***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 26
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by eimotto
AAAAAAAAA - ce ma fac, ce ma fac, eu unde sa nasc? E clar ca eu o sa ma imbolnavesc in spital. De pe acum nu sunt eu prea intreaga la cap... Nici nu stiu, sa mai caut si alt medic, sa nu mai caut... deja am cheltuit de sambata pana astazi cu doctori, analize si medicamente 12 mil...
ma apuc sa joc la loto, ca poate castig 25oo de euro ca sa nasc la euroclinic
Mamica de Iulia (06.02.2004) si27+
Nu mai fii suparici

!Toate se vor rezolva!tu stii cel mai bine ce ai de facut!Si cu spitalul.....m-am convins si eu ieri ca mai degraba te imbolnavesti dc stai acolo!Ieri mi s-a facut rau la polizu dupa ce am vazut cum ii scotea firele unei tipe(sange, perfuzie, injesctii, clisma).....de toate i-au facut!Si a mai si tipat dr la ea sa nu se mai incodeze, sa stea relaxata!Pai cum draq sa stai?
Pe mana dr-lor suntem!Asta e!
Curaj!
27+Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Dianalaura, ti-am vazut burtica! Ce ati crescut
Eimotto, nu mai plinge, nu te mai necaji, ai destule pe cap! Sa nu-ti zic ca aici costa 4000 de euro nasterea, si tot pe atit te ajung controalele dinainte, si ca in Japonia nasterea nu e "conditie medicala" asa ca nu acoperita de asigurare...Dar ce poti sa faci? Las' ca trecem si peste asta!
Mica, bravo ca tot e bine, mai ramine sa sarbatoriti de Valentine's...cu asa epilat (vad ca te-ai hotarit)...ummmmmmm!
Kay, "cartile" mai zic: femeia deasupra, from behind, sau stati pe o parte amindoi, fata in fata. Nu pot sa-ti desenez, dar ai tu imaginatie![]()
Eu ma duc sa ma prefac ca mi-e somn ...Sau poate iar m'apuc de gatit orez cu lapte![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Iubita, daca cei 2 stau fata in fata
s-ar putea se le fie cam incomod din cauza burticutei!Eu asa zic!Cu practica stau prost in mom asta
dar pe mine deja ma incomodeaza burtik si cand stau acum sa va scriu la birou!Pe voi , nu?
27+Alyna
mica0307 spune:
Alyna si Eimotto eu zic ca cel mai bine sa va alegeti un dr bun in care sa aveti incredere. Spitalul conteaza mai putin, in conditiile in care majoritatea de la noi sunt varza. Eu o sa nasc la Pantelimon, toata lumea se stranba cand aude da pe mine nu ma intereseaza. Eu am incredere in dr meu si merg dupa ea oriunde.
Mica
26+
Maya Alexandra
Poze
eimotto spune:
Problema mea este ca eu nu stiu ce sa fac. Sa merg pe mana acestui medic (pe care desi l-am vazut decat o data mi s-a parut profesionist) si sa nasc intr-un spital varza. Sau sa mai caut altceva...
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
27+
Alyna24 spune:
Mica, ai dreptate!
Desi spitalul lasa de dorit(Polizu), am incredere in dr mea asa ca ....voi merge cu ea inainte oricum!
Eimotto, eu zic sa mergi la dr care iti inspira incredere cum a zis si Mica!Eu asa fac in pofida spitalului deplorabil!
27+
Alyna
cristinamaria spune:
Eimotto eu de obicei ma bazez foarte tare pe feeling... asa mi-am ales si dr pe care-l am! Pe de alta parte ma bucur ca e in Municipal! Cred ca nu m-as fi dus dupa el in Giulesti! In Caritas n-am fost deci nu stiu ce sa-ti zic! Tu ai primit recomandari bune despre acest doctor??
Alesh bine ai venit la noi! Te asteptam cu datele tale!
Andrada n-am inteles eu bine.... nu-s indicate in sarcina capsunile?? Eu am tot mancat zilele astea!!
cristina
28+
dideip spune:
Cristina iti raspund eu in locul Andradei, capsunile sunt bune acum pana sa nasti dar dupa aceea nu este bine sa ii dai copilului pana la un an nici o gura mica dintr-o capsuna, asa ca mananca acum cat mai poti. Stiu ca sora mea cat a alaptat bebelul nu a mancat capsuni ca nu stiu ce probleme se fac la alaptat, asa mi-a zis ea.
Paula
28+
poze
poze bebe
Alyna24 spune:
Am uitat sa va spun:cred ca numele lui bebe va fi DAVID ANDREAS!Asa ca deocamdata treceti-ma cu el pe listuta!Sper sa ramana asta!Eu vreau David si puyu vrea Andreas!
27+
Alyna
kay spune:
pai... Soby... 4 inmultit cu 5 fac 20... iar fetele au zis ca de la sapt 19 incepe luna a 5-a... asa ca am zis si io 21sapt = 5 luni jumate !!! in nici un acz n-are cum sa fie 4 luni jumate... asta a fost la 4*4+2, adica la 18 sapt !
multumesc de sfaturile legate de
... dar se pare ca nu se vor aplica azi... pt ca azi... "JOACA BAIETII !!!" (dinamo) si cand joaca baietii nimic nu mai exista (doar fata lui)... cum noi oricum nu sarbatorim Valentine`s (niciodata n-am sarbatorit asa ceva...), si Alex are repetitii si diseara la insistentele Corinei Danila o sa mearga la ea in emisiune.... si pe urma baietii... deci, Oana, maine ! nu-i nimic, ca oricum ma simteam putin rau... si Sosnica da in zona colului... asa ca si maine e o zi pt huta !
emiotto
am ras cu spitalul !!! eu zic sa incerci si la elias ! ca n-ai nimic de pierdut ! incearca la Tutunaru si daca vrei poti sa mergi la spital, cu toate ca nu e foarte scump nici la cabinet !
mica, ma bucur ca bebe e bine !
alyna24, sa stii ca nu esti singura mamica zapacita care-si trezeste bebe din somn ! si eu si pauly tot asa am facut !
andrada, sa stii ca am cedat in fata unei jumatati de pralina... mi-e rusine !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Alyna24 spune:
Fetelor, in partea stanga pe forum exista un filmulet despre utilizarea batistei bebelusului!L-ati vazut?Nu e asa de infricosator insa.....cu aspiratorul?Mi se pare ciudat rau!
Uitati-va daca nu la-ti vazut!
27+
Alyna