Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Toanca Moama cat ai dat pe Priorix!!!!!!!!!!!!!!! Eu l-am luat cu 450.000 de la.....Omnia?!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello ... mersi de raspunsuri!
Ce sa va zic,pe cand sa ma pun in pat,s-a trezit Diana.Si cica dormise 3 oreeee! A luat-o Ghitza cu el in bucatarie si apoi in camera de zi si asa am tras si eu un pui de somn de vreo ora,dar cam in ultimul sfert de ora am auzit si in semi/vis numai obiecte trantite pe jos
Revin sa va mai pove' ca miauna asta mica

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ana-mai facut sa scotocesc in frigi.....aici priorix-u e 15.14 euro.nu stiam cat costa ca eu nu am platit nimic pentru el.ma rog, nu am platit pentru ca noi avem si o asigurare privata buna pe langa aia de stat si nu prea ne ramane ceva de platit la dr sa la farma. sau daca ne ramane ii dau inapoi.habar nu am daca asta e aici obligatoriu sau gratuit, dar inclin sa cred ca-i gratuit ca stiu ca-i obligatoriu si e tiparit pe carnetul de sanatate..pt altele e spatiu gol si trece dr cu mana-cum a fost prevenar-ul(imp peumoniei), care se recomanda la intrarea in comunitate(nu-i obligatoriu)

anam-o sa povestesc,dar cred ca mai incolo sau maine ca azi a aparut ceva neprevazut si a mai avut si metroul o sina stricata si am pierdut ziua aiurea pe transport, dar maine sunt acasa cu alex toata ziua(care iara tras 2 diarei azi)-sper sa nu mai vina gastro aia inapoi.......ca ce-am patit noi saptamana ia. nu m-am vaicarit pe aici, dar incercati sa va inchipuiti o familie in care toata lumea are febra, diaree si vomita-asta-i tabloul clasic la gastro.....ma rog, alex n-a vomitat-macar atat........cred ca nu mai are sens sa va zic ca am comandat dezinfectante ce se utilizeaza la spitale pt situatii din astea de criza(inclusiv pt haine). azi a ajuns comanda, iar eu cand m-am dus sa-l recuperez pe alex era in pantaloni straini. m-am prins imediat.......ma gandeam: am incurcat-o!!!daca i-a murdarit si pe aia de schimb-e grav!....nu-i murdarise-ii ramasesera mici si i-a dat Marie ceva din stoc....acum e la antidiareice si hainele in masina de spalat(cu dezifenctant).......cand o auzi cristi ca iar a navalit gastro peste noi
ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Hai ca mi-a adus hainele sa-l imbrac pe Dino si pana il plimba oleaq cu caruciorul,sa va zic ultima ei pasiune,ca am uitat cu atatea catzaratoare p-aci ...
Va ziceam ca acum poate sa se urce in pat singura si ieri dupaamiaza se tot urca si iar cobora,evident ca la urcare se chinuia ca naiba,da' tot nu se lasa!
Si i-am pus cuburile clementoni in patul din dormitor ,am stat si eu cu ea,poate poate mai sta linistita sa ne jucam.Dar ea ce credeti ca facea? Arunca pe jos cate 3-4-5 bucati,dupa care cobora dupa ele,le lua si iar se chinuia sa se urce in pat cu o parte din ele si cand ajungea sus ... iar arunca o parte din ele si iar jos ... si iar sus

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- hai sa itzi zic si eu de vaccinurile extra- in afara de cele acoperite, care i le fac eu Emmei- deci la 5 si 7 luni i-am facut pe cel de meningita si acum ii fac cel pt hepatita A si B ca cel de hepat C e inclus, si cica is 3 intepaturi, innebunesc eu, dar sa speram ca e ok- emma niciodata nu a facut noduli sau febra dupa vaccinuri, nici macar dupa sta de 1 an.Restul obligatorii is ca la voi, din cate am obs pe foaia ei din carnetul de sanatate.

Denisa
Denisa 18 w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Al meu tocmai a halit 2 branzici topite cu putina painica si 50 gr iaurt de fructe.
Precis mai baga ceva la mustata cu noi, asa ca...air nu mai bea laptic diseara.

Denisa sa speram ca-i trec muci lui Emma si va respira mai bine.
Ana ce fain ca la voi e cald.Sper sa ajungi cu bine acasa. stiu cum e sa auzi comentarii din dreapta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Mai eu tin minte ca parca numai la primele 2 au fost 2 intepaturi,in rest doar una si ii mai dadea pe guritza.
Si apropo de intzepaturi,ea mai mult se enerva de operatiune imbracat dezbracat si de tinut cu forta ,de intzepatura propriuzisa nu prea ii pasa
ce ma fac cu Diana???
Cum nu-i convine ceva, se smiorcaie si ma striga "aaaaaa .... mamama" sau "aaaaa ... mememe".Am filmat-o acum si cu niste ture de batut din picioare in podea sa vad,daca apuc sa le mai si pun.
Stati sa o scot de sub birou de la unitatea centrrrrrallllaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Vaccinuri gratuite/ platite. EU una i-am facut gratuitele. Dupa indelungi deliberari si gandiri. M-am facut si mama denaturata ca nu scot eu bani din buzunar pentru puiul meu! Si totusi i le-am facut la dispensar. Rezultat? 4 vaccinuri, o galma si o febra 38. Rezonabil zic eu. De ce le-am facut pe astea gratuite? Pentru ca acum, din ce stiu eu, tulpinile or fi ele aceleasi dar ma gandesc ca tulpinile mai au si specificul lor pe zona/ gene/populatii. SI astea gratuitele sunt pt noi romanii beliti, facute de institutele noastre, testate pe ai nostri. ALea platitele sunt facute de francezi si mai stiu eu ce bla bla. M-am lamurit din pacate pe pielea mea cum e cu alte metode testate pe altii s i aplicate la noi: vezi triplul test cu suspect de multe rezultate fals pozitive la noi (ceea ce inseamna ca ce merge la altii nu merge aici) si cu alte seturi de anticorpi care la noi in tara nu ies neam pozitivi, desi omul e clar bolnav si cu probleme. Ufffff, sigur nu m-am facut inteleasa. Si in plus eu nu fac decat vaccinuri obligatorii. Asta antirujeolic inca nu l-am facut, pt ca nu vad de ce sa-l fac combinat cu cel antiurlian si antirubeolic. Ca sa uite fii-mea sa faca rapel la nu stiu ce varsta? Si sa se trezeasca cu oreion sau rubeola la batranete? Eu nu-s lamurita si nu ma lamureste nimeni.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

CUM SEMNAM FELICITAREA PENTRU MARIA??????????????

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Noi le facem tot pe cele gratuite si razvan n-a facut niciodata febra sau altceva. Baiat cumsecade.
Ana, ti-am spus, "DespreCopii.com" (finindca aici am cunoscut-o pe Andreea, Dumnezeu s-o odihneasca in pace).
"Mamici de ian-feb 2006" mi se pare cu mult prea dureros pentru sotul si parintii ei...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput