**Aspirante optimiste > 35 ani (9)**
Raspunsuri - Pagina 22
aurel_cris spune:
Miki merci pt urari si ma alatur la ce a spus Avalon esti o adevarata enciclopedie.
Fetelor eu nu am mai facut caci CM a luat-o razna daca nu eram singura ma ingrijoram dar fara barbat nu ramii gravida nu-i asa?
Azi sunt zi 32 si nici urma de CM oare ce naiba mai am nu stiu,nu pot sa fac nimic mi-as lua bilete sa plec o fuga din tara dar nu pot.Analizele pt FIV dupa mintea mea cred ca sunt bunicele dar sa vad ce fac cu panarama mea de fibrom,fierb nu alceva de nervii.Acum vreau sa va intreb daca imi face histeroscopie la cit timp pot incepe FIV-ul.Oare imi va face Cocei,am asa multe intrebari fara raspuns.Sigur pina in paste nu mai pot face nimic si de aceea vreau sa ma duc in vizita la sotiorul meu drag care plinge de dorul meu
PROFA felicitari pt sarcina sa dea DD sa fie totul bine.
AVALON,FELICIA,IOANATUGS si pt toate fetele
nusy spune:
Yes,yes,yes!!!!!! Am scapat de chlamidia!!!!!!Am repetat azi analiza si eu si sotul si... ne-a iesit negativa.Mikishor si Andicu va multumesc din suflet,mi-ati "prescris" tratamentul care trebuia( aici,nota 10 si pentru D.Protopopescu,"autoarea" lui).
Am mai recoltat secretie si pentru repetarea ureaplasmei si candidei,care iesisera initial pozitive..dar sper sa fi scapat si de ele,intrucat ureaplasma era sensibila exact la antibioticele luate pentru clamidia..si cum am luat si Nistatin in paralel,cred ca am rezolvat si candida...asa sper,vom vedea.
Am luat si rezultatul la microdeletiile sotului..foarte bune..si am mai recoltat eu pentru antigenii la CMV,rubella, toxoplasma si pentru listeria.Sper sa iasa si astea bune,ca m-am saturat de vesti rele.
Iar luni venim la Dracea.
Liana: n-a plecat controlul...e de doua saptamani pe capul meu,face pauza saptamana viitoare(ca au o activitate la unitatea lor),iar saptamana cealalta revine pentru o ultima " tortura".Deocamdata am iesit bine..sa vedem finalul! burtica!
Mikishor, nu mi-a papat pisica limba(nici macar motanul..hihi),dar ieri am fost la ziua de nastere a surorii mele,iar azi la C-ta si abia acum am reusit sa intru.Tin pumnii sa iasa analizele bune...si felicitari pentru "armata" de rusi.
Avalon: oooffff...tare rau imi pare ca ai avut acest ghinion , cu sinechia.Daca nu ar fi fost,sigur FIV-ul tau era o reusita(la cat de bine ai raspuns la tratament) iar acum ai fi fost o fericita mamica cu bebei la purtator. Oricum,regretele nu mai au nici un rost acum, bine ca ai descoperit problema ..si ,asa cum zice si Miki,trageti tare acum,natural,ca eu presimt ca ne vei face o surpriza taare frumoasa!Si repede chiar!
Mirelus,scumpa, asteptam vesti de la tine! Cum a fost la punctie? Sper ca totul a decurs bine si ai trei ovocite frumoase!
Ioana, Andra: pupici speciali!
Profa: bravo,felicitari! Acum ma rog pentru tine sa iasa amniocenteza bine,sa scapi de griji si bebelul sa fie sanatos, sa va bucurati de el!
Multi dulci pentru toate aspirantele!
Nusy
Ioanatugs spune:
Profa felicitari iubita! Sarcina usoara in continuare si un bebel sanatos si frumos!
Nusy ce vesti bune! Ma bucur pentru tine, felicitari ca ai scapat de bacteriilea alea pacatoase!
Miki-Miki cred ca ai mare dreptate in tot ce spui, eu am facut analiza in z25 si in z26 mi-a venit menstra. Daca tu spui ca analiza asta poate arata si simplul fapt ca esti la menstruatie, atunci e posibil ca asta sa fie. Oricum dupa ce termin cu histeroscopia intentionez sa mi-o repet la alt laborator, ca sa fiu sigura ca totul e ok. Multumesc pentru sfaturi si incurajari. Abia astept sa vina ziua de marti sa bifez si histeroscopia asta o data!
Avalon draga, a fost ieri o zi excelenta pentru mine si sper sa mai repetam experienta cat de curand! Ai fost azi unde mi-ai promis??? Incerc sa te sun si ai tel. inchis, sau nu ai baterie!
Aurel_cris i-mi pare rau ca te-ai dereglat! Eu stiu ca dupa histeroscopie, poti face imediat orice interventie, e chiar recomandat imediat dupa o IA, sau FIV.
gudinde spune:
Ioanatugs,
Iti tin pumnii stransi, stransi si am sa ma rog ca totul sa fie bine marti si Dr. Ion sa-ti dea numai vesti bune.
In legatura cu analiza ... stii cei de la Synevo Medicover sunt buni pe alte tipuri de analize, nu pe markeri tumorali. Pt markeri tumorali du-te la Medsana (unde gresesc alte tipuri de analize dar se pare ca pe astea le fac bine) sau la Sanador.
Pupici
Ioanatugs spune:
Gudinde multumesc pentru gandul tau frumos si incurajari! O sa-l repet si in alta parte, dupa ce trece menstruatia, pentru ca am inteles ca si ea influenteaza analiza. Am mers la Medicover pentru ca e pe langa mine si deci foarte usor de ajuns, cu lipsa mea de timp liber. Sanadorul pe unde e???
Miki-Miki multa bafta sa-ti iasa analiza bine! Eu am facut doua chisturi in viata mea, dar ambele au fost mari si nu au trecut cu tratament, a trebuit sa le scot. Cred ca sunt predispusa la chisturi, insa in prezent nu am mai acut nici unul, doar polipul acela din uter e o problema acum. Pe mine m-au programat la histeroscopie in z6 - marti si sper sa nu cumva sa am inca menstra atunci, sper sa o pot face, pentru ca inca sangerez destul de mult.
andrabirni spune:
Fetelor, am mai bagat nasucul la voi si ma bucur sa aflu numai vesti bune....
Nusy, ma bucur foarte mult ca ai acum analizele cu clamidia ok.Ai mai scapat de un ministres.Eu sunt bine, dar nu am nicio noutate.Chiar niciuna.La S, nu am mai ajuns de cateva luni bune....din decembrie.Poate luna viitoare.Multa bafta in continuare si te rog, nu te mai stresa cu lucruri marunte...Trebuie sa fii pregatita pt bb.
Miki, vine Pastele, si, o data cu el, sper ca ai terminat casa de renovat.
Copilutzu, sper ca esti bine si, cat mai curand, sa avem si noi vesti bune.
Va pup pe toate, drage aspirante...Ioanatugs,gudinde, Avalon, Felicia_, Aurel_Cris, profa, Liana30,Mirela
gudinde spune:
Ioana,
Medsana e pe Primaverii (aproape de noi) si Sanador:
str. Dimitrie Sergiu nr 26-28; tel: 310 20 09; 310 20 12 (e aproape de Piata Victorie). Eu dupa ce ajung la Piata Victoriei intru pe Calea Buzesti si dupa aceea intru pe prima straduta la dreapta (parca se numeste Muntii Tatra). Pe ea merg vreo sa zic 30 metri (poate mai putin) si face un mic cot spre stanga. Merg in continuare vreo 50 metri si pe stanga apare o cladire mare, inalta cu o parcare in fata. Imposibil de ratat. Este sediul Sanador.
La Sanador au preturile mai umane. Cam pe la acelasi nivel cu Synevo. Medsana are niste preturi la analizele astea mai complexe ...
Eu ultima data cand am facut niste dozari hormonale am platit la Sanador vreo 3.5 mil., la Synevo m-ar fi costat vreo 3 mil conform preturilor comunicate de asistenata la telefon, iar la Medsana in jur de 6. Asa ca am zis pas Medsana chiar daca ajung in 10 min. cu masina.
La Synevo imi fac insa hemoleucograma si tot ce tine de analizele uzuale si am fost multumita.
felicia_ spune:
Andra, te inteleg f bine! Nici eu nu am noutati, nu prea am chef nici de scris pe forum, dar nici nu ma pot lasa!
Profa, felicitari pt sarcina si sper ca totul sa fie bine pana la urma!
Ioana draga, te-ai mai linistit, da? Uite-asa ne speriem si ne stresam... ajung la concluzia ca sunt mai fericiti cei ce nu stiu/cerceteaza atata...
Aurel_Cris la noi, in satul natal era o tanti care insarcinata fiind afirma ca ea nu a facut nimic, l-o fi baut din ceaiul pe care il lua! Nu ai baut si tu vreun ceai?
Miki, Gudinde, Nusy,
boss_felicia spune:
PROFA felicitari pentru ,sa nu-ti pierzi speranta si sa crezi in continuare ca va fi totul bine!Ma bucur enorm mai ales ca si eu am tot sinechie si esti prima persoana care confirma ca se poate !Te rog mult spune-mi ce tratament ai facut.AM aproape 38 ani si incepusem sa-mi pierd speranta .DD va avea grija ca totul sa fie bine pentru tine si bb.
copilutzu spune:
Salut si pup si io pustoaicele!!!
Mikilina am o limboooacaaaaaaa... M-am bagat in curatenie...deh...de primavara....si am intrat mai rar...
profutza mea draga sa-ti ajute Dumnezeu !!!!
Avalonel ma bucur ptr. tine!!!Sper din toooata inima sa iti implinesti visul !!!
Andrutzabirni sunt bine Sar'naaa mult!! astept cumintica sa treaca timpushorul sa mai "bag" un bucata inseminare...si...TREBUIE SA AVEM SI NOI VESTI BUNE!!!
TREBUIE SA FIM SI NOI FERICITE!!! pup fata
pushtimea !!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor