***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 7
andradap spune:
Kay, rezidentiatul...de fapt anul de rezidentiat incepe la sfarsitul lui ianuarie...
De-aia am zis ca as fi prins doar 2-3 luni (eu eram optimista ca stau la servciu pana aproape de nastere: adik FEBRUARIE, MARTIE, APRILIE
)
Deci o sa reiau la anu' din februarie... Numai bine ca pana atunci va avea si BEBE o varsta RESPECTABILA (Doamne Ajuta!
)
Lilidana, bine-ai venit!!! Mie una imi cam faci pofta de SAPT. 33 de sarcina!!! ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Ce amuzanta ai fost KAY cu MUCOZITATILE!!!
Si cu 20 de litri... nu zic ca ar fi rau... doar sa incapa... si acum mai depinde si in cat timp vrei sa dai gata cantitatea asta!!! ![]()
Eu la vitamine ma refeream... si se pare ca erai pe punctul de-a lua mai multe!!!! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
pauly spune:
kay am prins facultatea de 5 ani, dar intentionam sa comasam anul 4 cu 5.iar despre examene , dau si in engleza si in romana.
iar despre raceala eu te incurajam pe tine , dar mi-o aparut si mie o jena in gat si o nara infundata..
asa ca am inceput si eu cu ceaiuri cu miere si lamaie.
23+
Riana Alessya
lbelciug spune:
Andrada, interpreteaza-mi si mie te rog rezultatele la analize (daca stii):
- toxoplasma Ig G-Axsym - 2.20 UI/ML
- toxoplasma Ig M-Axsym - 0.3
- CMV(Citomegalovirus)Ig G-Axsym 66 UI/ML
- CMV(Citomegalovirus)Ig M-Axsym 0.17
- Rubeola Ac IgG-anticorpi antirubela Ig G-Axsym : 63.10
- Rubeola Ac IgG-anticorpi antirubela Ig M-Axsym : 0.13
Merci mult.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
andradap spune:
Liviana... sper ca nu ai postat de mult mesajul... Am fost si eu la BAITZA!!!
Ce pot sa-ti spun CLAR este ca in prezent NU ai nici-una din cele trei boli.
In schimb, ai avut RUBEOLA si infectie cu CMV.
La toxoplasma as zice ca nu ai nici in prezent infectie si nici nu ai avut!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Acum sa va explic SMECHERIA ASTA...
IgG sunt pozitivate (adica au valori crescute mult) DACA AI AVUT INFECTIA
IgM sunt pozitivate daca ai in prezent infectia...
Asadar pentru cineva cu IgG POZITIV (adik valori mari) si IgM negativ (adik valori care tind spre 0) se poate spune ca a a avut contact cu infectia respectiva dar ca nu mai er in prezent boala!!!
In cazul in care si IgG si IgM sunt NEGATIVE (adik valori mici, care tinde spre 0) asta inseamna ca persoana nu a contactat NICIOADATA boala respectiva (si deci nu o are nici in prezent!)
Acum daca va uitati pe analizele voastre sa-mi spuneti daca am dreptate!!! ![]()
PS: Dau o fuga pana afara.. .ca mi s-a cam facut POFTA RAU de CHIPSURI!!! Si eu cica nu am pofte!!! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
ancamari spune:
Am nevoie de un sfat de la voi. Ieri am aflat ca una din colegele mele de birou este in spital cu una din fetitele ei care are scarlatina. Cealalta fetita + o verisoara sunt si ele bolnave. In cazul in care colega mea vine luni la birou credeti ca poate sa fie inca purtatoare a acestei boli? Care sunt riscurile pt mine acum? Nici nu am apucat sa-mi fac inca analiza pt streptococ beta-hemolitic dar nu cred ca am asa ceva. Nici eu si nici nimeni din familia mea nu am avut scarlatina. Am citi pe net ca e singura boala infectioasa care se trateaza cu antibiotice de genul penicilinei, ceea ce noi nu avem voie acum.
Anca, 26s+
Andrei Cristian
kay spune:
am glumit andrada...
nu luam vitamina C... era din ciclul "20 litrii". nici aia nu sunt chiar 20... pana acum e 1 singur si amarat !
off, pauly... da-i cu ceai, acum ne vaitam amandoua ! fetelor, bagati ceai sa n-ajungeti ca mine !
acum chiar ca o sa iau ... o pastiluta !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
dianalaura spune:
salutare fetelor!
am revenit si eu de la ecografie, eram programata pt ora 4, insa s-au cam decalat si am intrat abia pe la 18...Mi-a placut mult la 3D, chiar daca nu am vazut ca lumea..la dr unde fac 2d are pus un monitor deasupra patului mamicii, undeva la picioare, si vezi bine imaginile, aici insa trebuia sa stau un pic incordata ca sa vad ceva pe monitorul doctorului....oricum, mi-a facut o multime de masuratori, toate sunt bune...are cam 740-790 de grame, deci este in grafic..am vazut ca la 26 sapt era trecut 760 de grame...Stefanutul meu a ramas tot baietel, a fost hazliu ca am dus-o si pe mama cu mine, ca din poze cica ea nu pricepe nimic, si la un moment dat zice doctorul uite aici scrotul, si aici penisul...la care mama: unde, ca eu nu vad nimic...uite aici, zice doctorul, uite, are penisul de 7 mm, nu ca asta ar avea vreo importanta...Ce ti-e si cu barbatii astia, si-o masoara inca din pantecul mamei 
Stefy al meu era pozitionat acum cu caputul in jos si avea 154 batai de inimioara pe minut...l-am intrebat pe doctor daca va ramane asa, eu stiind ca de prin luna a 7 se pregateste copilasul de nastere si se pozitioneaza cu capul in jos. Mi-a spus ca mai mult ca sigur se va ma roti....era asa de scumpic cum tinea pumnul strans, apoi il desfacea...de zici ca ne ameninta..las ca va arat eu voua...Mama a fost foarte impresionata si de faptul ca i-a vazut inimioara, si se vedeau clar cele 4 compartimente...
Am intrebat si de IR si de placenta, si mi-a zis ca sunt normale pt varsta asta a sarcinii...
Iar dupa o jumate de ora dupa ce am venit acasa, a ajuns si sotul meu, care m-a surprins din nou..a venit cu un buchet superb de trandafiri...preferatii mei...a venit valentinul mai repede....
dia 25+
Stefan
bebe
poze
dianalaura spune:
ce uituca sunt...
pauly si kay, felicitari pt examene!
vas, imi place mult numele ales de tine pt fetita..
Acum incep si eu sa gust din "bucuriile" sarcinii..cam de aseara m-au apucat arsurile..si azi la fel, mi-au mai trecut, acum parca iar ma incearca...ce sa-i faci, nu pot trece printr-o sarcina asa usor, fara sa imi dau seama...
dia 25+
Stefan
bebe
poze