***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 28
Madi spune:
Buna burtici!!
Va rog sa imi tineti si mie azi pumnii ca ma duc la doc sa imi interpreteze ecografia!
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
andradap spune:
addinel, bine-ai revenit la Odisee... imi pare rau ca ne dai astfel de vesti... Vorbeste cu medicul tau, pentru ca o tensiune mare nu iti face bine nici tie si nici puiului tau... Nu vreau sa te sperii dar poate fi Foarte periculoasa, daca nu o tii in frau. Pentru inceput incearca sa eviti sarea, prajelile, etc si sa bei muuuulte muuulte lichide! Dar cauta-l pe dr.-ul tau de urgentza si vezi ce-ti zice BAFTA MULTA
Alyna24, ti-am trecut numele... Foarte Frumoasa alegere... Si DAVID si ANDREAS sunt frumoase!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
BAFTA MUUULTA MADI!!!! Sa ne dai vesti FOARTE BUNE!!! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
eu nu mai inteleg nimic... 20 sapt nu inseamna 5 luni fix? adica inceputul lunii a 5-a? offf
ca nu mai inteleg nimic cu lunile astea !!! imi explica si mie cineva?
p.s. da sa explicati ca la prosti, ca n-am inteles nimic pana acum din imparteala pe luni !!!
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
ileana_marius spune:
eimotto mie mi-a fost recomandat, daca merg in Ro, spitalul CFR2. Am inteles ca este un spital curat si dri (doctorite de fapt) buni. Si dr. Cezara Bucur am inteles ca e buna, cumnata mea a fost la ea.
Legat de batista bebelusului si eu cu sora mea am fost ingrozite cand am vazut aparatul conectat la aspirator la unul din targurile Babyexpo, desi nu tragea f tare cum ne imaginam noi. Nepotelul meu a tot avut probleme dupa nastere si sora mea a incercat toate pompitele posibile si nu au fost bune de nimic, pana la urma a fost nevoita sa incerce si "batista" de care a fost f multumita (doar aspiratorul face ceva zgomot). Cel mai bine e sa nu ai nevoie.
Vad ca tot se vorbeste de nastere, eu am deja programata cezariana pe 26 aprilie. Am facut si analizele pt glicemie, tiroida si Hb si sunt bune. Ma speriasem si eu cu glicemia pt ca mi-a spus ca bb e cam maricel (eu sunt oricum
pt ca nu am apucat sa slabesc dupa sarcina trecuta), la 27s avea 1,2kg. Am vazut pe aici ca mai este cineva care are fetita tot de 1,2 la 27s asa ca m-am mai linistit.
Despre
nu am nici o problema cu pozitiile si nici cu somnul, care a fost ingrozitor la prima sarcina.
Ileana
28+
my baby
addinel spune:
quote:
Originally posted by andradap
addinel, bine-ai revenit la Odisee... imi pare rau ca ne dai astfel de vesti... Vorbeste cu medicul tau, pentru ca o tensiune mare nu iti face bine nici tie si nici puiului tau... Nu vreau sa te sperii dar poate fi Foarte periculoasa, daca nu o tii in frau. Pentru inceput incearca sa eviti sarea, prajelile, etc si sa bei muuuulte muuulte lichide! Dar cauta-l pe dr.-ul tau de urgentza si vezi ce-ti zice BAFTA MULTA
Alyna24, ti-am trecut numele... Foarte Frumoasa alegere... Si DAVID si ANDREAS sunt frumoase!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada27+ cu
Antonio
am sa il sun astazi. ciudat este ca nu mananc sarat si nici prajeli iar lichide de cand ma stiu beau cel putin 3l/zi. sa-mi tineti pumnii.
22+"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
andradap spune:
Kay, nu stiu ce sa-ti zic... difera de la carte la carte... Dar hai sa-ti zic cum zic medicii:
1- 5 sapt = luna 1
6- 9 sapt = luna 2
10-14 sapt = luna 3
15-18 sapt = luna 4
19-22 sapt = luna 5
23-26 sapt = luna 6
27-32 sapt = luna 7
33-36 sapt = luna 8
37-40 sapt = luna 9
ileana_marius, sa inteleg ca e posibil sa fii printre prima din grupul nostru care o sa nasca???
Bine-ai revenit la odisee si te asteptam mai des, de-acum!!! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
Madi spune:
Addinelsi eu zic sa vorbesti cat mai curand cu medicul tau. Eu stiu ca cu tensiunea mare nu e de glumit in sarcina, si cu cat il suni mai repede cu atat rezolvi problema mai repede, daca e vreo problema. Multa bafta, sa auzim de bine!
Multumesc mult Adrada, sper sa fie vesti bune..dar deja tremur...
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
andradap spune:
Madi, de cand nu ai mai fost la dr.?
Sau.... pt ce iti faci griji???
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
deci duopa graficul meu elaborat bazat pe datele andradei am 4 luni si jumatate... am regresat o luna... 

oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara