***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Haideti ca nici eu nu mai inteleg nimic din impartirea pe luni. Conform la ce a scris Andrada as fi in luna a 7-a (desi mi se par cam multe saptamani in luna a 7). Eu am insa o carte acasa, "cartea viitoarei mamici", conform careia as fi in luna a 6 (incepand cu saptamana 26 - de unde am facut eu 26-2 =24/4 = 6 daca intelegeti ceva) si luna 7 din saptamana 30 parca. Nu sunt sigura cu saptamana 30 luna 7 dar ma uit acasa in carte si va zic...Oricum pana acum am vazut mai multe variante referitoare la impartirea asta pe luni...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hai ca asta e record ! 1 capitol in o zi si ceva !!! credeti ca ne premiaza astia la sfarsitul Odiseei ?

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

KAy... nu ai regresat o luna!!!! Daca ai implinit 4 luni si 1/2, asta inseamna ca esti in luna a 5-a

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Madi.... una e sa zici "sunt in luna x" si alta e sa zici "am x luni si nu stiu cate zile sau sapt." Intelegi??? Cum sa fii abia de la 30 de sapt. in luna a 7-a??? Pai daca luna 7 incepe abia la 30 de sapt.... raman doar 10 sapt. pentru 3 luni (luna 7, luna 8 si luna 9)??? Acum intelegi?

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

ileana_marius bine ai revenit printre noi si la mai multe amanunte despre bebelinul tau
Madi bafta la interpretare echo, sa vii cu vesti bune.
Am o prietena care astepta sa nasca(este in 37 de saptamani dar nu crede ca mai ajunge pana sambata)si spunea ca pana ieri mergea pe jos foarte lejer, dar incepand de azi nici din pat nu se mai poate da jos, bebe sa lasat jos de tot asa ca astepta in orice moment.
Kay stai linistita nu te alarma cu saptamanile astea cand vei avea burtica mare si o sa obosesti imediat si nu vei mai putea sa te apleci, si multe altele vei vrea sa mai fi ca acum. Daca nu ma crezi iti pot da numarul de tel al prietenei mele si te va lamuri ea cum este cu sarcina in ultima luna.uite de la mine pentru tine un

Paula28+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Plus de-asta daca luna a 7-a incepe cu sapt. 30...EU imi tai gatu'!!!! Pai ce??? Ar insemna ca inca sunt in luna a 6-a!!! Si nu vreau!!!

PS: Eu caut sa ma apropii cat mai mult de luna a noua si tu pui sare pe rana???

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

nu mai inteleg nimic ... nu-mi mai explica andrada, ca mai rau ma afund... daca o sa ma mai intrebe cineva zic ca nu stiu cate luni am ! 21 da saptamani si sa imparta ei la 4 cum vor !

totusi, e ca la scoala? daca luam 9.50 si imi trecea in catalog 10??? cam asa si cu 4 luni si 1/2 ?
of ce chin si cu lunile astea !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Kay, mai poti calcula astfel: ai DPN-ul pe data X...deci pe fiecare luna cand este data x (x februarie, x martie, x aprilie... etc) mai implinesti o luna... poti s-o iei si asa...

Intelegi???

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Fetelor, in ritmul in care scriem... clar am batut recordul cu deschiderea unui nou capitol...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

eu propun sa renuntam la luni ! fiecare declara ca e in luna in care vrea sa fie si poate sa tina cat vrem noi ! daca andrada vrea sa fie in luna a 7-a, pai in luna a 7-a e ! cine poate s-o opreasca ? si poate sa fie in luna a 7-a cat vrea ea ! eu sunt in luna a 5-a si o s-o tin asa pana ma satur si trec in luna a 6-a... si asa pana ne hotaram sa nastem !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput