FETELE FANTASTICE (10)
Raspunsuri - Pagina 9

nanami spune:
multumesc mult pt. urari
a mai trecu un an si am mai imbatranit
eu sunt racita rau , abia ma tin pe picioare , asa ca nu ma mai intind la vorba .
va pup pe toate , si numai bine
***grupul fetelor fantastice***

violeta69 spune:
La multi ani NANAMI!!!
tot ce-ti doresti sa ai parte si mai ales sa fii sanatoasa!
si pt dana + o toamna frumoasa....+
pt pitici!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

puf13 spune:
LA multi ani nanami!
Scuzati fetelor ca nu ma intind la vorba, dar sunt si mai nacajita ca saptamana trecuta...cica m-am apucat sa fac ordine acasa si sa repar/schimb ceva tevi care nu functionau cum trebuie si in afara de harababura crunta pe care am desavarsit-o am comis si o inundatie...sunt o varza...
votati si soldateii mei:
http://85.9.7.2/recruteaza.php?utilizator=2b275f1c00

nanami spune:
am intrat doar sa va salut si sa va pupacesc muah,muah
inca nu ma simt chiar asa de bine , plus ca sunt si f. obosita , am avut o zi grea
vio, puf, arinna dulci si multumesc
si tuturor la fel
***grupul fetelor fantastice***

ken spune:
NANANI insanatosire grabnica si ia si tuo dusca de osake poate iti mai trece unpic raceala
.PUF DACA ai nevoie de ajutor
eu ma ofer cu cea mai mare placere...nu de alta dar sa mergem impreuna cu barca

Ana68 spune:
Salutari calde la fantastice si sa aveti o primavara insorita si plina de realizari!
Nanami,cu tot dragul primeste si din partea mea cele mai sincere urari de bine si sanatate,fericire si multe bucurii!LA MULTI ANI!
Multam' ca v-ati gandit la Luana si la mine....am cam tras-o cu mandrulita,ca sub 38 temperatura nu ii puteam scadea febra si din 5 in 5 ore facea 39,8-39.9...a fost cumplit,caci si eu si Marius ne-am simtit la un moment dat neputinciosi in fata bolii fetei noastre...In fine vineri seara i-a fost schimbat tratamentul si -Slava Domnului!- fata si-a revenit ,iar azi e la gradi din nou....chiar daca inca ia tratament.
Cicinelu',ma plang eu ce ma plang de mustata al meu...da' sa sti ca in privinta copiilor stie sa le poarte de grija.La inceput,cand a trebuit sa plec prima oara de acasa in deplasare,am plecat cu grija si inima cat un purice...si cand am vorbit cu Alex la telefon(ca deh!ma gandeam ca-mi maltrateaza baiatu'...ce cretina si eu!) si Alex mi-a zis ca e tare bine fara mine acasa si sa nu ma supar dar n-as putea sa mai stau vreo cateva zile pe unde sunt....am ramas masca.I se cam urca gorobetii in cap cand sunt numai ei trei...Da,ma ajuta mult si de la ultima discutie avuta-sti la ce ma refer- si sfaturile primite(indiferent de situatia care a fost,sincer am sa recunosc intotdeauna ca am primit sfaturi bune)situatia noastra familiala s-a schimbat,mult in bine...si pot canta "love is in the air"...char daca de 1 martie nu am primit decat un pupic si-atat...Asa ca Vio,vad ca tu ai flacau atent,nu ca ai mei...dar imi scot eu parleala cu ei,pai nu?Las' ca vine 8 martie....hehehehehe...
Vad ca Luana n-a fost egoista si ne-a dat si mie si lui Alex oleaca de cocostroci de-ai ei,asa ca eu am senzatia de nisip din cerul gurii pana in cosul pieptului...Las' ca-mi revin eu,ca-s codoasa batrana...
Hai ca va pup cu drag pe toate si mai vorbim noi....Ca I'm back!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Ana68 spune:
Helloooooo....se aude si ecoul meu...pe unde sunteti fantasticelor?Va pregatiti de 8 martie?
Va pup,bine ca e doar virtual,ca altfel va lasam niste pui de virusi si va doresc o zi excelenta(nu ca a mea,plina de muciuiala...)
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

arinna spune:
Ana, iti raspund eu - sunt in trecere- merg la medic sa fac pap test
si nu am nici un chef sa ma mai despoi si la asta si sa ma infasor in hartie, e al treilea: eco transvag. la unul,gineco e altul si pap test se face la medicul de familie- ce m-am saturat
maine iau rez la FSH sa vada ce-i de ovulele mele daca e vreo sansa de copil la batranezte.
Va pup pe toate