea! Poate plecam impreuna la odisee
Tu ce mai faci?

CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katja spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Katja eu sunt Ancadragoman si ptr prieteni sunt Anca,deci spune-mi Anca

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Scuze Anca pt ca ti-am scris alt nume dar aveam ochii atat de inlacrimati incat nu mai vedeam nimic. Si ziua inca nu s-a sfarsit... am sunat la restaurant si nu mai au mese!!!! Trebuie sa schimbam locatia! Uff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Fetelor la mine nimic nou ,aceleasi dureri de burtik dar uratii nu au venit nici azi(nici nu-i mai astept)! Sanii ma dor putin dar nu sunt mariti. Maine o sa-mi iau TB poate mai prind ceva curaj. CLAU Doamne ajuta sa vina fetita mai repede!!! IOANARA tin pumnii sa iasa II liniute. Eu nu am curaj sa-mi fac test Doar am patit-o de atatea ori!!! la toate si o seara cu multa dragoste ca vine si barza!!! KATJA hai nu fi trista ca va fi bine!!!

http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna ziua tuturor,eu sint noua pe aici,si as avea si eu o intrebare la voi desi azi ar fi trebuit sa am ovulatia,asta dupa calculele facute,dar temperatura mea azi mia arata 36.5,durerea intr-o parte o am,sinii ma dor ce poate sa insemne asta?Va multumesc anticipat si va doresc la toate citivreti

MS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

quote:
Originally posted by irina_stef
IOANAAAA,pe unde esti iubita?ne pregatesti vreo surpriza?

Ioana cred ca pregateste surpriza sotului.
Hai, Ioana, fa-ti un pic de timp si pentru noi ca ne e dor de tine.

Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu mi-a mers netul, fetelor!
Olivia, Irina va pupic mult! Intr-adevar, am pregatit totul pentru cina romantica din seara asta... Vad numai...! Am o dispozitie excelenta, ca am vazut si un film dragut pe HBO. Abia astept diseara...... a inceput si perioada fertila...

O seara placuta tuturor!

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.z spune:

fetelor vasa aveti o seara frumoasa si spor la, euacasa.
Anca sper ca ti-a trecut suparici pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

quote:
Originally posted by MIKUTA4

Buna ziua tuturor,eu sint noua pe aici,si as avea si eu o intrebare la voi desi azi ar fi trebuit sa am ovulatia,asta dupa calculele facute,dar temperatura mea azi mia arata 36.5,durerea intr-o parte o am,sinii ma dor ce poate sa insemne asta?Va multumesc anticipat si va doresc la toate citivreti

MS

Mikuta, bun venit pe . Stai linistita, ia si presteaza. Temperatura bazala creste imediat dupa ce are loc ovulatia, nu in ziua ovulatiei. Pana acum cat a fost TB? In ce zi esti, din cate?
Spor la si sa dea DD sa se intample minunea cat mai repede.

Teo
, ai ajuns la echo sa faci monitorizarea? Te asteptam cu vesti.

Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza

Mergi la inceput