FETELE FANTASTICE (10)
Raspunsuri - Pagina 8

cicina spune:
Arinna, n-am nimic dacat, lombosciatica, ernie de disc si discopatie lombara, adica toate trei la mijloc. Asa ca trai pe vatrai.
Pufule, da mama se poate ca pana la varsta pe care o ai sa nu fii avut astenii de primavara, dar cum mai e pe la voi, cand va luati? Asa, ca sa nu mai treaca viata pe langa tine fara rost.
Vio, poate ca si Arinna ca si la mine, nu conteaza numai varsta, poete e ceva defect de fabricatie , sau ca mi-am adus aminte de ce zicea lumea la tara de cele care nu au copii, ca e " stearpa"--- uuuaaa, ce urat cuvant foloseau...
Ana, mai fata Luana le ia pe toate? Ce noroc ai cu mustata ca-ti tine locul. Timpul pe litoral cum era?

arinna spune:
Cici, eu nu incerc decat din noiembrie,am folosit prezervative de 15 ani Am fibroame , abia am scapat cu uterul nescos si sa raman sau sa il mai si nasc(la termen) ar fi o minune...Cu oasele stau rau, am artrita.Migrene la "creier" si altele...ma opresc aici...ca ar fi lista prea lunga
Aelita, chiar ca e greu, primul, an, prima iarna...Multumesc pentru incurajari :)
Ana, asa am patit si eu,anul trecut, tot suparata am venit din "provincie"...Imi pare rau ca fetitza iar e bolnava.
Puf, asa sunt si eu, insa cunsoc motivele...(in special sanatatea)
Vio, ce simpatic e baietzelul, bine ca e sanatos si destept!

ken spune:
PT TOATE FETELE DE 1 MARTIE.AM revenit dar se pare ca pe aici toata lumea are numai vesti proaste.FETELOR reveniti-va va rog caci avem nevoie de voi sanatoase.

violeta69 spune:
fetelor,are dreptate ken...mai optimiste!
vine primavara!
si de la mine cate un martisor
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

nanami spune:
si o primavara frumoasa si din partea mea
si eu sunt intr-o melancolie , la fel ca puf, nu am chef de nik , nu mai vreau nik. si mi-e f. dor de mama, de casa, vreau acasa.....
va pupacesc asa rand , si numai bine va doresc alaturi de cei dragi
***grupul fetelor fantastice***

arinna spune:
Nanami, ma pocneste si pe mine uneori, nu neparat de mama,de una alta, dar cand stiu cum era inainte sa plec, cel putin in Bucuresti ca acolo mi-am facut veacul....aici ma enerveaza ca mai am pana sa inteleg tot si sa vorbesc fluent si ma simt ca-n cusca din cauza asta....vine ea primavara, se lungeste ziua,o sa vedem totul cu alti ochi...
Va pup si eu si va doresc o primavara minunata!

cicina spune:
Vine, vine primavara
se asterne-n toata tara
floricele pe campii
hai sa le-adunam copii.
Mai, a-ti vazut ca va da lectii Ken la moral?
Arinna, eu nu stiu cum e aia cu prezervativ, n-am folosit niciodata. Cand eram tanara, am pacatuit si acu ( nu mai zic cuvantul ala ca ma bate Vio) m-a iertat D.
Sus mandrelor, cate martisoare a-ti primit? Eu unul, restul virtuale.

violeta69 spune:
quote:
Originally posted by cicina
Cand eram tanara, am pacatuit si acu ( nu mai zic cuvantul ala ca ma bate Vio) m-a iertat D.

pazea ca vine

yo am primit un martisor fain de la fi-meu....o inimiara mare ,ca o gentuta,pe care era lipita o alta inimioara decupata din ceva cu floricele si in gentuta asata(din carton colorat) era o felicitare pe care mai erau lipite vreo doua actiplduri,un martisor si o foicica in care ar fi trebuir sa scrie "mami,mama"....lui nu-i iesise

au muncit copii cred ca toata saptamana sa faca acest cadou....
de asta nici n-a vrut sa ramana acasa ieri,ca avea treaba sa-mi dea cadoul,basca ca m-a pus sa cumpar martisoare pt fetele lui....

asa si cand a venit acasa a inceput sa desfaca cadoul(initial nu mai stia unde l-a pus,prin care clasa l-a lasat,noroc ca i-a zis una din doamne ca au mai fost si in calsa cea mica si poate e acolo...si acolo era!!),deci a inceput descompunerea....
martisorul care era o scoica parca i-ar fi placut lui,ca nu e de la amrea asta e de la o alta mare

asa ca pana la urma am mai ramas cu ceva...cu hartia pe care ar fi trebuit sa scrie mami si cu gentuta de cartom pe care scrie ca e de la Mihnea....

seara a venit si taica-su cu 5 garoafe rosii....si i-am zis ca inca n-am murit

iar azi am primit de la colegi cateva martisoare dragute pe care am sa le du copilului sa mai dea la gradi....
o zi buna va doresc la toate

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

cicina spune:
Hai mai Vio ca esti prea pretentioasa, de garoafe. Rau ca nu ia, rau ca ia, intentia conteaza.
Si Mihnea e de vis, nu fii soacra.

Dandush spune:
LA MULTI ANI ! pentru scumpa noastra NANAMI (cu putina intarziere).
Te pup dulce si din partea picilor si iti dorim tot ce e mai frumos pe lume . Scuza intarzierea ,planuiam sa te sun si n-am mai reusit ca am plecat din localitate si am ajuns destul de tarziu acasa . Te iubesc ,oricum si m-am gandit la tine toata ziua ieri.
Fetelor, va doresc o primavara insorita si sper ca astenia sa nu va dea prea multa bataie de cap. Noi ne pregatim de toamna (noroc ca nu-i friguroasa).
Aelita ...cum te descurci cu puiu' cel mic?? inca nu-si tine capshoru' ,nu?? ce dulce tre' sa fie
Am fugit ...ma asteapta trupa echipata de plecare.
*grupul fetelor fantastice *