***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Kay - nu vreau nici la Elias deoarece am inteles ca e aceeasi problema cu prematurii (nu sunt bine dotati). Si eu am aceesi problema ca Andrada...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pai atunci incearca la medicul andradei. la Giulesti. Stie andrada ce stie !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Kay, deja ia-i luat hainute lui Sosonica?Dulci foc!Mai ales rochita alba!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Mai fetelor citind la nasterea unei stele(ca stiti ca sunt in cautare de doctor)an dat la pagina 45/56 un caz dureros si anume msemcucare a pierdut o sarcina la 37 de saptamani(baietel)din cauza prostiei doctorilor din Iasi care nu si-au dat seama ca baietelul avea cordonul infasurat la piciorus si nu ia mai batut inimioara, va dati seama ce a fost in sufletul lui msemcu????si culmea inainte cu cateva ore il simtise cum dadea cu piciorusele in burtica lui mami.Dar vedeti ca exista un d-zeu?acum ia dat 3 odata.
Mari sa stii ca iti tin pumnii si iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si dusa cu brio pana la capatsi iti daruiesc din tot sufletul o

Paula28+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

a fost mama plecata la bruxelles si paris si a luat cateva.. aseara o luasem razna rau... am intrat pe niste site-uri cu hainute si vroiam sa comand tot ce vedeam... pe la 11 noaptea incepusem cu... "si biberoanele de la Dior.. sunt asa dragute... nuuu??? macar rochita???" bine ca mi-am revenit ! ce-i drept Alex si-a luat toate cardurile cu el azi !!! ii e frica, stiu eu ! ca stand acasa si avand magazinul la colt, cine stie cu ce gaura in cont se trezea ! si ma duc sa ascund pralinele ca salivez !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gata...am revenit!!!

Mica ma bucur ca totul este OK... ti-am spus ca val. pe care o ai tu la trigliceride nu este asa mare!!!

dideip, vad ca ti s-a raspuns cu GIULESTIUL si cu doctorita... Initial tot la Giulesti mergeam, la un dr. care fusese asistentul meu la grupa... cu care faceam stagiul... dar mai apoi s-a mai interesat mama si desi nu am ce sa-i reprosez primului dr. am hotart sa merg pe mana mamei (care mai avusese o data noroc cu Dr. Pop...stii povestea) deci am ales sa merg la Cezara Bucur. Ce-i drept, la mama pe sectie vin foarte multi copii (dar nu o zic ca sa va sperii) cu sechele neuromotorii provocate la nastere... Si mama mi-a zis ca si de la GIULESTi vin cativa, in schimb si-aduce bine aminte ca de la doctorita asta nu a avut nici-un caz . Va dati seama ca m-a motivat suficient lucrul asta!!!

Si asa cum am mai spu si vad ca nu sunt singur care spune asa, pentru mine cel mai important este medicul si dotarea spitalului (vezi EUROCLINIC: degeaba conditii regesti daca nu au cum sa se ocupe si de eventualele probleme ), asa ca EIMOTTO, te saftuiesc sa mergi oriunde ar fi acel DR. bun in care ai tu incredere...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ooof...pana am scris eu mesajul...voi hop ati mai umplut o pagina!!!

Cristinamaria... am zis ca in sarcina e voie (stii ca vorbeau fetele ca au mancat capsuni... chiar si eu am zis ca am mancat)... Nu e voie la copilul pana intr-un an! Si ziceam ca mie mi-a dat mama saraca, miloasa... si m-am alergizat. In timpul alaptarii nu e bine sa mancam orice pt. ca ORICE mancam trece in laptele copilului. De aceea trebuie evitate bauturile acidulate, varza, etc... ca dup-aia o dam in colici... (NU NOI , copiii) Si aici imi vor putea da dreptate mamicile care sunt la BB2

Kay, vaaaaaaaaaai CE RUSINOS!!!!
Eu chiar de azi mi-am propus sa renunt la orice DULCE (prajitura, ciocolata,etc) makr pana fac analizele de sange...

eimotto, la Elias nu este bine dotat (am zis eu asa mai devreme) dar cred ca m-am exprimat gresit... De fapt au foarte putine locuri la sectia prematuri... si ideea este sa nu se nimereasca sa fie prea multi in per. respectiva si sa nu aibe ce sa faca... Asa, aparatura au, dar nu suficienta pentru n copii prematuri... intelegi?

Ooooooooooof... Ce m-ai mai intristat cu msemcu Lasa... sa-i dea D-zeu sanatate acum ei si celor 3 fetite... sa se bucure de ele...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

kay, e adevarat ca fetele au zis ca din saptamana 19 incepe luna a cincea, dar asta inseamana ca ai incheiat 4 luni si incepi: 4 luni si o saptamana, 4 luni si doua,... si tot asa. in saptamana 23 poti spune ca ai incheiat 5 luni. in fine, fiecare isi tine evidentia proprie, bebe sa fie sanatos

legat de doctori sper sa nu avem surprize , sa alegem spitalul pentru ca sunt ei acolo, si sa se dea "loviti" cand e sa vina la nastere, daca cade noaptea sau in weekend; mie mi-e un pic teama ca din iunie incep concediile de vara. apropo de euroclinic, au un pasaj direct catre spitalul floreasca, in caz de orice fel de urgenta.

Andreea 21+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna la burtici...

nu am mai scris de o vreme, sunt tare suparata. de o vreme incoace am tensiunea mare, 15 cu 8 (eu care mereu am fost hipotensiva) si niste dureri de cap ingrozitoare. mi-e si frica sa il sun pe medic, am citit pe net de preeclampsie si deja sunt terminata. sper sa imi fac curaj sa vorbesc cu el, sa vedem ce tratament imi propune. sau poate ma sperii degeaba, or fi doar coincidente? voua vi s-a intamplat sa aveti tensiunea mare?

pupici

22+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

msemcu,ti-am trimis un mesaj privat!

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput