**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ce mai fac cele mai frumoase si optimiste aspirante?!?!?!?

profa.......felicitari ptr.sarcina.nu te stresa in legatura cu rezultatul.va fi bine!iti tin pumnii!
MARI-LU..............felicitari ptr.bebe!cred ca radiezi de fericire!
Miki-Miki..........bafta cu rez.la analize!sa vi cu vesti bune.
Ioana.......ce-ti mai fac broscutele?bafta ptr.marti.
nusy..........ma bucur ca ai scapat de chlamidia.
Avalon........bine ca te-ai mai linistit putin!
IULIAAAAA.....tu pe unde mai umbli fetita?!?!pe cand poze cu burtica?!?!

noi mai avem putin,dar deja nu mai avem rabdare.
va pupic pe toate si va urez la toate multa bafta si cat mai multe gravidute!

Carmen 37cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

YES, YES, YES !!!!! nu am endometrioza dc ar fi sa ma iau dupa analiza. Poate nici chist nu mai am de la atata vitex.
1.CA125 10.14
2.Calciu seric 9.10 NORMAL: 8.4-10.2
3.HDL-colesterol 60 NORMAL : risc scazut >65, risc mediu45-65, risc crescut <45
4.LDL- colesterol 115 NORMAL: <130 risc boli cardiovasculare, 130-159 risc mediu, >=160 risc mare
5.Glucoza serica 72 (cam mititica)Normal: adulti <60ani 70-105

Fetelor cum cresc LDL? Cu grasimi bune? Ulei de masline, seminte de dovleac si mai ce?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ioana, nu am fost in stare azi sa ajung la eco la 7,30 ,am ajuns la 8 fara 5 trecute fix (ce sa fac, nu am notiunea timpului, intarzii peste tot, la cununie am intarziat, la examene, la intalniri...) Dr.Ion tocmai plecase in spital, asistenta imediat a pus mana pe telefon sa-l sune si sa-i spuna de mine dar am oprit-o, o sa ma duc maine din nou, sunt asa curioasa sa vad daca mai produce baba foliculi, nu m-am mai monitorizat de aproape un an... Asa ca, draga mea, maine dimineata ne intalnim acolo sa te incurajez, o sa vezi ca totul va fi ok la histeroscopie, doctorul e atat de bland incat nu e nevoie de anestezie, te asigura o fricoasa! Nu a folosit deloc valvele alea pe care le detest si nici pensa pt col, asa a zis ca nu vrea sa foloseasca pensa... acum citeam ca fetele care au mai facut histeroscopie au sangerat mai multe zile, ei bine eu nu am sangerat deloc.

Miki, ma bucur mult de tot ca ti-au iesit bune analizele! Vezi, acum colesterolul tau e prea mic si tie ti-era teama ca e crescut! Probabil ca ai o dieta prea drastica, acum ai voie sa mananci si altceva in afara de mere la cina, poate chiar o fripturica! Dar eu ce ma fac, am slabit prea tare acum, stau hainele ca pe umeras pe mine si nu am pofta de nimic, uit uneori si sa mananc...

Cenusareaso, merci mult! Da-mi o veste buna, s-a rezolvat cu eco, asa-i? Sper ca da!

Nusy, ma bucur ca toate intra in normal la voi, mai ai putin si incepi si tu marea aventura a fiv-ului! Tin pumnii!

Vreau sa multumesc lui aurel_cris si lui danyalo, stiu ele de ce! Dany, ce mai faci, cand incepi tratamentul? Ca am chef de-o galerie asa cum meriti, sa te vad si pe tine mamica cat mai curand!

Mirela, bafta la ET, sa stai cumintica in medical (sper ca ai primit mailul meu referitor la asta) si embrionasii sa-si gaseasca culcus la tine acolo in burtica!

Copilutzu

Pup toate fetele fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele cucuietele si frumoasele, si eu pe toata lumea! Va citesc des dar nu prea stiu ce sa postez pe aici.

Eu si sotul suntem abia in a treia luna de cand incercam pt. un bb, pe 31 martie voi sti daca s-a prins ceva (sper sa nu iau vreo pacaleala urata de 1 aprilie).

Voi dupa cat timp ati inceput sa faceti analize etc.? Eu mi-am propus sa astept vreo 7 luni si abia apoi, daca nu raman deloc gravida, sa-mi fac niste analize mai speciale si sa-l trimit si pe sot.

si la toate, va doresc o primavara incununata de succes!

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Miki, uite ce am gasit:

Grasimi din alimente.
Monosaturate: se gasesc în masline, ulei de masline, ulei de alune, alune, nuci, migdale, avocado. La temperatura camerei sunt lichide iar efectul asupra nivelului de colesterol este de a scadea LDL-colesterolul (colesterolul “rau” ) si de a creste HDL-colesterolul (colesterolul “bun”).
Polinesaturate: porumb, soia, floarea soarelui, seminte de bumbac, peste. La temperatura camerei sunt lichide iar efectul asupra nivelului de colesterol este de a scadea LDL-colesterolul (colesterolul “rau” ) si de a creste HDL-colesterolul (colesterolul “bun”).
Saturate: lapte integral, unt, branza, inghetata, carne rosie, ciocolata, nuci de cocos, lapte de cocos si ulei de cocos. La temperatura camerei sunt solide iar efectul asupra nivelului de colesterol este de a cre#351;te atat LDL-colesterolul (colesterolul “rau” ) cât si HDL-colesterolul (colesterolul “bun”).
Grasimile “trans”: in majoritatea margarinelor, uleiuri vegetale partial hidrogenate, cartofi prajiti, alimente din fast food-uri, majoritatea “bunataturilor gatite” comercializate. La temperatura camerei sunt solide sau semi-solide iar efectul asupra nivelului de colesterol este de a creste LDL-colesterolul (colesterolul “rau” ).

http://www.sfaturimedicale.ro/aditivi-alimentari/secretul-aditivilor/grasimile-i-colesterolul-din-alimente.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Avalonpuiule,este buna vestea,azi la 18.40 ma vad cu tanti doctora multumita si tie si stim noi cui,deci mii de si plecaciuni voua doamnelor!
Sper sa zica de bine doamna doctor!Diseara ii scriu lui Chivu sa nu creada ca l-am uitat...sa faca planul de bataie,sa pregateasca anesteziile,acele,ma rog tot arsenalul ca trebuie!!!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon merci pt articol. Gata, trec pe seminte, alune si ulei de masline. Cred ca o sa iau dimi pe stomacul gol 1 lingura ulei de masline presat la rece. Mi-e frica sa nu gasesc vre-unul matrasit si sa nu fie presat la rece. Intreb si pe d-na biolog pe care o cunosc eu ce sa mai iau. Cred ca si uleiul de seminte de dovleac e bun. Dar ce zici tu ca mi-am achizitionat un borcan de Cholesterol Blend cu care nu am ce face acum(37RON). La mine e ciudata treaba pt ca HDL e aproape de lim superioara iar LDL e sub lim inferioara. Eu l-am scazut pe ala bun prea rau.
Vezi ca sunt curioasa, ce shushoteshti tu cu fetele din povesti? Adica cu Cenusereasa si Aurica(soricelul din Veronica)? Uite ca sunt si eu curioasa nu numai tu
Pupici pt enciclopedia mea

Nusy astept vestile bune.
Copilutzu cand e urmatorul evenement?
MissParker o spermograma ati facut? Importante mai sunt FSH, LH, estradiol(in z2 a CM), progesteron (in Z21) si prolactina. Eu zic sa le faci de acum ca sa stii cum stai.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor,am reusit sa imi fac si eu programare joi la ora 12.Sincer am ceva emotii sa vedem ce-mi spune Cocei,vom vedea daca fac mai repede FIV sau il pun in asteptare.Sunt asa de speriata ma indrept spre ceva mai nou si deasemenea stiu ca mai mult de atit nu mai pot face,oare cum va fi????Ma simt obosita sesiunea,esecurile si fibromul acela m-au lasat cam fara vlaga,numai cind ies afara si vad pomii infloriti mai zimbesc.Gindul ca sunt totusi sanatoasa nu sufar de nimic grav,am o viata buna fata de alti ma face sa imi impun sa trec peste toate.Vom vedea ce va mai fi,nu ne ramine decit speranta.
NUSY ma bucur ca ai scapat de toate
COPILUTZU aparusi mama la orizont,spor la treaba
Miki ma bucur pt ca au iesit bune rezultatele,si nu mai fi curioasa bre ca nu avem secrete de stat
Ioanatugs merci pt raspuns si bafta miine
AVALON draga mea nu ai de ce sa-mi multumesti,bafta miine sa nu mai ajungi tirziu
ANDRABIRNI,FELICIA,CENUSAREASA,MISS PARKER,DANYALO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ioanatugs- mult succes miine la HSC,ma bucur mult ca te duci sa o faci,mai elimini un stres si apoi si dr.I.e o minune,astept vesti bune miine seara
Avalon
TUTUROR FETELOR....SA AUZIM DE BINE....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Gudinde multumesc frumos pentru tot, esti o dulce vecinico!Si daca tot suntem vecine, noi cand ne vedem??? Invitatia mea ramane valabila....
O sa repet analiza dupa histeroscopie, la Sanador pentru ca, nu mi se pare a fi departe. Pentru maine nu prea mai am emotii, m-am tot pregatit psihic pentru aceasta procedura, incat am impresia ca stiu cum va fi.
Avalonel draga, multumesc pentru incurajari si sfaturi, m-ai linistit! Si zi.... asa ai intarziat si la cununia ta??? Tu care esti Shumaher???? Nu pot sa cred!!!
Miki-Miki felicitari pentru rezultatul bun al analizei CA125 si al celorlalte. I-ti mai multumesc inca o data, ca m-ai adus cu picioarele pe pamant in legatura cu interpretartea analizei mele.
Carmen94 multumesc si nastere usoara iubita!! Abia astept sa mai trecem un bebelush in listuta de jos, ca tare frumos ne sade!!
Aurel_cris, Felicia, LilianaFi va multumesc pentru incurajari!

Mergi la inceput