Aspirante opimiste>20ani(56)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanara23 spune:
am uitat sa va mai zic ceva: am niste mici intepaturi cam la nivelul buricului, altfel nu stiu sa explic. asta ma ingrijoreaza, tocmai de aceea mi-am facut o programare la medic. ultima data aveam toate analizele ok, in decembrie, am fost si la eco si totul a iesit perfect. nu mai stiu ce sa mai zic, decat ca maine voi strica un test, dupa care o sa mai vad unul vineri...
va pupacesc inca o data pe toate si va doresc o zi super, optimistele mele indragostite
ioana
irina_stef spune:
CLAUDELU!ce faci iubita,mai ai putin si tu de numarat si sper sa si continui cu numaratul dar sa numeri saptamanile si sa te opresti undeva pe la 40,cand RAZVANEL o sa se bucure de surioara lui si voi de bebelina mult dorita.!
Hai fetelor pregatiti-va,aranjativa,faceti papik ptr o seara cat mai romantica care sa se lase cu bb-ik!
IOANAAAA,pe unde esti iubita?ne pregatesti vreo surpriza?
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
clauclau spune:
Irina, multumesc de gandurile bune draga mea! Poate plecam impreuna la odisee
Tu ce mai faci?
CLAU
astept surioara de Razvanel
http://tt.lilypie.com/pA1lp2.png
katja spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Katja eu sunt Ancadragoman si ptr prieteni sunt Anca,deci spune-mi Anca
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Scuze Anca pt ca ti-am scris alt nume dar aveam ochii atat de inlacrimati incat nu mai vedeam nimic. Si ziua inca nu s-a sfarsit... am sunat la restaurant si nu mai au mese!!!! Trebuie sa schimbam locatia! Uff!
winter spune:
Fetelor la mine nimic nou ,aceleasi dureri de burtik dar uratii nu au venit nici azi(nici nu-i mai astept)! Sanii ma dor putin dar nu sunt mariti. Maine o sa-mi iau TB poate mai prind ceva curaj. CLAU Doamne ajuta sa vina fetita mai repede!!! IOANARA tin pumnii sa iasa II liniute. Eu nu am curaj sa-mi fac test Doar am patit-o de atatea ori!!! la toate si o seara cu multa dragoste ca vine si barza!!! KATJA hai nu fi trista ca va fi bine!!!
http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"
MIKUTA4 spune:
Buna ziua tuturor,eu sint noua pe aici,si as avea si eu o intrebare la voi desi azi ar fi trebuit sa am ovulatia,asta dupa calculele facute,dar temperatura mea azi mia arata 36.5,durerea intr-o parte o am,sinii ma dor ce poate sa insemne asta?Va multumesc anticipat si va doresc la toate citivreti
MS
Olivia26 spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
IOANAAAA,pe unde esti iubita?ne pregatesti vreo surpriza?
Ioana cred ca pregateste surpriza sotului.
Hai, Ioana, fa-ti un pic de timp si pentru noi ca ne e dor de tine.
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza
numeioana spune:
Nu mi-a mers netul, fetelor!
Olivia, Irina va pupic mult! Intr-adevar, am pregatit totul pentru cina romantica din seara asta... Vad numai...! Am o dispozitie excelenta, ca am vazut si un film dragut pe HBO. Abia astept diseara...... a inceput si perioada fertila...
O seara placuta tuturor!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
alina.z spune:
fetelor vasa aveti o seara frumoasa si spor la, euacasa.
Anca sper ca ti-a trecut suparici pe mine.
Olivia26 spune:
quote:
Originally posted by MIKUTA4
Buna ziua tuturor,eu sint noua pe aici,si as avea si eu o intrebare la voi desi azi ar fi trebuit sa am ovulatia,asta dupa calculele facute,dar temperatura mea azi mia arata 36.5,durerea intr-o parte o am,sinii ma dor ce poate sa insemne asta?Va multumesc anticipat si va doresc la toate citivreti
MS
Mikuta, bun venit pe . Stai linistita, ia si presteaza. Temperatura bazala creste imediat dupa ce are loc ovulatia, nu in ziua ovulatiei. Pana acum cat a fost TB? In ce zi esti, din cate?
Spor la si sa dea DD sa se intample minunea cat mai repede.
Teo, ai ajuns la echo sa faci monitorizarea? Te asteptam cu vesti.
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza